• ElDorado
    6.9k
    Jeote da sam ja Nevistic sam bi trazio raskid ugovora odmah ujutro
  • fakin
    1.8k
    Skinuli su nasi decki i jedan rekord:

Plavi su tako večeras postavili negativni klupski rekord jer su prvi put u svojoj povijesti primili tri gola u prvom poluvremenu europske utakmice na Maksimiru.
  • Facke
    6.9k
    Dovidenja Mario Kovacevic. Nema smisla dalje suradivati.
    Mrtva ekipa. Bez igre , bez ideje bez icega. O odabiru igraca vise necu. Nema smilsa opce vise koj reci. Laku noc. Idem si vuzgati cigaretlina i popiti mrzlu pivu.
  • db-izbjeglica
    19k
    Ovo je trenutno "mrtva" momčad i izgleda jako loše.

Ne znam kad sam gledao lošiju utakmicu, celta je odigrala ništa, a odlazi sa glatkom pobjedom.

Par ozljeda, loša forma, nekakva pogubljenost svih igrača na terenu, ne vidim ni nekakvu želju, naboj, u ovom trenutku jednostavno ništa ne izgleda dobro. Stvarno jako, jako loša situacija.

Može li kovačević ovo vratiti u život?
    Ne znam...
  • kajjaznam
    316
    Dobili po lampi sam tak.
    Momčad ne izgleda na momčad, prvo poluvrijeme je razlog za ostavku.
    Klupa dobila malo živosti (bar nisu primili gol).
    Trener nema štofa, muda i donosi krive odluke.
    Dovoljno za doviđenja, a sad bumo vidjeli Bobana, jer Kova tu niš više nemate donijeti.
    Vrijeme je za šok terapiju
    Edit: Celta u naletu nakon lošeg starta. Naletili im ko as na cenera
  • mosad
    2k
    Jesi ti navijač ajduka ili
  • striko
    2.6k
    Lik je tvrdoglav i ne može ovo okrenuti. Sastav i izmjene mu se znaju danima prije utakmice.

Glavna špica automatski izlazi u 60oj minuti.
  • NoSkillan
    148
    joj jebote dan sta ovaj na areni prica "celta je izgledala ko barcelona u najboljim danima", ne nego je dinamo bio ko kurac
  • Salas
    63
    Nažalost očajna igra, gubitak ugleda, gospon Kovačević,ovo ne liči ni na šta,očaj
  • vjeko1701
    20.4k
    Može li kovačević ovo vratiti u život?db-izbjeglica

To bi bio jedan od vecih preokreta ikad. Osobno mi je ova utakmica izgledala ko kraj puta. Ono kad vise nemas nista za kaj se mozes primiti.

Nije bilo igre, nije bilo naboja, nije bilo ni cvrstine. Ne izgleda mi ko da ima nekog zajednistva a po svemu kaj izlazi van, iza njega bas i ne stoji svlacionica. Kaj ti ostaje? Na cemu mozes graditi bilo kaj za dalje?
  • Infinity
    20.1k
    Da bar mogu reci da su nas ubili, ali nisu, nije do njih bilo. Najgore je sto su nam mogli dati deset komada da im je trebalo, i opet, ne zbog toga sto su neka ekipa, jer nisu, karina su, nego zato sto smo mi toliko ocajni.

Nas s ovom igrom razbije jadni Vukovar, ne znam samo odakle mi optimizam pred europsku utakmicu.
  • Omake
    13.1k
    Što je najtužnije, ljudi su nam se nakon prvog poluvremena, na našem terenu, smilovali.
  • Zg123
    2.8k
    Koji je ovo strucni analiticar na Areni?? Boji se reci ista protiv trenera i taktike
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.