• ksapi
    9.1k

Dobro, frend cuo pa natrpao u SS i HL.. a od cega su se Kolinger i ostalih xy igraca naplatili? Gdje su oni uplacivali over onda?

Da bi se naplatilo 10ak HNL igraca, treba uloziti ozbiljnu svotu novaca na over, a to sigurno izaziva pomicanje trzista, kojeg u ovom slucaju nije bilo (pricam o vodecim svjetskim kladionicama, ne o nasim smjesnjacima).
  • M94
    2.9k
    Namjestalo se u NBA ligi, provode se istrage FBIa, tamo se vrte milijarde i bez klađenja, tako da me vise nista ne iznenađuje.
    Nije da nije bilo i u jacim ligama namjestanja i u drugim sportovima.
    Ne kazem sad da je cijeli HNL namjesten, al da vjerujem da je sve posteno i krasno, i ne bas. Pogotovo kad se uzme u obzir di zivimo.
  • Jurki
    27.9k
    Da bi se naplatilo 10ak HNL igraca, treba uloziti ozbiljnu svotu novaca na over — ksapi

Nisi cul za termin.. "cigo vezi konja gdje gazda kaze"?
    Nije sad bas da bi nekog igraca u npr Gorici neka tragikomicna reakcija kostala transfera u ligu petica.
  • Zg123
    4.8k
    S obzirom kakvi se ljudi motaju oko Lokomotive i da je neki Rus preuzeo Goricu plus tko je sponzor lige nista me ne bi iznenadilo da su se tu neke parice uzele
  • miro
    10.2k
    Ovo je 100% namješteno, nemojte me zezat da ne vidite kako Posavec ide oko lopte koja ide u gol, ili da se Kolinger saginje. Zapravo je jako čudno da se u medijima više ne priča o ovoj utakmici. A što se tiče naplate igrača koji su potencijalno sudjelovali u ovome - sigurno će im uplatit na žiro račun :lol:
  • Blueshadow86
    5.8k
    Ne vjerujem nekako u namještanje tekme, ali ne bih dao ruku u vatru da nije. Ali zato dajem ruku u vatru da postoje naputci da se tovare gura iz kola u kolo :wink:
  • Droljo
    32.4k
    Izgleda kao namješteno 1/1 ali opet kakve mi invalide u ligi imamo i tko sve može živjeti od igranja nogometa u našem hnl-u nebi me čudilo da je sve to slučajno...
  • Blueshadow86
    5.8k
    A jebemu, baš bi tako očito namještali, pogotovo s onim autogolom... Pa u 90 minuta postoji valjda 90 drugačijih načina za pustiti tekmu, da ispadne spontanije, nenamjerno itd. :grimace: Al opet kažem, ne bih dao samo tako ruku u vatru da nije.
    I da, nadam se da Gorica iduće godine ispada iz lige jer očito ove opet neće, nažalost.
  • Droljo
    32.4k

A i to šta veliš. Napraviš penal i bok..
    Samo, hoće naši suci suditi taj penal i var da ga ne poništi :lol:
  • Zagi
    19.2k
    Da onaj lik 100 puta vraća onak loptu golmanu u namjeri zabiti autogol, 99 puta bi pogodio gol-aut.
  • DiddyGuela
    7.1k
    Izgleda namjesteno...ali onda opet s druge strane kada gledam Nevistica, neke nase utakmice bi mi izgledale namjesteno da ih gledam kao neutralac. Ili proslosezonski derbi na poljudu i Luciceve majstorije.

Nisam od onih koji pretjerano vjeruju u namjestanja na nekom ajmo reci "visokom" nivou nogometa koji se prenosi uzivo i doslovno svatko moze pogledati 100x u sazetku. Isto tako ne kladim se pa ne kuzim koliko cesto se neke ponude brisu prije pocetka utakmice i ima li tu necega mutnog u vezi jucerasnje utakmice.

Ipak bi na kraju isao sa ovim Droljkasovim pouckom
    Izgleda kao namješteno 1/1 ali opet kakve mi invalide u ligi imamo i tko sve može živjeti od igranja nogometa u našem hnl-u nebi me čudilo da je sve to slučajno... — Droljo
  • Li d1986
    354
    Ne vjerujem u namjestanja a pogotovo ovako ocito. Kakvu korist mogu imati ako ce im to obiljezit daljnju karijeru a riskiraju i zatvor.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Slično kao ona rasprava pušta li Gorica nekad utakmice Hajduku (ili Šibenik nama kad oni tvrde), to ne znači da se njih 50 sad sastalo prije utakmice i dogovorili se ti se posklizni pa ću ja pogodit suprotni kut, nego je dovoljno 2-3 igrača da odigra preko kurca, ne uđe u duel kad može ili stane kada im se otvori prostor za dobru priliku. Je li ovo namješteno il ne nećemo saznati, namještalo se na puno većoj razini i ne vidim razlog zašto ne bi namjestili rezultatski nebitnu utakmicu dva kluba koja apsolutno nitko ne prati u terminu ponedjeljkom kada ni najveći HNL fanatici nisu gledali
  • Paggini
    101k
    Ma kakvo namještanje, golovi su preglupi da bi se tako namjestili, baš su tragedija od nogometa.
  • kinfa95
    549
    Jeste podnijeli prijavu DORH-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.