• Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Jučer i Kvasina u 8/24 sve popljuvao, on koji je najveći optimist bio i prošle sezone...
  • Sibirski plavac
    7.2k

I još kaže da je Stojke na štakama završio, a Valinčića su dvojica nosila u bus... :yikes:

Kvasina od 1:01:00
  • Goncalo Santos
    2k
    Inace denis i profa pricaju da bennacer ne treba igrati u prvih 11, da je nista posebno igrac. Veliki objekitivni dinamovci.

Profa tip lika kojem bi trener dinama bio niko kranjcar, a igrali davor lovren, mudrazija, coric i ta klapa.

Bennacer 3 koplja iznad svih svaku utakmicu ne znam sta oni gledaju pa im nije dobar.
  • Ritam Ulice
    2.2k
    Profa je pravi buntovnik s tom jez frizurom
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Lik već tjedan dana u svakom podcastu 8 24 ugošćuje onog Zokija uživo kod sebe, a sad evo ima live na 8 24 gdje mu pričaju upavo Zoki i još neki lik, a profa brže bolje se nakratko ubacio u live kod onog tovara siemprea.

I to je onda kao dinamovac.... Smiješno

Nisu ništa bolji ni Denis i ostala ekipa koja redovno sudjeluju u live-ovima s magaradi i naravno nikad im ne kontrira, pogotovo kad ovi seru o Dinamu.

Kvasina i Brzak jedini vrijedni slušanja, ovi ostali ništa.
  • Zagreb1992
    2.7k
    i još uz sve to ovog Zokja dovede na zapadnu tribinu ...prestrašno
  • Sibirski plavac
    7.2k

Ako se ne varam vodio je lani i Zoki njega i Denisa na Hajduk Osijek, također taj dan smo mi izgubili u Rijeci 4 0. To bi bio pakao za svakog pravog Dinamovca, da u isti dan magarad dobije 4 0, tvoj klub izgubi 4 0, i onda u nekom stanu punom magaradi slušat njihovo ruganje i likovanje. Svakom Dinamovcu to bi zgadilo život, ali Denisu, Profi i sličnima očito ne. I Lažna devetka isto redovno u podcastima s tovarima. Koji k je tim "našim" podcasterima da redovno gostuju u magarećim live-ovima?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Njima je to posao, poanta je da ima gledanost i to postižu na taj način da vode ovaj nightmare stage oblik gdje se svi prave retardirani i ne znaš ko zna manje o nogometu. A kaj se tiče ovo gadljivosti i ne gadljivosti slušanja magaradi, probajte živjeti neko vrijeme u gradu gdje ste jedini u krugu 10 km koji ima zastavu na kući za državne praznike i gdje se toj istoj državi svakodnevno izruguje. Nakon toga će te lakše podnosit tovarska podjebavanja nakon rezultata NOGOMETNE utakmice
  • Dudu 9
    900
    Meni niste jasni vi koji gledate te klaunčine.
    Meni se nakon 5 sekundi gledanja/slušanja denisa, profe ili zokija sere i povraća istovremeno.
  • ivanlivno
    108
    . A kaj se tiče ovo gadljivosti i ne gadljivosti slušanja magaradi, probajte živjeti neko vrijeme u gradu gdje ste jedini u krugu 10 km koji ima zastavu na kući za državne praznike i gdje se toj istoj državi svakodnevno izruguje.Tvrdica McTvrdi

Medulin?
  • ivanlivno
    108
    Vrijeme je da neko na tribini ili nakon tekme ispred stadiona educira Profu. Lik je na stadio doveo Pubu, koji izgleda Bogu hvala nije mogo uć na stadion. Zoki je za njega 0 bodova, taj Puba živi u Gajnicama, mrzi Dinamo i mrzi Zagreb, jučer u podcastu nakon tekme Profi u faci priča "nećete vi nikad imat šta mi imamo", krajnje degutantno na gostujućem terenu umanjivanje kluba, a Profa to sam sluša i vjerojatno se cereka kao inače. Meni nije jasno kaj oko njega na stadionu niko ne zna za njega? Da nikad do sad nije imao "nesuglasica"? To je naš poraz, treba čistit vlastito dvorište. I ne mislim na nikakvo nasilje nego bar da se Profa osjeti neugodno i da se zapita. Čovjek ima fetiš na to da netko pored njega pljuje i gazi njegovo, ako je Dinamo uopće "njegov".

edit: A Profa ako ovo čitaš, nakon te provokacije po stoti put, trebo si iz vlastitog stana sterat Pubu. Ali ti si mal čovjek i žao mi je ženske koja će završit s tobom, ne znam kad sam takvog papka vidio da navija za Dinamo, bez ikakvog refleksa za obranu svojeg.
  • Sibirski plavac
    7.2k
    jučer u podcastu nakon tekme Profi u faci priča "nećete vi nikad imat šta mi imamo"ivanlivno

Konstantni kmeket i ispadanje iz Europe od nogometne egzotike? Fala Bogu da nemamo to što oni imaju. Nadam se da nikad ni nećemo.

Šalu na stranu, nisam gledao taj proljev, na što je dotični mislio pod tim "nikad nećete imat što i mi"? Opet ona preseravanja o punom Poljudu i praznom Maksimiru, pretpostavljam?
  • ivanlivno
    108
    na što je dotični mislio pod timSibirski plavac

Ovaj drugi tovar Ljubo koji je bio s njima na stadionu rekao je da je bila dobra atmosfera, adresiro je epilog nakon tekme između navijača i Mišića i aludirao je da ga Dinamo sve više podsjeća na Hajduk, što je blaga ali mozebit smijesna usporedba, a Puba s manjkom IQu nije ni shvatio sta ovaj prica, dođe "ne treba usporedivat Dinamo i Hajduk", Profa na to "slazem se" ocekivajuc neki razborit odgovor. I taj klosar Puba, ali covjek je definicija klosara od 45 godina, dođe "nikad oni nece biti ka mi" i bacao je neke usporedbe kako ce oni trajat vjecno a mi kratko i da smo nebitni, a na to je Profa zašutio. I to sve kod Profe doma, ti tovari su se priljepili uz Profu jer su detektirali da mogu u njegovom stanu i na njegovom podcastu usred Dubrave pljuvat i gazit po Dinamu na perfidan provokatorski štakorski način, a da će se Profa na to samo cerekat. No meni to nije normalno i po meni taj Profa onda nema što raditi na Dinamovom stadionu, čovjek ima fetiš, mozda ga je neko maltretiro u mladosti pa mu je to toleriranje gazenja neki coping mechanism, al ja to ne zelim trpit jer preko njegovog ponizavanja ponizava se moj klub.
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Ovaj drugi tovar Ljubo koji je bio s njima na stadionu rekao je da je bila dobra atmosferaivanlivno

Tovar hvali Dinamovu atmosferu? Je li moguće? :gasp:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.