• Praskaton
    4.6k
    Pokazatelj kakvi su odnosi u ekipi je i širenje ruku veliki broj igrača na poteze suigrača.
  • don
    16.6k
    i navijači Celte nas ismijavaju sa ole na svakom dodavanju...
  • rioda
    11.2k
    Zakaj bi zaključali shop, nešto najvažnije u svijetu nogometa? Ti rezultati su bitni, a teren je prolazan.Mlađi referent

Imao sam dojam do sad da si ti daleko ozbiljniji forumaš od ove razine komentara. Pripisat ću ti to frustraciji zbog rezultata
  • prefontaine
    4.9k
    Hvala Celti što su se ponijeli fer i sportski, te su drugo poluvrijeme samo odradili posao. Da su išli našpanani i nabrijani, bojim se da bi bili nekih negativnih rekorda i u Europa ligi.

Još jednom, Celta gracias, dobri ste ljudi!
  • fakin
    1.8k
    Pitanje svih pitanja, hoce li misic ici pozdraviti Boyse?
  • Krizy
    63.3k
    Izjednačili smo šesti najgori domaći europski poraz u povijesti kluba.
  • Neznam
    80
    Al meni nije jasno da se forsira to probijanje po boku i centriranje pa iz toga smo svega 2, 3 gola dali na početku sezone i od tada ništa
  • Slavonac86
    627
    Najveci poraz za nas navijace jest da cemo gledat ovo mucenje i bezidejnost od igre po svemu sudeci do kraja polusezone
  • prefontaine
    4.9k

Znači trener nam je toliko loš da nije u stanju ni u top 5 ući, a bila je idealna prilika.
  • Marc
    655
    Uhvatili nas danas u šegu i nisu nas pustili. Ugl dobili nas na ritam i promjenu ritma, onako kako sam očekivao da ćemo mi dobivati tekme u HNLu, a ono kurac. Pogrešna taktika sve pogrešno.
    P.S. u odnosu na komentatore s Max TVa Brkić je za njih TV u boji
  • IceMan
    3.6k
    Teška depresija.
  • Makedonion
    131
    Jedan od najtezih domacih poraza, a Celta se stedila za vikend cijelo drugo poluvrijeme. Bruka
  • Mlađi referent
    14.7k
    Pripisat ću ti to frustraciji zbog rezultatarioda

Nemoj, to bi bilo krivo

Ovo je naslađivanje, nema frustracije
  • hardek
    7.2k
    Kakva smiješna utakmica. Ovo će Celti biti najlaksa utakmica u sezoni. Vjerujem da će se smijati u svlačionici u nevjerici jer bi se jače oznojili da su bacili termin
  • dmil
    1.2k
    bravo boysi na transu na kraju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.