• Masto
    1.5k
    jedva čekam cut stručnjake na ovo
  • ElDorado
    11.2k
    meni odličan i jos s tim polovnjacima
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Nisam gledao. Dobar?Zagi

Bio je vrlo dobar, jedino u dva tri navrata tražio kruha preko pogače,kao pokušaj iz daljine a Nestorovski mu je išao u dubinu.

Jagusic sa boljim suigračima je još bolji igrac, tu nema dileme.
  • NitkoBitan
    36.8k
    Jel pisu tovari u komentarima ispod sluzbene stranice Hajduka kako ih je Culina spasio oprostivsi drugi zuti Hodaku?

Mi glumimo gospodu... Ma daj nam Pajaca svaku tekmu!!
  • Pacho
    17.8k
    Ocekujem ankete i clanke o svim skandalima suca Culine.

A ovaj nedosudeni crveni je lijepa samarcina za navijace Dinama koji se po medumrezju bicuju po ledima i glume vece katolike od pape.
  • nwankwo646
    1.2k
    Ima li dobra duša da izvuče situacije za žuti?
  • Krizy
    72.1k
    U 9 od posljednjih 15 kola Hajduk je dobio jedanaesterac ili protivnik crveni.
  • Pacho
    17.8k
    Koliko su puta ove sezone protivnici orjune dobili crveni, a koliko puta nasi protivnici.

Edit: Preduhitrio me Krizy
  • hb1
    650
    Na kraju krajeva, lijep vikend, zaustavljeni splitski Galacticosi
  • NVKOD
    12.7k
    Sigurov POV kad vidi Mišića na Derbiju.

ora-punch.gif
  • Pacho
    17.8k

Ae nemos drukcije protiv vakog stroja Garcie... Jer pape, dida, rakovi, Surjak, brancini
  • Kruno
    1.4k
    Ma pokradeni su ovu nema penala.
  • db-izbjeglica
    20.6k
    očajno, al baš očajno suđenje čuline.

neshvatljive stvari nije sudio.
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Tovari imaju jako zajeban raspored, već sutra se nadam prestanku niza. Slaven se diže, igraju kući i mislim da Slavenu na domaćem terenu Hajduk tu nije izraziti favorit. Nakon toga im dolazi SopaIjayi Atiemwen

Sopa, tvoj je red! :cool:
  • Kepec
    10.1k
    I sad klasika na svaki komentar o startu Hodaka spomenut će se Mišić, na svaki komentar o kartonima i ponašanju Sigura spomenut će se Mišić jer to rade već godinama. Okreću situaciju i na kraju će oni ispast žrtve. Svaki članak će se uspoređivat sa situacijom od jučer. Već sutra će se sve to zaboravit, pričat će se opet samo o Mišiću i o režimskom klubu Dinamo kojeg svi guraju.
    Gade mi se i zato želim još više da počnemo igrat kak spada, da se odvojimo u tom prvenstvu od njih i da se nastave gušit i utapat, a nama da je jedina briga Celta, Lille, Betis i slični, a ne tovari, crveni kartoni i nadoknade jer toga će očito bit sve dok ne dođu strani sudci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.