• Zvonkec
    414
    Zakaj ga vadi nije valjda ozljeda?
  • Orc123
    13.8k
    imao je led oko koljena....ima problem s koljenom vec duze vrijeme...
  • NVKOD
    8.9k
    Nadam se da nije nikakva ozbiljnija povreda jer smo jako dobro osjetili na koži njegovo izbivanje sa terena. Neki put ispadne kad izleti van svoje pozicije jer zna igrati riskatno, ali je čovjek prvi stoper lik po oduzetim loptama: 2.7 dok mu je prvi pratitelji Kolinger s 2.2.

Samo jako i dalje Sergi!
  • Maximo
    821
    Na koju foru smo mi njega uspjeli dovesti...mislim jedina negativna recenzija mu je da nije bio za prvu momčad barce :lol: uzet ćemo tu ponudu bilo kad
  • shameless86
    1.1k
    izgleda ipak ozljeda..upitan za sljedece tekme
  • Crni86
    17.1k
    Sta je s koljenom? Zasto igra s onim svim povezima? Da li igra uopce spreman ili svaki put stisne zube?
  • Ivdzo11
    8.6k
    Srednji branič Sergi Dominguez odradio je u ponedjeljak terapiju i trebao bi biti spreman za četvrtak. Pojavila se, ali samo nakratko, zamisao da Dominguez zaigra na desnom braniču, međutim odmah je to gurnuto sa strane, budući da je jedan od razloga zbog kojih je Dominguez napustio Barcelonu i prešao u Dinamo bio upravo taj što je na nekim utakmicama za Barcu igrao desnog braniča.
  • hardek
    7.4k
    Sta je s koljenom? Zasto igra s onim svim povezima? Da li igra uopce spreman ili svaki put stisne zube?Crni86

Trebalo ga je odmoriti protiv Vukovara ali i Mckenna se ozljedio pa ne mogu tu kriviti Kovu. Ali sigurno mu načetom nije odgovaralo igrati na onom krumpiralištu.

Definitivno moramo pažljivo s njim jer ako se on ozljedi mi padamo za 30%. Ako treba nek odmori protiv Celte
  • Crni86
    17.1k
    bas zato se ovo sve sa tim koljenom meni i ne svida…
  • Mihaljević
    14k
    8a380c2dc8bafe99be4dc56345d70201.jpg
    Šetnja sa novim ćukom
  • Dinaminjo
    1.8k
    Do kraja sezone biti ce prekriven ko mumija
  • Goncalo Santos
    2.4k
    Stoper Plavih dao je intervju za španjolske medije
    Jedno od ovoljetnih Dinamovih pojačanja bio je i španjolski branič Sergi Dominguez, koji je prošao i Barcelonine omladinske kategorije, ali se nije uspio nametnuti u seniorskom sastavu. Skupio je tek šest nastupa, a u dresu Plavih ove sezone ih ima već 14, pa nije ni čudo da su ga se tijekom ove reprezentativne pauze sjetili i u španjolskim medijima. Tako je za portal Sport dao veliki intervju, u kojem se dotaknuo brojnih tema.

Kako si odlučio otići u Zagreb i jesi li očekivao da ćeš tako brzo postati standardni starter?

„Prije nego što sam donio konačnu odluku, pitao sam Danija Olma da mi malo ispriča o tome. Rekao je da se liga poboljšava, ali da ako sam u formi, neću imati problema s igranjem. To je jako dobra liga za razvoj i stjecanje iskustva. Sve se dogodilo tako brzo da nisam razmišljao hoću li biti standardni starter, odnosno hoću li imati više ili manje minuta. Razgovarao sam s direktorom nogometa Capellasom, koji je bio u Barçi i kojeg sam poznavao. Objasnio mi je plan i uvjerio me, ali nisam ni znao hoću li biti starter ili ne. Znao sam da je to dobra prilika. Potpisao sam na četiri godine i to mi je dalo vremena da zaslužim svoje mjesto”, poručio je Dominguez na početku.

Kako mu se bilo prilagoditi na život u novoj zemlji, pogotovo nakon osam godina u La Masiji?

„Nikad nisam bio u Hrvatskoj. Prilagodba je bila laka jer je grad prilično lijep, a ljudi u klubu su vrlo prijateljski raspoloženi. Predsjednik Boban mi je rekao da mu se javim ako mi išta treba i da se samo usredotočim na igranje nogometa. Nikada prije nisam živio daleko od kuće, samo u La Masiji, ali nikad ovako daleko. No, sretan sam, ali naravno da je sve to bilo malo zastrašujuće, ali tu je i moj suigrač te sunarodnjak Gonzalo Villar. Puno je novih lica, mislim da nas je 18 novih u klubu, računajući i trenera Kovačevića”, otkrio je.

Kako se sad osjećaš na terenu i kako je to izgledalo u početku?

„Iz dana u dan se može promijeniti to jesi li starter ili ne. Ako imaš dvije loše utakmice, na klupi si. Ja sam fokusiran na to da dam 100 posto. Ovdje u Zagrebu sam sam, tako da mi je jedini cilj igrati nogomet i dati sve od sebe. Naravno, što više igraš, to više samopouzdanja dobivaš, a sjajno je igrati redovito. Odmah nakon promjene uprave, došli su Capellas i Boban, sa sličnim pristupom i ideologijom kao i Barça. Iako postoje razlike, ideje i filozofije su vrlo slične. To mi je pomoglo da se tako lako prilagodim. Doručkuje se prije treninga, baš kao što sam to radio prije i ja, pa imam i istu rutinu zagrijavanja kao u Barçi. Tu je fizioterapeut, sauna, hladne kupke, sve baš kao u Barçi”, dodao je Dominguez.

Kako si donio odluku da napustiš Barçu nakon toliko godina, pogotovo nakon gorkog kraja s B-momčadi, koja je ispala u četvrtu ligu?

„Kako se sezona bližila kraju, nisam se mogao zamisliti da igram još jednu godinu u Barçinoj rezervnoj momčadi, a u prvu momčad bilo se jako teško probiti. Stoga sam pretpostavio da ću biti prodan ili posuđen, ali nisam znao koja je najbolja opcija za mene; to je bio prvi put da sam se našao u takvoj situaciji. Bio sam na odmoru kada smo sve finalizirali, a kada je stigla ponuda, poznavajući Capellasa, prijedlog je bio dobar, vizija i projekt kluba bili su dobri, i nije se radilo o mjesec dana pregovaranja, već o manje od tjedna. Mislim da sam donio dobru odluku. Kada sezona završi i na kraju ispadneš, a u Barçi si bio osam godina i doživio sve, sigurno da nisi navikao gubiti ili ispadati. Volio bih, pretpostavljam da bismo svi, da smo ostali u ligi, ali otišli smo s gorkim okusom u ustima”, poručio je.

Daje li vam dolazak s etiketom Barçe neku prednost i koji su mu ciljevi za srednjoročnu budućnost?

„Nisam došao ovdje sa stavom da sam ja igrao za Barçu, već sam došao igrati nogomet. Ako smo svi mi igrači stigli u Dinamo, onda je očito da smo svi na istoj razini. To je moj stav, a sad moram pokazati što sam naučio u Barçi i dokazati jesam li na višoj ili nižoj razini, jer dosad nisam ništa postigao u karijeri. Što se tiče budućnosti, moj je cilj vratiti se kući; u Barceloni imam sve. Krajnji cilj bio bi ponovno igrati za Barçu. Teško je, ali trudit ću se više od bilo koga. Tamo imam sve: dom, prijatelje, obitelj. To bi bila najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi. Ali moram se dokazati, igrati, i ako se ukaže prilika, odlično. Ako ne, idem dalje. Očito je da mi je neposredni cilj postati elitni profesionalni igrač, etablirati se i biti dobar stoper. Ali krajnji je cilj igrati za Barçu. Da bih to učinio, moram skupiti minutažu i dokazati se”, zaključio je Dominguez. (HP)

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sergi-dominguez-dolazak-u-dinamo-je-dobra-prilika-prilagodba-je-bila-laka-a-cilj-mi-je-vratiti-se-u-barcu/153592
  • SAS1987
    19.1k
    Ovdje u Zagrebu sam samGoncalo Santos

Sergi, a da pomogneš bratu Bennaceru? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url