• don
    16.6k
    a ne znači da će tako izaćiFazeN

znači, ako je ta postava igrala na zadnjem treningu takva će i izać, osim ako imaš krive informacije.
  • FazeN
    3.1k
    Krive informacije sigurno nemam da je to korišteno, eto napisao sam da je to s zadnjeg treninga nek me netko slobodno demantira ako sam ime promašio.
    Ne znači da će izaći nužno, no u većini slučajeva bude tako slažem se, sve je na kraju na Kovačeviću i što on odluči.
  • hardek
    7.2k
    Nevistić, KTC, Sergi, McKenna, Goda; Mišić, Zajc, Ljubičić; Lisica, Hoxha, KulenovićFazeN

Ovo je baš depresivna ziheraška postava. Kova je za svoje vrijeme u Slavenu bio totalna kontra ziheraštva, al eto očito klupa Dinama čini svoje
  • flexXy
    3.1k
    Nije Faze nista fulao, ja sam isto dobio informaciju od ljudi bliskih stozeru da cemo mozda igrat u tom sastavu, a mozda i necemo
  • Xpert1992
    103
    Sastav mi se ne svidja. Ustvari ja bi htio prvenstveno Belju u napadu i slagat ekipu oko njega. No, s druge strane, svidio mi se bio sastav protiv Vukovara pa je zavrsilo kak je zavrsilo. Ono kaj ja zelim i cemu se nadam je dobra igra, smislena igra, da kova i strucni stozer imaju nacin kako doci do prilike za gol. Tak da ak oni misle da je ovo najbolja ekipa u ovom trenutku za to ostvarit, ne preostaje mi nist drugo nego podrzat i navijat. Ak se izgubi al se odigra nekaj dobro nemrem se ljutit.
  • Brusa
    3.6k
    Evo i Germanijak piše istu stvar!!

"Kulenović bi ipak mogao dobiti prednost, dok je Dion Beljo trenutno u poziciji pričuve. Tako barem stvari stoje jutro na dan utakmice, no, do samog susreta moglo bi se nešto promijeniti."
  • nin0belan
    19
    Mislim da se danas mora isprobati Mikić. Jedino tako možemo znati možemo li ga koristiti i u HNL-u od prve minute bez straha.
  • FazeN
    3.1k
    do samog susreta moglo bi se nešto promijeniti."Brusa

Tako je. Sve je na Kovi. Ako stvarno izvede ovako nešto ja budem razočaran. Ali tko sam ja..
  • Zagi
    12.8k
    Teško da bu protiv Celte startao Mikić. Gledati ćemo KTCa , budeš vidio.
    Ne zato kaj je KTC iskusan i pouzdan (makar je) nego ako Mikićev menađer zaj... , onda nije prestao prekjučer. Ta situacija je očito još uvijek neriješena.
    Zagi
    Nevistić, KTC, Sergi, McKenna, GodaFazeN
    šokeran sam
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Današnja utakmica je krucijalna za našu EL kampanju, pobjedom se nastavljamo boriti za top 8, porazom nam visi top 24, remijem smo praktički ispali za top 8, ali i doveli se u jako ugodnu situaciju za top 24.

Današnja utakmica je krucijalna i za budućnost trenera, ako dobijemo Kova kupuje vrijeme, možda se sve preokrene na pozitivu i krenemo niz, u slučaju poraza je vrlo vrlo vjerojatno bivši, u slučaju remija, opet je moguće da je bivši, ali i da se izvuče mislim da to neće poboljšati njegov status nego će nastaviti biti dead man walking i mogu vidjeti odmah kiks protiv Istre.

Na temelju ovoga, ovako gledajući cijelu situaciju, nekako vidim utakmicu u kojoj ćemo igrati prezatvoreno, čak kompletni bunker mi je moguć. Uglavnom preporučio bi svima kofeinski napitak jer mi se čini da nas čeka uspavanka…
  • hardek
    7.2k
    Uglavnom preporučio bi svima kofeinski napitak jer mi se čini da nas čeka uspavanka…vlatkomarkovic

Stvar je u tome da Celta ne igra uspavanke. Stvaraju puno šansi, zadnjih 14 utakmica zabili su barem 1 gol i samo branjenje neće biti dovoljno za izvući pozitivan ishod a s ovom najavljenom formacijom ne vidim kako bi trebali stvarati šanse u kontinuitetu
  • Zagi
    12.8k
    Uglavnom preporučio bi svima kofeinski napitak jer mi se čini da nas čeka uspavanka…vlatkomarkovic

Zapitao bih se da mi zatreba stimulans gledajući dinamove utakmice.

Da, objektivno jača Španjolska momčad će imati posjed dok ćemo mi tražiti tranziciju. Na terenu ćemo vidjeti kolika je to stvarna razlika u snazi momčadi.
  • FazeN
    3.1k
    daj Bože da to izađe nitko sretniji od mene!
  • Mihael2305
    670
    opet je moguće da je bivši, ali i da se izvuče mislim da to neće poboljšati njegov status nego će nastaviti biti dead man walking i mogu vidjeti odmah kiks protiv Istre.vlatkomarkovic

Kolko mi se prisere kad ovo moram čitat....

Istru grabimo, kurilovec ih je ubio. Ne vidim uopce neku šanse istre da nas mogu dobit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.