• pešća
    630
    u većini naših kladionica bile blokirane oklade na zbroj golova iza 17h.Madness
  • pešća
    630
    Ne kladim se inače ali sam sad otvorio supersport reda radi da provjerim. Na zbroj golova se može kladit i neposredno prije utakmice. Sad sam otvorio neku utakmicu alžirske lige koja se igra u 20:00 i ima ponude za zbroj golova.
  • Madness
    54
    bilo blokirano i na SS i u Lutriji.
  • Droljo
    22.3k
    na što su uplate, na broj golova? Što se namješta?The Undertaker

Zbroj golova. Odigraju 2.5 više i prođe ti za 15 minuta u ovom slučaju... Čak im i ne bude sumnjivo u početku jer ekipa koja igra na veliko tako i gađa više/manje jer postoje samo dvije opcije. Tj. nema X...
  • rioda
    11.1k
    Zbroj golova.Droljo

Ili oba daju gol i 3+ u prvom poluvremenu, na što je odličan koef
  • NitkoBitan
    32.6k
    Matijas u zadnjoj minuti nadoknade dobije zuti karton zbog zadrzavanja igre a Gorica vodi 4-1, pa kae s glavom?
  • Zg123
    2.8k
    ima na kladionici i zbroj zutih kartona...
  • vjeko1701
    20.2k
    Uplate na sunce ili džaba krečite.The Undertaker

Ne kuzim. Ljudi komentiraju sumnjive golove i micanje ponude iz kladionice. Zakaj bi morali imati uplaceni listic za to.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Pogledao sam baš jer je pri vrhu sekcija bila broj golova domaćina oko 16:30 i čak mi je dosta nizak bio koeficijent na 4+. Dosta sumnji tu ima
  • miro
    7.8k
    Evo mene zanima kako će Posavec objasnit da se nije bacio na ovu loptu, nego je gleda kako prolazi pola metra kraj njega
  • NitkoBitan
    32.6k
    Spektakularan slucajan autogol na stranu (dogodi se reklo bi se), nije mi jasno zasto se Lokomotivin igrac saginje umjesto da skoci na loptu i izbije ju u 3pm glavom (situacija na 6:20)? U kojoj se to nogometnoj skoli i kategoriji uci?

• Chempers
    947
    Pa jedino namještanje i može utakmice u ovoj ligi učiniti zanimljivim, u suprotnom dobijemo proljev od nogometa s 0 golova kao jučer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet