• pešća
    630
    u većini naših kladionica bile blokirane oklade na zbroj golova iza 17h.Madness
  • pešća
    630
    Ne kladim se inače ali sam sad otvorio supersport reda radi da provjerim. Na zbroj golova se može kladit i neposredno prije utakmice. Sad sam otvorio neku utakmicu alžirske lige koja se igra u 20:00 i ima ponude za zbroj golova.
  • Madness
    54
    bilo blokirano i na SS i u Lutriji.
  • Droljo
    22.3k
    na što su uplate, na broj golova? Što se namješta?The Undertaker

Zbroj golova. Odigraju 2.5 više i prođe ti za 15 minuta u ovom slučaju... Čak im i ne bude sumnjivo u početku jer ekipa koja igra na veliko tako i gađa više/manje jer postoje samo dvije opcije. Tj. nema X...
  • rioda
    11.1k
    Zbroj golova.Droljo

Ili oba daju gol i 3+ u prvom poluvremenu, na što je odličan koef
  • NitkoBitan
    32.6k
    Matijas u zadnjoj minuti nadoknade dobije zuti karton zbog zadrzavanja igre a Gorica vodi 4-1, pa kae s glavom?
  • Zg123
    2.8k
    ima na kladionici i zbroj zutih kartona...
  • vjeko1701
    20.3k
    Uplate na sunce ili džaba krečite.The Undertaker

Ne kuzim. Ljudi komentiraju sumnjive golove i micanje ponude iz kladionice. Zakaj bi morali imati uplaceni listic za to.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Pogledao sam baš jer je pri vrhu sekcija bila broj golova domaćina oko 16:30 i čak mi je dosta nizak bio koeficijent na 4+. Dosta sumnji tu ima
  • miro
    7.8k
    Evo mene zanima kako će Posavec objasnit da se nije bacio na ovu loptu, nego je gleda kako prolazi pola metra kraj njega
  • NitkoBitan
    32.6k
    Spektakularan slucajan autogol na stranu (dogodi se reklo bi se), nije mi jasno zasto se Lokomotivin igrac saginje umjesto da skoci na loptu i izbije ju u 3pm glavom (situacija na 6:20)? U kojoj se to nogometnoj skoli i kategoriji uci?

• Chempers
    948
    Pa jedino namještanje i može utakmice u ovoj ligi učiniti zanimljivim, u suprotnom dobijemo proljev od nogometa s 0 golova kao jučer.
  • ksapi
    6.2k
    Ako su stvarno namjestili tekmu i igrali u hrvatskim kladionicama s ogromnim porezom i velikom šansom da budu otkriveni, onda su stvarno specijalci teški :rofl:

Ja sumnjam da je ovo namješteno, na vodećim kladionicama se ništa nije pomicalo, znači da nije bilo puno uplata

A ovo što govorite - Super Sport je glavni sponzor lige.. da i? Njima je u interesu da klubovi namještaju utakmice i uzimaju direktno njima novce na tome?? Kaj je vama?
  • NitkoBitan
    32.6k
    Vidim i da po drugim forumima te kutevima interneta ima skepse je li uopce bilo namjestanja ili se samo radi o naklapanjima frustriranih likova koji su pali na listicu. Pa ajde da si dam malo truda i objasnim kako ja gledam koji sam igrao i razumijem nogomet.

1. gol Gorice - Igrac Lokomotive se navodno poskliznuo na svojih 16-17 metara, izgubio loptu te su primili gol. Molim vas stavite snimku na 2:22 i usporite maksimalno, kako to pada? Ne bih rekao da se poskliznuo, ljudi sa 2 promila imaju bolju ravnotezu da bi pali sami od sebe tako.

2. gol Gorice (autogol) - Ovo mi je posebno zanimljivo, situacija ide od 2:35. Kao prvo kakva je to povratna lopta, pa to se od malena uci da se ne vraca golmanu pogotovo po zraku. Ali i takva kakva je bila bila je apsolutno savladiva i dostizna za Posavca osim ak pati od nekog sindroma. Prebacujem se na Posavca, lika koji kao golman mora imat dobre reflekse i prepoznavat putanje lopte.

Lopta se nalazi na nekih metar, metar i pol od njega bocno, a putovala je zrakom dobrih 40 metara ne najvecom brzinom. Kako odmah nije prepoznao da ju treba "presjec" a ne lovit na crti trceci natrag prema golu? Meni nelogican potez.

Screenshot-2025-11-04-02-59-01-325-com-google-android-youtube.jpg

Malo mi je simptomaticno kako je Kolinger dotrcao do Stojakovica nakon kaj je ovaj dao autogol :rofl: Zasto? Bit ce vam jasnije kod 3. gola Gorice, ako on nije upleten u ovo... U biti kao da je Stojakovicu aludirao da ne moze bit toliko "sumnjiv" haha.

Gol Lokomotive (autogol) - Osobno nista cudno i sumnjivo, ako je odglumljeno bome je za Oscara.

3. gol Gorice - Situacija od 5:50. Oke, kaj je ovo? Potez Kolingera mi igracki, logicki, zdravorazumski nije jasan. Tko se i zasto saginje kao obrambeni igrac na 5 metara od svog gola? Lopta mu doslovno ide direktno u glavu ili malo povise. On se saginje i igrac Gorice naletava i posprema loptu u mrezu...

IMG-20251104-034315.jpg

4. gol Gorice - Cini mi se u redu.

Jasno da postoji mogucnost da nije namjesteno, al ono... Otprilike sat vremena prije pocetka utakmice maknut iz ponude zbroj golova zbog sumnjive dinamike i velicine uplata? 4 gola u prvom poluvremenu? Kaj se tice zutih kartona zuti karton golmanu Gorice pri rezultatu 4:1 minutu prije kraja zbog odugovlacenja?

Mozda se ne radi o namjestanju, mozda je samo par igraca upleteno, a mozda su svi upleteni. Mislim meni se cine savrsene okolnosti - dvije momcadi koje nit ce ispast iz lige nit ce igrat europske kvalifikacije, utakmica ponedjeljkom sa minimalno paznje od strane javnosti. Procijenite sami.

Pusti price, danas svi zeljni lake love a malo se razmislja glavom. Dovoljno da je neki klinac neandertalac saznao od frenda igraca nesto i ode on o najblizu poslovnicu sa zivotnom ustedevinom, pa taj ne razmislja glavom neg jajima haha... Ako je istinito to da su dvije klade (SS i lutrija) povukle iz ponude te odredene stvari to bas i vuce na tu situaciju da se netko neiskusan isao omastit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet