• don
    16.6k
    Upravo je problem takvih sto su latentni, što apostrofirajući druge "negativne" stvari, prikrivaju svoju pripadnost i asvoje afinitete.masacusec

to san i očekiva :lol:

zatrovan vam je mozak od bivše uprave, to čak ni ne osuđujen jer je itekako moguće. Problem je jer u svemu vidite "bijele miševe", sve negativno odma preusmjeravate u koš stare uprave.

dosta lakše bi vam u životu bilo da shvatite da nisu svi isti, sa rozim cvikamama i ispunjeni pozitivom već da postoje pesimistični ljudi, oni koji su oprezniji, oni koji se vole više ispisat kad je negativno nego pozitivno i da im je zajedničko da su obje "grupe" navijači Dinama, a ne mamićevci.
  • Zagi
    12.8k
    Bili smo gigant.

Vlatka+milicajac , te Zajec+Marić period uz tovarsko ukidanje b momčadi nam je momčad bacilo 10 godina unazad.
    Ostao je koeficijent i izvanredan ždrijeb prošle lige prvaka , te ove EL koji nam maže oči i stvara to nerazumijevanje razlike u europskim i HNL prezentacijama.
    Uz još neke HNL specifične situacije koje su novo-normalno, poput činjenice da nas suci blatatno kradu u prvom dijelu zadnjih par sezona.

Vjerovati da smo neki div koji sanja ružan san i svakog trenutka će se probuditi i nastaviti po starom je štetno i kontraproduktivno, te je glavni razlog histerije zadnje dvije sezone.

Pali smo i trebati će mukotrpan rad i vrijeme da se vratimo gdje smo bili, te se vinemo u nove visine jer ne smatram da je 2019. naš objektivni maksimum.

Boban i Capellas su jamci da će biti bolje ali nužno je strpljenje.
    Nema druge. Ovo je java , a magičnog štapića nema.
  • masacusec
    6.6k
    to san i očekiva :lol:don

Puca meni kaj si ti očekiva!
    I upravo ja shvaćam da nisu svi isti, prikane!
  • don
    16.6k
    I upravo ja shvaćam da nisu svi istimasacusec

ne bi baš reka, frende!
  • K3p
    356

Reči ću ti ja, prdnuo je onaj ko pita...
  • don
    16.6k
    onda se nadam da ne smrdi!

edit: zašto brišeš dio di si napisa "smečaru"? Zar te toliko pogađa..
  • K3p
    356
    Smrdi, smrdi... ali ne pita me se, admini toleriraju, pa si još uvijek tu. :victory:
  • Sajla
    14.6k
    desetljeća u kojima se dinamov navijač nije osjećao dobrodošlo na svom stadionu su ostavila traga. stare navike teško umiru i ako je nekad bio čovjek čudan, našmrkana glavata spodoba, kuhačica kave i slični, dinamovac je zaboravio kako je to reagirati na nešto što ne ide dobro bez ciničnog komentara, otrovne uvrede, ruganja. a zašto? @Klenx je dobro dijagnosticirao - jer još nismo kao zajednica prihvatili da je to naš klub, da su to naši ljudi, treneri, igrači. neki u većoj mjeri jesu, neki u manjoj, neki nikako, ali općenito smo još daleko od onoga gdje bi trebali biti.
    i tu je paralela s drugim klubom koju je povukao, a ne u svim onim drugim segmentima kojih ste se uhvatili gdje smo neusporedivi. nije istina da se o stvarima koje nisu dobre ne može pisati bez spominjanja majki, tjelesnih nedostataka, porijekla i natjecanja u kreativnom izmišljanju uvredljivih nadimaka.
    toliko smo iznad svih da ih prezrivo odbacujemo kao nebitne, pa ih se ne isplati ni vrijeđati, ali s frustracijom se ne znamo drugačije nositi pa onda nisko udaramo po svojima? loše igramo, imamo manjkavosti u kadru, propustili smo dati priliku nekim igračima, neke utakmice su jako loše pripremljene. o tome se da pisati i na konstruktivan način.
  • don
    16.6k
    nikad bolja upotreba rečenice "100 ljudi - 100 ćudi"
  • cibona
    6.7k
    Isto kao što možemovci sve svoje kritičare nazivaju bandićevcima, tako se ovdje lako povlači paralela i svi oni koji nisu zadovoljni smjerom upravljanja su prikriveni mamićevci.
  • scooniepenn
    5.8k

Zašto se Dinamo ne usporedi sa Club Bruggeom i Red Bull Salzburgom. I jedni i drugi su po budžetu i igrački dosta jači od konkurencije pa im ne ide baš glatko, dapače. Nisam pobornik stavljanja stvari pod tepih i pravljenja da je sve savršeno, ali u trenutnoj situaciji ići mijenjati trenera je apsurdno. Treba li Kovačević brže učiti i privikavati se na vođenje velikog kluba, svakako da. No, najbolji lakmus će biti što ćemo po pitanju igara i rezultata napraviti u preostale 3 europske i 6 prvenstvenih. Svakako da će se i pitanje trenera uzimati u obzir odnosno je li na pravom putu ili nije pa da se u zimskoj stanci traži zamjena. No, stojim pri ranijoj konstataciji da je prosječan navijač Dinama razmažen kao navijači rijetko kojeg kluba.
  • Fatos Beqiraj
    311
    Ma brate ljudi misle da je nogomet igrica i da trebas sve razvalit 3 razlike i ne smijes kiksat utakmicu.

Da je to tako nogomet bi bio najdosadnija stvar na svijetu
  • Crusades
    19.7k
    svi oni koji nisu zadovoljni smjerom upravljanja su prikriveni mamićevci.cibona

Nisu svi, više puta opovrgnuto, samo neki i fascinantno kako samo se ti neki uvijek osjete prozvanima i imaju potrebu "braniti se".

Klenx je više puta pisao kritičke komentare, Eduardo isto (i ne samo oni) i dobili su nekoliko desetaka lajkova bez i jednog komentara da ih se napada zbog kritike ili da ih se etiketira kao nešto. Pitam se zašto.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Mislim da se dvije stvari miješaju ovdje ,bezuslovna podrška najvećoj ljubavi, našem Dinamu , ne znači nemati očekivanja ,pomiriti se sa činjenicom da smo loši, i biti slijepi, ne smjeti kritizirati ono što ne valja. Mislim da svi ovdje imamo istu ljubav prema klub. A ta ljubav se pokazuje na različite načine. Moramo shvatiti da svi nismo isti, da svi ne razmišljamo isto , i to je sve tako i životu . Sva brata pa se ne slažu
    Ali ono što je najbitnije je da se moramo poštovati i međusobno tolerirati. Neki su ovdje mudriji, zreliji ako smijem reći ,neki su se borili aktivno sve ove godine i hvala im na tome. Ti ljudi su naravno puno pozitivniji od nas kojima trenutno najveći problem je igra momčadi,odnosno nedostatak iste. Da nas Vukovar rastavi na proste faktore. I da ja očekujem da taj Vukovar meljemo i riješimo već do poluvremena . Nisam naivan ,samo realan. I kad napišem te stvari ne želim da me neko naziva negativcem, hij eom i ne znam što sve drugo ako nam se mišljenja razlikuju. Nisam ja razmažen jer ne želim vidjeti da Dinamo gubi od Gorice ,Lokse ,Vukovara na onakav način. Porazi su sastavni dio igre,ali način na koji ti gubiš utakmice nije ono što želim vidjeti . I to me brine . Zabrinut a ne razmažen. A zahvalan sam svima od prvog do posljednjeg od vas što mi je ovo postalo jedina briga. Što je klub tamo gdje sam i ja kao svi vi sanjali. Što imamo predsjednika od kojeg boljeg nisam mogao ni poželjeti. Što nam se gradi stadion uskoro. A dušmani neka rigaju,pljuju i laju ,sve je to od straha. A vjerujem da će i igra doći na svoje. Pozdrav svima koji idu lagani u ZG ,popijte nešto i u moje ime
  • cibona
    6.7k
    Znači lajkovima na forumu se mjeri tko je mamićevac a tko nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet