• Masto
    343
    jedva čekam cut stručnjake na ovo
  • ElDorado
    6.8k
    meni odličan i jos s tim polovnjacima
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Nisam gledao. Dobar?Zagi

Bio je vrlo dobar, jedino u dva tri navrata tražio kruha preko pogače,kao pokušaj iz daljine a Nestorovski mu je išao u dubinu.

Jagusic sa boljim suigračima je još bolji igrac, tu nema dileme.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Jel pisu tovari u komentarima ispod sluzbene stranice Hajduka kako ih je Culina spasio oprostivsi drugi zuti Hodaku?

Mi glumimo gospodu... Ma daj nam Pajaca svaku tekmu!!
  • Pacho
    9.5k
    Ocekujem ankete i clanke o svim skandalima suca Culine.

A ovaj nedosudeni crveni je lijepa samarcina za navijace Dinama koji se po medumrezju bicuju po ledima i glume vece katolike od pape.
  • nwankwo646
    889
    Ima li dobra duša da izvuče situacije za žuti?
  • Krizy
    63.2k
    U 9 od posljednjih 15 kola Hajduk je dobio jedanaesterac ili protivnik crveni.
  • Pacho
    9.5k
    Koliko su puta ove sezone protivnici orjune dobili crveni, a koliko puta nasi protivnici.

Edit: Preduhitrio me Krizy
  • hb1
    211
    Na kraju krajeva, lijep vikend, zaustavljeni splitski Galacticosi
  • NVKOD
    8.6k
    Sigurov POV kad vidi Mišića na Derbiju.

ora-punch.gif
  • Pacho
    9.5k

Ae nemos drukcije protiv vakog stroja Garcie... Jer pape, dida, rakovi, Surjak, brancini
  • Kruno
    1.1k
    Ma pokradeni su ovu nema penala.
  • db-izbjeglica
    19k
    očajno, al baš očajno suđenje čuline.

neshvatljive stvari nije sudio.
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Tovari imaju jako zajeban raspored, već sutra se nadam prestanku niza. Slaven se diže, igraju kući i mislim da Slavenu na domaćem terenu Hajduk tu nije izraziti favorit. Nakon toga im dolazi SopaIjayi Atiemwen

Sopa, tvoj je red! :cool:
  • Kepec
    7.4k
    I sad klasika na svaki komentar o startu Hodaka spomenut će se Mišić, na svaki komentar o kartonima i ponašanju Sigura spomenut će se Mišić jer to rade već godinama. Okreću situaciju i na kraju će oni ispast žrtve. Svaki članak će se uspoređivat sa situacijom od jučer. Već sutra će se sve to zaboravit, pričat će se opet samo o Mišiću i o režimskom klubu Dinamo kojeg svi guraju.
    Gade mi se i zato želim još više da počnemo igrat kak spada, da se odvojimo u tom prvenstvu od njih i da se nastave gušit i utapat, a nama da je jedina briga Celta, Lille, Betis i slični, a ne tovari, crveni kartoni i nadoknade jer toga će očito bit sve dok ne dođu strani sudci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet