• Crni86
    16.7k
    brate pricamo o silaznoj putanji nakon prve reprezentativne pauze, izracunaj koliko je to utakmica. Rezultati su tu, ali igra sve losja i losja. Trend je takav.

zamolio da prekinemo histeriju, na kraju sam je samo pojačaoHaza

Pa nitko ne histerizira, raspravljamo. Valjda se moze napisat da se netko ne slaze sa tim stvarima? Poceli ste bas srat sad vec malo, svaki put kada netko raspravlja i tvrdi da su neke stvari lose prica se da se histerizira, da ce place, panicari itd. Kaj treba opet vladat jednoumlje ili kaj?

Ja bi volio da ti napises, na temelju cega nudis optimizam. Odnosno zasto ti vjerujes da kova ovo moze preokrenut.

Svi pišu igrali smo loše protiv Malma, a mi smo tu tekmu Malmo držali u teškom bunkeru.Haza
    Seriously? A njihov trener se nije sam povuko, pustio nam loptu i cekao? To se sad zove dominacija makar je to taktika protivnika i mi cemo si onda i za to pripisat zasluge? To su radili i tovari sa brojem ulazaka u zadnju trecinu pa znamo kako je iste izjave ovaj forum ispratio.

Treba povjerenje necime i zasluzit. Ja sam napiso da trazim vec par tekmi da mi kova nesto da (napiso sam isto i prije rijeke), ma bilo sta da se uhvatim i da vratim vjeru u njega, al ja svaku tekmu ostanem razocaran i tonem sve dublje i dublje da mu sve manje i manje vjerujem.
    Vidjet cemo naravno sve vrlo brzo. Da je lako trenutno nije, da je dobro isto tako nije, ali na muci se poznaju junaci.
  • Fatos Beqiraj
    304
    Ljudi niste realni, imali smo ljetos Valincica i Gabriela na desnom beku, dva DALEKO najbolja desna beka lige.

Sta je Boban treba dovesti i treceg da eto u nedaj Boze slucaju. Pa to je bek to se zakrpi nije da nam fali napadac ili stoper.

Histerija ima 2 mjesexa sto Mikic ne igra, i evo sad ce igrat sad je peoblem sto nije uveden na vrime, pa nije ni Yamal uveden postepeno nego se pola momcadi ozljedio i on je usa. I tako vecinom bude sa mladim igracima , dobiju priliku jer moraju , oduseve i postanu igraci
  • rokikaciga
    6.5k
    Meni je veci problem jer je RPG vec 2 +mjeseca out a Mikica se nije niti pozivalo da grije klupu i bude za "nedaj Boze" da se Morisu nekaj desi. Onda bi i lakse bilo da se pusti malog na teren u vatru. Mogao je skupljati minute protiv Vukovara, Gorice i drugih fenjerasa, neovisno o rezultatu koji imamo protiv njih. Jer se Moris izraubao i sad ga nema. To je meni problem. I onda guraj Lisicu. Pun mi je kurac majmuniranja na bekovima nakon prosle godine. Imamo realno 3 desna beka, 2 ljeva beka..sta glumimo sa Soldom, Lisicom na bekovima?

A Mikic kakti najveci talent generacije i jedva se ceka da mali ude.
  • Haza
    11.1k
    Ja bi volio da ti napises, na temelju cega nudis optimizam. Odnosno zasto ti vjerujes da kova ovo moze preokrenut.Crni86

Prvi defetizam je bio nakon Gorice, pa smo dobili Hajduk vani, Fener doma, i Makabi vani. Defetizam je bio nakon priprema, pa smo u prva tri kola dobili Rijeku i Osijek vani.
    Ponavljam ne tvrdim da je sve idealno, da sam super zadovoljan, ali sam utoliko normalan da nisam niti očekivao sve pobjede, ako smo dobili sve derbije, ako smo bez poraza u Europi, jel zbilja trenutak da histeriziramo, očito je, jer to nam je u DNA...
    Sutra kad dobijemo, bit će sve bolje...
  • Peškaman
    8.1k
    Mene više zanima ako smo vidjeli da RPG ne želi/ne može i da imamo Valinčića samo, ako smo se odlučili da ćemo kao zamjenu koristiti jednog od navedenih igrača (Mikić/KTC/Soldo/Lisica/Živković) - zašto nije bar jedan uveden 10-15 minuta u rotaciji u bilo kojoj utakmici,zašto je Valinčić igrao svaku utakmicu 90+.
  • Zagi
    12.8k
    U pravu si no više mislim da se ekipa referira na lagano ne uvođenje juniora u ekipu pošto se zna od početka sezone da nemamo drugog beka RPGa i mnogi su predviđali ovu situaciju.
    Kasna reakcija kluba.
    FazeN

Ma daj ajde. Mnogi su predviđali ...
    Više od godine dana tu vlada potpuni otpor uvođenju Mikića , Pavića , Vrbančića itd.
    Prije ikakvih informacija o menađerima.
    Samo zato jer su tovari puhali za vratom. Ako nismo na +12 , potpuna paraliza i slijedeća Gorica je finale lige prvaka u drugom mjesecu sezone.

Predviđali... Kada, zadnja 2 mjeseca nakon kaj je prijelazni rok prošao, a RPG dobio upalu međunožja?
  • don
    16.5k
    Sutra kad dobijemo, bit će sve bolje...Haza

oće naivcima, sutrašnja pobjeda bez pobjede u Istri je u najmanju ruku neuspješan tjedan.

sutra mi je najbitnije vidit ko će kakav bit, a tek onda rezultat.
  • jakov1
    1.1k
    brate pricamo o silaznoj putanji nakon prve reprezentativne pauze, izracunaj koliko je to utakmica. Rezultati su tu, ali igra sve losja i losja. Trend je takav.Crni86

Trend je gore dolje, ne znam zasto se pravis grbav. Nakon pauze smo dobili 6-0 u kupu pa izgubili od Gorice pa usli u vrhunski niz od 4 za redom, na kraju kojeg si napisao:

Doktorska dizertacija danas. Bravo coachCrni86
  • Fan
    1.6k
    ali sam utoliko normalan da nisam niti očekivao sve pobjedeHaza

Previše je ljudi fokusirano na pobjeda-poraz relaciju.
    Igra je jedina dugoročna stavka koja je bitna kako se klub oblikuje i u kojem smjeru ide.
    Otkad je gospodin Kova došao, ta igra ide samo prema dolje. Kod ekipa u izgradnji, ne smetaju mi porazi niti povremene loše utakmice ako se iz njih nešto nauči i ako se s vremenom vidi rast, uigravanje, tu i tamo koja kvalitetna akcija protiv, na papiru, nedoraslog protivnika. Toga, bar zasad, nema ni na vidiku.
    Jel 5 mjeseci dovoljno za tako nešto? Za minimalne pomake prema naprijed?
    Kao što si napisao, do Božića vidjet hoće li se dogoditi neki ogroman zaokret u igri ili ne pa onda vidjet što i kako dalje...
  • Crni86
    16.7k
    Prvi defetizam je bio nakon Gorice, pa smo dobili Hajduk vani, Fener doma, i Makabi vani. Defetizam je bio nakon priprema, pa smo u prva tri kola dobili Rijeku i Osijek vani.Haza

Ja nakon priprema nisam imao nikakvih primjedbi. Nakon gorice sam prokomentirao da ako kiksa protiv hajduka da ce imat 3 tekme u nizu gdje nema pobjede i sasvim realno je pricat o njegovom statusu. Otkaz nisam zazivao jer opet rano je, ali mi je sasvim normalno da se tad krene pricat o tome jer si trener dinama.

Tako da opet nisi mi dao nista na temelju cega hvatas optimizam. Meni iskreno kova izgleda kao hodajuci mrtvac, pitanje je trenutka kada bu bivsi. To se vrlo lako promjeni sve preko noci, ali iskreno meni njegov nastup,reakcije i gard ni malo ne uljevaju povjerenje. Jos kad sam vidio kako bleji kao tele u misica u onoj situaciji i onda izjava kako on nije nista vidio - e tu su mi sve lade potonule. Mogo je i on fino zastiti svoje igrace i zauzet njihovu stranu, al da… treba imat karaktera za to

ali sam utoliko normalan da nisam niti očekivao sve pobjede, ako smo dobili sve derbije, ako smo bez poraza u Europi, jel zbilja trenutak da histeriziramoHaza

Nisam niti ja ocekivao sve pobjede, napiso sam da sam odmah u lipnju pisao da trebamo bit strpljivi da ce biti kikseva, losjih tekmi i slicno. Meni to ne moras pisat jer sam ja toga svjestan. Isto tako ne histeriziram, komentiram i iznosim svoju zabrinutost s nekoliko problema u nasoj momcadi jer zelim jak, mocan europski dinamo koji ce vratit svoju dominaciju i u cijoj igri cemo napokon uzivat nakon 2 i pol godine stravicnih predstava. Volio bi kada si vec tako oprimistican da si mi ponudio i nesto opipljivo za sto bi se i ja mogo uhvatiti. Svi nesto optimisticni a nitko ne zna napisat zasto.
  • Fatos Beqiraj
    304
    Mora past igra kad nas ekipe imaju iz cega skautirati.

Prvi pet kola niko nije znao da Dominguez moze svaku utakmicu unijet loptu 20 puta, da Lisica i Valincic mogu ponavljat ono iz istre, da je Goda dobar defanzivno itd itd. Navodim samo za primjer.

I nakon sad vec dosta utakmica mora past igra kad se protivnik pripremi na to. Bitno je samo izac iz toga, a ne vidim razlog zasto ne, dobili smo sad Rijeku, dobijemo ili Celtu ili remi to ce bit veliki boost.

A vi sto ste opsjednuti Hajduk, ja vjerujem da ce Sopic im otikinit bodove za vikend i da u ova 4 sljedeca kola ne mogu uzet preko 6 bodova nikako
  • Jaki991
    496
    Imamo odlican roster i vjerujem da je vecina navijaca jako zadovoljna sa istim...

u europi stojimo odlicno, nema zamjerki,

" histeriziranje " se odnosi na igru u ligi di vecina klubova ne vrijedi onoliko koliko smo potrosili na transfere samo zadnji transferni rok, plus na ptsd od proslogodisnjih "trust the process" izjava, za koje vidimo kako su zavrsile...

Nije problem istrpit proces ako te oci ne varaju i vidis taj napredak na terenu, al kad gledas dinamo koji se postavi kukavicki protiv hnl krnjih ekipa po x put u zadnje dvije sezone + izjave u stilu kako je sve to mlada ekipa, procesi, super smo na treninzima, itd... malo budes zivcan, kaj ne ?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Ovi komentari da "histerije" (iako ju baš ne vidim) ne bi bilo da je Hajduk iza nas je captain obvious komentar. Pa to je poanta ove igre, bit iznad ovog drugog na tablici. Kao da kažeš ne bi se ljutio u čovječe ne ljuti se da si pobjedio.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    nisam ni ja očekivao da ćemo imati sve pobjede ,ali da mi je neko rekao da ćemo nakon priprema onolikoj, ne igranja kvalifikacija ,reprezentativnih stranki gubiti od lokse,gorice a pogotovo da ćemo gubiti od Vukovara ,mislim čak da mu je to bila prva ili druga pobjeda ,i da će nas zasluženo dobiti što još više boli,ja bi mu rekao da nije normalan. Ne pamtim da smo bili ovako loši već dugo godina. Prošle godine je protivnicima ulazilo sve ,mi smo barem pogađali grede, fulali zicere. Mi ne možemo doći do 16. Imamo se pravo buniti i reći da nije dobro bez da se spominje plakanje i histerija . Ovo je muka jednostavno i Realnost . Neka ostane do zime ali samo ako će se naći i dovesti trener koji je navikao isporučivati i igri i rezultat
  • rioda
    11.2k
    ja vjerujem da ce Sopic im otikinit bodove za vikendFatos Beqiraj

Bez obzira tko im je trener, a sudeći prema zadnjih par međusobnih utakmica tamo, taj klub nije u stanju na Poljudu dobro odigrati loptu s centra, a kamoli uzeti neke bodove...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet