• Pacho
    9.8k
    Nije bitan rezultat

laugh-michael-jordan.gif
  • Georg Koch
    6.9k
    Bakrar i Bennacer su se nasli na spisku izbornika Alzira za naredno okupljanje.
  • don
    16.6k
    Oni koji najvise placu su cesto medu najgorima po pitanju uvreda, etiketiranja i kvalitete komunikacije s drugima pa su onda jako pogodeni kad im se netko usudi uzvratiti.vjeko1701

gospodin "ti si mamićevac" je prvi pokrenia ovu raspravu. Ka šta milijun puta takvi i pokrenu ali se iz nekog razloga uvik etiketira ovu drugu stranu.

no prestanite direktno i indirektno srati po aktualnoj upravimasacusec

zašto bi pristali srat? Neka ljudi seru (u nogometnom smislu) dok god postoji razlog za to, drugim riječima ako ne rade dobar posao.

istinskog navijača Dinama ne zanima ko sidi u upravi kluba, već koliko je koristan Dinamu i koliki Dinamo benefit ima od tih ljudi, sve dok ti ljudi ne budu lopovi i radit šta je radila prošla uprava.

Naravno da bi mi svi tili da naš princ bude Zvonimir Boban zajedno sa svojim ljudima, ali ako se ne ispostavi tako, hvala na pokušaju i doviđenja. Siguran san da će u tom slučaju Boban to isto napravit jer voli ovaj klub.
    A ljudi kojima nije bitan rezultat nego da su u klubu naši ljudi za mene nisu nikakvi navijači nogometnog kluba Dinamo Zagreb i tribali bi se zapitat.

no ja dodajem i sljedeću „Nije bitan rezultat, bitan je Dinamo!“masacusec

strašno.
  • FazeN
    3.1k
    Danas je win/win situacija, ako pobijedimo nitko sretniji od mene, ako izgubimo dobivamo novi veliki Pacho tekst.
  • Droljo
    22.4k
    Ja ne znam što bih napisao. Vi ste meni svi dragi... :kiss: :cool:
  • Fan
    1.7k
    Zašto se Dinamo ne usporedi sa Club Bruggeom i Red Bull Salzburgom.

No, stojim pri ranijoj konstataciji da je prosječan navijač Dinama razmažen kao navijači rijetko kojeg kluba.
    scooniepenn
    Ne uspoređujem Dinamo sa Bruggeom i Salzburgom jer smo u zadnjih 20 godina 18 uzeli naslov pa usporedba ni nema smisla.
    A za drugu stvar, to se skroz slažem. A razmaženi smo baš zbog ovo gore konstatacije, jer smo u zadnjih 20 godina 18 uzeli naslov, a konkurencija ne da nije jača nego je slabija, bar se tako kontinuirano ovdje tvrdi (uključujući i mene).
    Ako sada prihvatimo da budemo kao Brugge ili Salzburg, možemo li se onda složiti da smo kao klub pali? Ako pored ovakvih Rijeka i Hajduka ne možemo u kontinuiteti uzimati naslove? I ne tvrdim pri tome da je sezona sad gotova, da smo u depresiji bla bla bla i sve što će ljudi sad napisat, nego ukoliko bude tako da smo poput tih klubova.
  • NORTE
    21k
    Ima li išta bolje od toga da na 6.11. dinamo nakon nekih sramotnih hnl poraza, -1 na tablici, blamaža i općenito loše igre, neuvjerljivih zadnjih pobjeda (protiv Osijeka i Rijeke) i slabe opće atmosfere oko kluba, rasproda 'skupe' ulaznice za Maksimir protiv 'nekakve' Celte koja Europe nije vidla valjda duže od Hajduga (nemam nekog drugog za usporedbu).

Isto tako nema ništa gore za sve naše hejtere vidjet 19-20k dinamovaca i pune obje etaže sjevera.

Srce puno, još fali samo pobjeda, ali ni X ne bio loš.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Sve za pobjedu , večeras dati sve od sebe ,uz punu podršku sa tribina kao uvijek
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Kule ispred Belje hmmm
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention