• Crusades
    19.7k
    pokušaj još par puta pročitat, nije preteško za shvatit

nekoliko desetaka lajkova bez i jednog komentara da ih se napadaCrusades
  • Dzoni
    2.6k

Retardirana logika gdje ako nisi za, protiv si koja je jako naštetila cijelom društvu
  • don
    16.6k
    Nisu svi, više puta opovrgnuto, samo neki i fascinantno kako samo se ti neki uvijek osjete prozvanima i imaju potrebu "braniti se".Crusades

evo ja se nikad do sad nisan javia osim sad za takav tip komentara. I javljaju se u većini slučajeva isti jer drugi ljudi ne žele da im skače nad glavom odma 15 ljudi i lakše im je ne napisat ništa.

Klenx je više puta pisao kritičke komentare, Eduardo isto (i ne samo oni) i dobili su nekoliko desetaka lajkova bez i jednog komentara da ih se napada zbog kritike ili da ih se etiketira kao nešto. Pitam se zašto.Crusades

koja je razlika to šta je xy forumaš (da ne imenujem) nakon tipa Vukovara na Maksimiru napisa da smo bili loši i eto Klenxa koji je to napisa misec dana posli?

Prvog su napadali i tvrdili da je to dio procesa, da je nova ekipa i da samo piše da bi pljuva, a ovog drugog nitko ni ne napada jer je i pticama već jasno kakvo je stanje na terenu i da je ovaj prvi ipak bia u pravu iako ga se isprva žestoko napadalo.

naravno, ovo se ne odnosi na one koji idu u ekstreme i vriđanja.
  • Jos-Optimus
    7.8k
    a i ti brate kao da ne kužiš što se govori. Pa zna se da postoji određeni dio pacijenata koji su tu samo da seru, unose negativu i razdor, Dinamo ne vole. S druge strane postojimo mi čija se mišljenja razlikuju (treba li ostati trener, koji igrač je za prvih 11, je li ovo dobar smjer...), ali volimo Dinamo i živimo za Dinamo. Razlika se osjeti i vrlo dobro znaš na koje se pacijente misli kad se proziva.
  • The Undertaker
    9k
    Postoje ljudi kojima ljubav prema klubu ovisi o tomu tko je na vlasti? Baš čudno i do sada neviđeno.
  • don
    16.6k
    tako je, zato san i napisa u prvom postu da ih imenuje, a znan da ih neće imenovat jer takvih ljudi je 3-4, maksimalno 5.

ja pričam o ovim "normalnim" koji kritiziraju i koji su kritizirali na početku sezone a pljuvani su ili provocirani sa ovim glupostima da su mamićevci. A našmrkani leži i uživa uz osmijeh kako njegov duh u 2025 godini idalje živi u nekim ljudima.

upravo kad smo završili sa podjelam, nađe se par, ajde ja ću reć ljudi (za razliku od njih koje druge nazivaju pacijentima, smećarima...) koji upravo stvaraju te podjele i rade ono šta bi našmrkani najviše i htio u ovoj poziciji.
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Retardirana logika gdje ako nisi za, protiv si koja je jako naštetila cijelom društvuDzoni

Što je najgore, i nije čak logika, nego je to utkano u valjda naš narod kao narod, nas Hrvate, da li u sportu, politici bilo čemu. U praksi ako ja nekog volim, a ti ne, ili si kritički nastrojen prema njemu ti si automatski za mene mrzitelj toga nečega ili nekogam

Po meni to insnuiranje da je netko ili nešto, jer se ne slaže sa tobom ili nije fest optimist, to koristit kao argument za bilo ikakvu raspravu mi je bolesno, debilno i jako dječje. Razumijem djecu koja se u četvrtom razredu raspravljaju čiji je otac bolji i čija mama više voli svoje djete. Jer su to DJECA.

Međutim , ne razumijem odrasle, zrele ljude, koji imaju karijere, koji su se oženili/udali, imaju dovsr dio i djecu, a u ,to mi je problem, riješenje ni na vidiku, rekao bih.

Traje od valjda pamtivijeka, počevši od Tuđmana koji je neistomišljenike nazivao mrziteljima Hrvatske, udbom, Srbima,jugoslovenima i rušiteljimam Hrvatske države itd itd.

Pa onda u pojmu Dinama gdje je Glava svakog neistomisljenika nazivao mrziteljima Dinama, Hrvatske, rušiteljima kluba, srbima i petokolonašima.
    Isto to radi(radio je) Zlatko Dalić koji je sve kritičare nazivao mriteljima Hrvatske reprezentacije, Hrvatske države i ljudima koji su ljubomormi na njegov uspjeh i to što je on Hrvat.

Isti kurac je i ovo, ako imaš drugačije ili kritičko ramišlanje eto bojne-neprobojne i ostale Avengers "na prvoj crti" škvadre sa imaginarnim neprijateljima i silama zla koji žele srušit Dinamo, i koja te naziva Mamićevcem, seračem, mrziteljim kluba i svega okolo mjega, nema veze što isti taj je možda za taj Dinamo više dao 3x nego taj što ga osuđuje.

Nažalost, treba dosta vremena, pa čak bi rekao i generacija proć da se to sve kako u sakoj jdržavi tako i u puku nogometnog kluba promjeni. Do tada, samo će se jedne te iste šablonske priče i rasprave vodit.

Pitam se zašto.Crusades

A mozda jer je mindset dobrog dijela forumaša takav o tome da se gleda tko piše, a ne što i o čemu piše(nevezano sad o dvojici pomenutih kolega sa kojim se u preko 80% slažem u napisanome) i o tome tko koliko ima lajkova pa se automamtski tu smatra jel taj netko relevantan ili ne, za pisat i slično.

Ponajbolja preporuka u općenito povijesti smaog foruma što je netko imao na mislim temi prijedlozi i kritike je kad bi se ukinio brojač lajkova i davanje lajka.
    Jer dobar dio ljudi gleda i vodi se time na upravo tko je napisao, a ne što je pisao i što je mislio i jel taj netko zapravo u pravu ili ne, i jel to što taj lik od bubam 20-ak ili 5k lajkova u pravu i kakav će odziv to imat nego da to isto naprimjer napiše netko od moderatora ili netko otko ima preko 20k lajkova.
  • vjeko1701
    20.3k
    Po meni to insnuiranje da je netko ili nešto, jer se ne slaže sa tobom ili nije fest optimist, to koristit kao argument za bilo ikakvu raspravu mi je bolesno, debilno i jako dječje.Navijač Dinama

Otprilike isto ko insinuiranje da je netko postavljen iz kluba ili cak politike kao moderator kako bi se Zona kontrolirala. Kolega Cibona koji sad jako place je imao upravo to.

Ili kad su se forumasi koji su bili imalo optimisticni nazivali mozemovcima i takve fore.

Ajd prestanite svi od sebe raditi neke zrtve. Naucite se igrati lijepo jedni s drugima i prestanite se medusobno konstantno etiketirati.

Oni koji najvise placu su cesto medu najgorima po pitanju uvreda, etiketiranja i kvalitete komunikacije s drugima pa su onda jako pogodeni kad im se netko usudi uzvratiti.
  • Bernard
    986
    Mir mir mir, nitko nije kriv, ava ava ava nitko nije krava.Nemreš zonu više prolistati bez nekih prepucavanja.
    Dopizdili ste više ajmo malo pozitive, danas igra naš najdraži klub, želim podršku i na stadionu i preko teveja.
    Grla razderite.
    Purgerski pozdrav.
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Otprilike isto ko insinuiranje da je netko postavljen iz kluba ili cak politike kao moderator kako bi se Zona kontrolirala. Kolega Cibona koji sad jako place je imao upravo to.vjeko1701

Ispao sam skroz iz vinkla, odnosno ne čitam i ne pišem po forumu svaki dan kao i prije, tako da i nisam najjasnije upućen u što je kolega pisao.

Ili kad su se forumasi koji su bili imalo optimisticni nazivali mozemovcima i takve fore.vjeko1701

Zar je bilo tog nazivanja ovdje, uputi me. Koliko ja znam, i sjećam se, nazivalo se članove uprave i općenito novu garinaturu možemovcima, pogrdno, iako po meni možemovci i jesu pogrdni, mislim što su? Bijeli vitezovi, moralisti i ljepotani sigurno nisu. Da se vratim, ti ljudi koji su nazivali upravu i članove iste nek je na obraz, ali i teško neznanje. Meni je to čak smiješnije od ovog što sam pomenuo insuiranja. Jer ako ćemo već zalazit u tu feleersku tematiku, prije bih rekao da u trenutnoj upravi/garinaturi kluba sjedi puno više HDZ-ovaca ili iljudi koji su ideološki blizu toj pomenutoj stranci, nego valjdja sto je svih drugih zajedno. Dosta o tome.

Ajd prestanite svi od sebe raditi neke zrtve. Naucite se igrati lijepo jedni s drugima i prestanite se medusobno konstantno etiketirativjeko1701

Ako sam upratio, kolega masacusec je prvi pokrenuo tu cijelokupnu raspravu sa svojim priviđanjen imaginarnih sila zla, i insuiranjem na forumu, dakle, on je de facto krivac.

Oni koji najvise placu su cesto medu najgorima po pitanju uvreda, etiketiranja i kvalitete komunikacije s drugima pa su onda jako pogodeni kad im se netko usudi uzvratiti.vjeko1701

I to se sve može riješit, kao što sam i naveo, treba vremena, ali može, bez etiketiranja i glupih,nesimpatičnih dječjih insuiranja i na svako neistomišljnje, odnosno drukčije razmišljanje/ kritiku skakat na sve četri noge i nazivat ljude i prišivat im svakakve etikete jer se eto taj netko usudio napisat nešto kontra Kovačevića i njegove igre, Bobana ili samog kluba i nekog u njemu ili nečega što klub po tome nekome radi nešto krivo,odnosno pogrešno.

Najlakše se napravit grbav.
  • vjeko1701
    20.3k
    Da, bilo je. Kaj po inboxima kaj po forumu. Od moderature do obicnih forumasa.

Za offtopic su krivci svi koji u njemu sudjeluju. Umjesto da krenete udarat po temi, prijavite kad netko krene sa takvim etiketiranjem. Ovako bi sad trebalo na hladenje 5,6 forumasa kaj realno nema smisla.

Al evo, olabavili smo malo sve. Ako vam je sada toliko uzasno i ako ne mozete sami rjesiti neke nesuglasice bez ovakvih offtopic jadikovki po forumu, lako mi opet postrozimo primjenu pravila.

Pa ce biti mir.

Sad nastavite, tema je Dinamo Zagreb, o svemu pomalo.
  • Zagi
    12.8k
    Ovako bi sad trebalo na hladenje 5,6 forumasa kaj realno nema smisla.vjeko1701

Ma za kaj Vjeko? Pa nema niš kritično na zadnjih 10ak stranica rasprave.
    Možda ja ne gledam moderatorskim očima ali po meni je zdrava rasprava?
  • vjeko1701
    20.3k
    Kako je prepucavanje i zaljenje ko koga kako naziva zdrava rasprava ili on topic ove teme? I nije samo ova tema, vec na par tema se to provlaci.

Ako vec ima potrebe za tim, moze se barem koristiti tema kritika.
  • masacusec
    6.6k
    Nikoga ja nisam etiketirao niti stigmatizirao ovdje na forumu, makar uvjeren sam da ih ima ovdje podosta koji svojom vještom retorikom eskiviraju tu tzv. stigmu nostalgičara za bivšim šefovima, a potom se viktimiziraju ko neke uvrijeđene plačipičkice koje su „samo nezadovoljne igrom Dinama“. I ja sam već dvije godine nezadovoljan igrom Dinama pa ne plačem niti lamentiram na društvenim mrežama, niti to gasi moju ljubav niti žeđ za pobjedama i dominacijom.
    Jbg, često se iz nekih benevolentnih rečenica iščitavaju generalizirajući stavovi, no to je već subjektivna stvar vlastite predodžbe i percepcije i na to nema utjecaj.
    I ponavljam, prestanite zaključivati po ključu; „ Aha, mene se napada da sam mamićevac, zato jer kritiziram igru, igrače i uprave“, jer to naprosto nije istina. No, kao što rekoh, ima još mnogih ostataka i mamićevih isprdaka koji, hvala Bogu, skrivaju svoju ljubav prema bivšem gazdi, ali vječito egzistiraju i naviru nakon svakog našeg neuspjeha.
    Ovdje ima sjajnih momaka koji o nogometu kao sportu znaju puno više od mene, i po tom pitanju im neću kontrirati, no prestanite direktno i indirektno srati po aktualnoj upravi, jer kao što neki ovdje tvrde „Nije bitna uprava, bitan je Dinamo“, što se apsolutno slažem, no ja dodajem i sljedeću „Nije bitan rezultat, bitan je Dinamo!“

I neću valorizirati nečiju ljubav prema Dinamu, jer je to nezahvalno, no neki objektivni parametri kao što su 7 bodova u tri tekme u europskim natjecanjima, nikada veći broj članova kluba, nikada bolji službeni klupski asortiman, nikada bolji odnos kluba prema navijačima; mene izuzetno jako vesele.

Tak da, nema mjesta za daljnjim jadikovkama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet