• NVKOD
    8.8k
    Nije Lisica kriv što je morao krpati beka jer je više nego očigledno da nije bek. Rijeka je cijelo vrijeme napadala preko njega i curilo je na sve strane. Toplo se nadam se je ovaj eksperiment bio one-time stvar jer će malo ozbiljnije ekipe poput Celte i Lillea to itekako znati kazniti.

Trenerova je krivica što je izraubao Valinčića do iznemoglosti i što nije Mikića uvodio na vrijeme. To pripisujem Kovačevićevom ziheraštvu jer se boji otkaza. Kako ostalo ekipe mogu s mladim igračima, a mi smo jedinog beka uništili do kraja...
  • Fan
    1.7k
    Da je curilo preko njega, apsolutno je, al kak je on to kriv za gol?
    Goda i Hoxha za početak prelako puštaju cijelu svoju stranu da lopta dođe u zonu ubačaja i lopta dolazi do centralnog igrača.
    Ok, Lisica je dotrčao do njega, al mene zanima di su stoperi bili? Također, na drugoj strani, gdje je zapravo Lisica i trebao bit, je na kraju ostao slobodan igrač.
  • striko
    2.7k
    Slobodan pad. A nisam ni siguran više gdje igra.
  • shameless86
    1k
    meni je on teski flop..jbg
  • Praskaton
    4.6k
    Ništa čudno čovjek je prije pola godine bio između prvih 11 i klupe Istre a sad bi trebao isporučivat svaku utakmicu u ritmu četvrtak-nedjelja.

Bit će on dobar al mora mu se dozirat minutaža i smanjit očekivanja.Stojke ili Bakrar bi mi bili ispred njega za sljedećih par utakmica
  • Goncalo Santos
    2.2k
    Ja vjerujem da Lisica moze biti puno bolji od igraca koji su nam zadnjih par godina pokrivali desno krilo, pokazao je to vec. Bilo je tu impresivnih poteza sjajnih golova, samo eto, ocito se uklopio u sivilo, jos to raubanje na krivoj poziciji...

Vjerujem da najbolje od njega tek dolazi.
  • Kujtim Shalla
    7k
    Lisica je mlad dečko,pošten i nije se sam doveo. Očekivanja ,level su daleko od onog što je on navikao. Ja vjerujem da će on biti jedan solidan timski igrač ,nećemo izgubiti na njemu. E sad što je frka ,tablica ,rezultati to je i pritisak veći.
  • NVKOD
    8.8k
    Ne bih ja krivio Lisicu previše. Pa nije on kriv što ga trener stavlja na poziciju koju nikad nije igrao i što mu nije rotirao kolegu iz Istre kad je bilo vrijeme.

Došao je iz Istre gdje definitivno nije naučen igrati u ritmu četvrtak - nedjelja i s takvim igračima treba znati balansirati. To kompenziraš rotiranjem krila. Ista stvar vrijedi i za Valinčića... nisi rotirao ja vrijeme i sad ga nemaš na 6+ tjedana.

Ziheraš ostaje ziheraš. Nema tu muda za neke radikalne promjene.
  • Zagi
    12.9k
    Danas jedan od boljih u ovom sivilu.
  • CerealKiller
    89
    Bolji na beku nego na krilu. To sve govori o njemu.
  • Masto
    367
    s kime ce odigrati naprijed
  • CerealKiller
    89
    Rekao sam sto mislim o njemu i necu se ponavljati. Ukratko nema karakteristike koje treba imati dobro krilo. To je cinjenica
  • MarK
    1.2k
    Igrač nema valjda najbitniju karakteristiku koju jedno krilo treba imati-dribling. Već sam nedavno napisao ali opet: prešaltati se na beka i biti konkurencija Morisu, bolje i za njega i za klub.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube