• vjeko1701
    20.2k
    Neusporediva doba i u nogometu i u Dinamu i u HNL-u.
  • rioda
    11k

Daj me podsjeti. Pamtim tu utakmicu samo po crvenom kartonu Schife i golu Vukojevića
  • Jos-Optimus
    7.6k
    ma popušili 2-1...nego me ljuti što je sad sav pametan, a imao je brutalnu momčad i nije skupinu znao proći, veliki trener
  • Dzoni
    2.5k
    Zaboravite da će ikad neki trener ili igrač biti samokritičan prema sebi. Prvo, misle na svoju reputaciju, a drugo žive u balonu gdje su cijeli svoj život uvjeravani da su najbolji pa se stvorila jasno ta sportska bahatost. Nema puno ljudi općenito koji bi po sebi pljuvali, još je manje sportaša koji bi to napravili
  • miro
    7.7k
    Branko Ivanković "profesor" ... koji vic
  • Efes Pilsen
    13.3k
    nemoj sad ti u drugu krajnost, dva puta skupine EL zaredom, a nismo ih se do tada bas naigrali.
  • Facke
    6.9k
    A koj se odma mora negativne o Ivankovicu? Dobre nas je vodil. Osim onaj treci put kad je dosel i dobil otkaz nakon 8 tekmi. Tu mu nije isle. Al ostale , v lige i europe za one vreme dobre.

Izbacil je Ajax (tu tekmu nikad nebum zabil) , drzal je Werdera (i to jakoga v vreme Diega) za jajca. I da nisme fulali se i svasta izbacili bi mi i taj Werder. Te koj sme zgubili od Brann Bergene , desava se. Odigrali sme X s Stade Rennesem, dobil je Nijmengen. X sa Baselem.
    I te v vreme kad nisme bas imeli te samopouzdanje v Europe kakve imame sad. Tu sme hrpu bodova bezveze zgubili. Bitne da se sracka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.