• dmil
    1.2k
    poslije Rijeke i svinjarije s Lisicom i poslije ove veceri s KTCom i Lisicom opet, trazi ispisnicu, nitko normalan ti nece zamjeriti
  • Fan
    1.7k
    Ako ništa drugo, da je igrao u par tekmi ove sezone, a mogao je, izgubili ne bi ništa, a bar bi se vidjelo onda na čemu smo, dal ima smisla il ne...
  • crophantom
    2.2k
    Na zimu kad ce htjet otići ce opet mali biti kreten i manager sve kriv...
    Nadam se da ce KTC bit spreman za Istru, a ako ne onda tu uvijek ostaje opcija Lisica ili Soldo.
    Dominguzea jos nismo probali.

Trebalo bi nam se ozlijediti jedno 28 igraca da napokon vidimo tog navodno jednog od 2 najperspektivnija beka u HR.
  • ElDorado
    6.9k
    Trener je lagao. Lagao je igrača, novinare i navijače. Točka.
  • miro
    7.9k
    Dajte malom šansu, pa nek i ispadne flop. Napravite nešto, pokažite neki nogometni gen, neki kurac, ne budite ziheraši
  • Masto
    356
    da nije mogo uc 15 minut barem danas mi nije jasno
  • FazeN
    3.1k
    Kakva glupost pričanje da je mali prosječan junior, toliko od toga koliko se prate naši juniori.
    Samo ću reći i da ispadne flop, ako prije njega stavljaš Lisicu i KTC-a, onda je sve jasno.
    Šalješ jako lijepu poruku našim mladim igračima.

Sedma škola u svijetu? Koja sedma?
  • Niko1986
    4.4k
    Po meni isto mu danas nije trebao biti prvi start. Kada se vidjelo da od RPG-a nema ništa trebalo ga se ubacivati i onda da danas može igrati. Da ga je danas Zaragoza par puta provozao puno više štete nego koristi.
  • Zagi
    12.9k
    Kakva glupost pričanje da je mali prosječan junior, toliko od toga koliko se prate naši juniori.FazeN
    -najbolji igrač generacije
    -najbolji igrač u19 reprezentacije
    -najbolji igrač Ramljaka
  • Crni86
    16.7k
    moglo ga se komotno staviti kada je zaragoza izvucen. Onak je utakmica bila gotova, i da je nes zajebo nikom nista. Malac je mogo odigrat pola sata bez ikakvog pritiska
  • Kujtim Shalla
    7k
    Stari , naravno da će mali stagnirati ako ne dobije priliku trenirati sa prvom momčadi,igrati ,osjetiti razliku. Potonuti,dignuti se , krvariti . Pa tako smo svi postajali muškarci, tako su i Guardiola ,i sve učili,tako su se dizali svi. Sjećam se očna i njegove proteze. Umirao od smijeha . Ali mali mic po mic postade igračima. Da su ga vraćali juniorima i on bi stagnirao. Ko to malom Milicu i svima ostalima nudi bilo sta. Ko od njih osjeti da je dio Dinamovog projekta? Osim Đikića mi nemamo niti jednog klinca zbog kojeg se svađamo jel treba ili ne treba dobit šansu. Ljudi to je katastrofa jebena . A trener je tu da stvara igrače ,budućnost. On nije absolutno nikom dao šansu. Canavaro je Jakira stavljao,zivković je bio tu . Ma ja sam sve ludji večeras i sve više zamjeram Kovačeviću. Njegov ziheraški pristup mu nije ništa baš ništa donjeo,a klub je unazadio. Pustite ga još, da nas izbaci iz Europe ,da bude prvi koji će govnima dati titulu. Ma pustite ga ,dobar je čovjek
  • crophantom
    2.2k
    Ok, nije startao, 3:0 je, vadis KTCa i stavljas tam Lisicu, cemu, kaj smo dobili s tim? Mogo je i Soldu, isti kurac.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Protiv Istre Mikić mora startati, tko god drugi startao to je teško lutanje i još jedan korak u pogrešnom smjeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet