• BBB Sibenik
    6.2k
    Oce mu vise netko dat otkaz, sam neće otic
  • rokikaciga
    6.6k
    Nije problem neiskustvo. Problem je sto ides ziheraski a ne vidis potencijalne probleme. Ili jos gore ignoriras ih. I to kaj stalno ponavljas iste greske.

Svi vide da je Neva u problemu.
    Svi znaju da KTC vec godinu dana nemre na sirokom prostoru.
    Tri sestice/bez ofenzivne osmice konstantno.
    Beljo i vadenje van svaku utakmicu kao programirano

Jel treba dalje?
  • wolfgang14
    3.2k
    od srca čestitke ako ti je plan bio dobiti otpremninu, nadam se da ćeš ju dobiti
  • Ivdzo11
    8.5k
    Kako je ekipa ovakp razjebana, psihološki mrtvi, toliko raštimana ekipa, vjerojatno nema ni on pojma... Samo je pitanje zasto ga se ovoliko trpi
  • don
    16.6k
    Ne znam jel ima smisla dat mu i Istru, al svakako nakon Istre zahvalit mu se.Crusades

:rofl: :rofl: :rofl:

ako ostane do Istre, neka ostane cilu sezonu. Ne znam ima li smisla do ujutro, a ne još i Istru.
  • Borovljanin
    368

Kao da sebe cujem sada na tribini...

Kako smo beskrvni i bezidejni. Ovi nas u dva-tri pasa izbace, a svejedno šlampavi u obrani, samo kaj im mi naravno nemremo zabiti.
  • Zagi
    12.9k
    Jbg dragi. Šansa za pokazat muda i ti staviš KTCa unutra umjesto Mikića. Pukovnik ili pokojnik.
    Preko te strane padne 3 gola u jednom poluvremena.

Pokojnik.
  • quizzy86
    194
    Hvala i doviđenja Kova, nije ovo za tebe.
  • Masto
    356
    Jel ktc skrivio gol?
  • rokikaciga
    6.6k
    ovisi kaj skatras da je kriv. Zaragoza ga je ubio na boku al nije on kriv kaj je ostao na sirokom prostoru. To kao da stavljas mene u spicu i cudis se kak ne zabijamo golove. Nisam ja kriv kaj ne znam vec netko tko je stavio Tea na bok
  • Goncalo Santos
    2.1k
    Sta vi imate sazaljevati lika koji za stotinjak tisuca eura godisnje urusava klub? Je li bi vas netko zalio na poslu da dobijate placu i ne radite ono za sta ste dovedeni?

Ne kuzim ove izljeve empatije prema ovom diletantu.
  • San Lorenzo
    23k
    Postavio dva defenzivna beka, tri 6ice i Kulenovića jer je defenzivno odgovoran...i gubi 3-0 na poluvremenu...ima ona jedna izreka da seljaka iz sela možeš istjerati, ali selo iz seljaka nikad, naš trener je glavom još uvijek u nekoj nogometnoj provinciji, pa otud i taj seljoball kojeg, valjda, nadam se, očekujem, nakon večeras više nećemo imati nesreću pratiti.
  • Krizy
    63.3k
    Čestitam gospodinu Kovačeviću, postao je prvi trener u povijesti Dinama koji na Maksimiru gubi 0:3 na poluvremenu.

Usput, kako bi se spremili za drugo poluvrijeme najteži domaći porazi Dinama su:
    1:7 Lyon
    1:5 Salzburg
    0:4 Milan
    0:4 Juventus
  • MarK
    1.2k
    MORA još večeras biti bivši. Ovako biti natrpan kod kuće od nekakve Celte je neoprostivo.
  • Kujtim Shalla
    7k
    Čovjek je izgubio tekmu prije prvog sučevog zvižduka. Theo? Kulen? Lisica ? A Nevistića kad lopta i pogodi udje nekako u gol . A ovi su poput Gorice ,lokse ništa bolje od toga. A protiv nas izgledaju kao da protiv reala igramo a mi smo kao Žepče . Oni što kažu da Kulen grize , on grize samo kad udje u drugom . Kad počne igrač manje . I on kreće ispred Belje. Bakrar klupa ? Jel on ono plače na klupi? Umjesto da je nakon drugog skočio i napravio zamjenu, nešto ,bilo šta . Uvijek isto
    Odlazi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.