• rokikaciga
    6.5k
    Pa vec sad su u plejofu :lol:

Jakir doktor nogometa
  • fakin
    1.7k
    baturina opet 0 minuta
  • Dubbbrava
    1.2k
    I nek je!
  • CastAway1986
    4.4k
    Majić i Ćuže golovima donijeli pobjedu Zrinjskom u hercegovackom derbiju protiv Širokog Brijega :strong:
  • gaTeDZG
    2.4k
    Petar Sučić protiv Verone:

Osvojeni dueli: 9/11
    Klizeći startevi: 3/3
    Točna dodavanja: 45/51
    Ključna dodavanja: 2
    Uspješni driblinzi: 2/2

Ocjena na SofaScoreu: 7.6 - drugi najbolje ocjenjeni igrač na utakmici
  • NKDZ86
    6.2k
    Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odabrao je za mrežni portal španjolskog dnevnika AS petoricu najboljih nogometaša u povijesti, što je prikazano u kratkom videu objavljenom u ponedjeljak (as.com).

U njemu je 40-godišnji vezni igrač Milana bio upitan da izdvoji petoricu igrača iz bilo kojeg povijesnog razdoblja, koji se njemu najviše sviđaju.

- Maradona, Francesco Totti, brazilski Ronaldo, Zvonimir Boban, koji je moj idol, i Zizou (Zinedine Zidane), odgovorio je Modrić.

i onda idola odj... :lol:
  • NitkoBitan
    32.6k
    Kakav slihter, ne smije Messija navest da se ne zamjeri Perezu koji mu sprema neku funkciju u Madridu poslije karijere :roll:

A siguran sam da mu je osobno Messi u top3.
  • Pip
    502
    Mauro Perković nastavlja briljirati u Poljskoj, igrač utakmice u remiju 0:0 njegove Cracovie protiv Zagłębie Lubin. Uz Maura tamo je i Boško Šutalo koji također redovno igra od prve.
  • Jurki
    20.2k
    Mauro Perković nastavlja briljirati u PoljskojPip

Koji sumrak nase "struke i strucljaka" prosle sezone.
    Umjesto da smo vratili Perkovica, mi iskrcali zalizanom gnomu i krmetu Miskovicu 3 milje za Galesica.
    Galesic, sigurno nije kvalitetniji igrac od Maura da ima smisla taj posao.
    Idiotizam samo takav.
  • mali M
    8.8k
    a gle često mi tu vidimo neke stvari i nije nađ jasan temelj odluka koje donose. Ja sam cijelo vrijeme za Maura jer mi se baš čini kao top potencijal, ali tu su me izrešetali ekipa: "ti vidiš bolje od 3 trenera koji su s njim svaki dan!" Samo nisu uzeli u obzir da ta 3 trenera su bili smjenjeni u istoj sezoni...
  • Ludovic IX
    10.2k
    možda su mu tamo narasla muda koja je negdje izgubio kad je bio kod nas pa kad se vrati, bude dobar..
  • Zagi
    12.8k
    Tretman koji je Mauro imao dok je bio tu je najveća enigma zadnjih par godina.
    Nekaj je tu kaj nema veze sa terenom jer je na terenu uvijek bio barem vrlo dobar, a mlad.
    Insajderi šute. No dobro.

Stvarno je po sofi skupio dobar niz jako dobrih utakmica.
    Posudba je do kraja sezone, ne? Krakow ima opciju otkupa?

Kaj to znači za nas, možemo ga povući ili ne i kada?
    Teško da se nebi izborio za poziciju kraj Gode i Vinlofa...
  • Mali dioničar
    18.3k
    Kakav slihter, ne smije Messija navest da se ne zamjeri Perezu koji mu sprema neku funkciju u Madridu poslije karijere :roll:

A siguran sam da mu je osobno Messi u top3.
    NitkoBitan

Izbor mu je ok jer nije naveo ni jednog igrača svoje ere.

Naravno da je subjektivan prema igračima s kojima je igrao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.