• Sajla
    14.6k

Ovo treba na drugu temu jer je to izjavio Kule, a ne Kovačević.
  • kajjaznam
    316
    Kakav sastav. Očekujem tekmu ko lani Celtic ili poraz.
    Možda je samo pila naopako, ali ovaj sastav je pre trom
  • striko
    2.6k
    Žao mi ga nakon ovog zumiranja. Ozbiljno
  • Pacho
    9.9k
    Ocekujem saltanje mnogih iz "kontinuitet" i "dajmo mu sansu" u "Bobane reagiraj" takvim intenzitetom da ce nositi schanzov ovratnik pet dana.
  • rokikaciga
    6.6k
    On je moje povjerenje izgubio proslu utakmicu i to sam napisao zasto(Mikic). Ista greska nas je opet kostala gola. Nisu ni Lisica ni KTC krivi kaj nisu bekovi, a Theo kaj vise nemre igrat protiv igraca Bayerna na sirokom prostoru.

Vrijeme ili za nekog talentiranog pocetnika kao Corluka kao Pep u Barci ili Zizou u Realu...ili neki jeben kapitalac kao Terzic ili Xavi
  • Odani Zgd
    924
    Žao ga i meni i želim mu u životu sve najbolje,al čovjek nije level trenera za Dinamo.Večeras treba presjeći da ne gledamo više ovo mučenje.
  • Crusades
    19.8k
    Ne znam jel ima smisla dat mu i Istru, al svakako nakon Istre zahvalit mu se.

Nema ovo smisla. Samo zbog ziheraštva sa KTCom na beku. Pa ne igramo protiv Milana.

Purgerski pozdrav.
  • hanibal
    62
    Žao ga i meni i želim mu u životu sve najbolje,al čovjek nije level trenera za Dinamo.Večeras treba presjeći da ne gledamo više ovo mučenje.Odani Zgd
    ovo je najtočniji opis kompletnog mandata kovačevića
  • Jaro
    11k
    ma kakva istra. Na poluvremenu pedala
  • Kruno
    1.1k
    Jurcic je profesor za njega
  • Odani Zgd
    924
    Jurčić je doktor nauka za mnoge,jedino ga hebe krimen prošlosti i to što su navijači napravili sprdačinu od čovjeka
  • Zg123
    2.8k
    Nama najvise iskustva u strucnom stozeru ima Bloudek. Landeka vodio nizeligase i djecu znaci banana. Jajalo i Kelava pocetnici koji se uce poslu. Dakle cijeli stozer je skoro amaterski i bez iskustva treniranja i rada u ozbiljnim utakmicama i ekipama, ne ide to tako jbg

I slag na kraju trener s iskustvom Slavena, Varazdina i nizeligasa s 50 godina na ledjima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.