• Benito
    1.4k
    vuglarni, bezobrazni, frustrirani do bola , ono kaj znaju izgovarat tokom tekme je zabrinjavajuće...ali ponavljam, ne svi naravno
  • seljak86
    3k
    Ne znam, pogledo sam hajlajce sad, ništa strašno u Mišićevoj reakciji, najgora stvar kod toga je što je riskirao crveni al sad da ću plakat za igračima Rijeke neću. Kao prvo koji se kurac ovaj lasickas uopće ima unositi u Mišića, start Mišića na Fruku nije ni bio ne znam kako grub da ideš dramu od toga radit a ovo smeće Majstorović se ionako bacio ko pička tak da neću uopće trošit riječi na to.
  • Gringo
    538
    vuglarni, bezobrazni, frustrirani do bola , ono kaj znaju izgovarat tokom tekme je zabrinjavajuće...ali ponavljam, ne svi naravnoBenito

Dođi na iduću, javi se..sektor 9..popit ćemo onaj jedan bućkuriš od pive i popričati o tvojim osjećajima
  • FelceAzzurro
    907

Ovo je ultra light opisana verzija za okot koji obitava na zapadnoj tribini maksimirskog stadiona.:lol: to su uglavnom oni koji su inače pljeskali velikom vođi i najsposobnijem menadžeru u galaksiji te koji su navijali za NK Rekordni transferi. Svakako ima tamo i normalnih i odanih dinamovih navijača koji su u većini i koji nažalost moraju dijeliti prostor s okotom ali i to ce se promjeniti s novim stadionima. Uglavnom, što god da je i ako je uopće im je išta spomenuo Mišić, malo im je rekao :D.
  • mali M
    8.8k
    Ma ajde se sad ne pravimo blesavi jer nas tu na Zoni ima sa zapada. Ja sam na sjeveru al sam bio nekoliko puta na zapadu i uvijek ista priča.. toliko odurne i ponižavajuće psovke lete oko mene da me sram što uopće sjedim tamo..
    NARAVNO da nije cijeli zapad takav ali nemojte se praviti sad bedakima... Meni je jasno ako mu je doletilo par sočnih sa zapada dok je bio vruče glave da je odgovorio.. i zbilja trebamo pustiti više ovu priču..
    Glupa situacija, glupo ponašanje Mišića, glupo daljnje razvlačenje nepotrebno...
    Ajmo dalje više, dosadno je udaranje bez kraja po igraču/ima
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Jel Misic zna da je ovo izjavio nakon tekme ? :rofl:
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Ovaj damage control kluba sa "Sjever je nedostižan" je gori od onog novinara koji je glumio navijača i htio izvuć info sa Purgerski pozdrav....
  • lukaoj
    34
    ali mislim opet, profi si nogometas, imas 31 godinu, igrac vec 12-13 godina profi nogomet, i da tebe sad smetaju uvrede sa tribine. Mislim di bi dosli kad bi se svatko obazirao na rijeci koje dolaze sa tribina. Da ima debila kojima bih lupio samare i izbacio iz sa tribina, ima, ali nema se kaj Misic obazirat na tribine. Ljudi se smiju Viniciusu zbog toga.
  • db-izbjeglica
    19k
    ali mislim opet, profi si nogometas, imas 31 godinu, igrac vec 12-13 godina profi nogomet, i da tebe sad smetaju uvrede sa tribine. Mislim di bi dosli kad bi se svatko obazirao na rijeci koje dolaze sa tribinalukaoj

Baš to i usput si bogovski plaćen za to!

Njegovo ponašanje za vrijeme utakmice i nakon nje je nedopustivo za igrača dinama, a kamoli za kapetana dinama.
  • mali M
    8.8k
    pa dobro al trivijaliziraš... Napisao sam da je glupa reakcija, niz glupih situacija koje su se naslagale u tekmi jedna na drugu i bok. Pa ja sam relativno smirena osoba i nemam pretjerane reakcije na situacije, al me svakih neko vrijeme nešto izbaci iz takta. Il hoćeš reć da si ti hladni špricer u 100% situacija

Edit- vrijedi i za ostale moralizatore kojima smeta što je profesionalac izgubio takt
  • Kepec
    7.4k
    Stojiš na tribini izgubljenog pogleda, pjevaš "Daj mi samo pobjede" iako ti je jasno da tu nikakve pobjede neće biti koliko god vjeruješ u ekipu uvijek. I onda odjednom projektil Hoxhe i nemreš vjerovat kaj je frajer zabio. 5 minuta nakon tog Nevistić maestralno brani, 94. minuta sudac svira kraj, nije ti nikako jasno kako, ali smo pobjedili. Pjevaš igračima "bio poraz ili boda tri naša pjesma će se oriti" jer to upravo i opisuje Sjever pogotovo u prošloj sezoni, ne pokupiš se odmah nakon tekme nego čekaš im dat pljesak i zapjevat Dinamo Zagreb s njima i kaj se dogodi? Kapetan se prvi pokupi u svlačionu i okrene ti leđa, za njim cijela momčad. Navijači te zovu nazad, suigrači i ljudi iz kluba te vuku nazad, a ti ne jebeš živu silu. Tko god odobrava taj potez ili nije bio na tekmi ili je teži psihopat, jer su sve ljude na sjeveru napravili debilima. Još uz sve to ova objava i "izjava" nakon tekme. Halo, kaj ste normalni?
    Žuta minuta? Prodavačica u Konzumu koja radi za 3 nule manje od njih si ne smije dopustit žutu minutu jer će dobit otkaz, a dnevno se susreće s puno većim debilima lice u lice.
    Apsolutna podrška za objavu Zone jer kada stranica koja će prva zaštiti igrače i gdje se banaju ljudi koji vrijeđaju igrače objavi ovako nešto onda ti mora bit jasno da nekaj ne valja. Da si pravi mangup i kapetan stao bi pred te ljude i pogledao gore, a ne bi nadureno bježao u svlačionu jer ti nisu pljeskali nakon sramote protiv Vukovara.
  • Praskaton
    4.5k
    Izgmizale su svakakve štetočine ovog društva,sekta toksičnog kluba kao i najmenadžer stoljeća sa kvarnera da bi se posrale po DINAMOVOM kapetanu.
    Ajmo ne gazit dodatno.To apeliram na zdravi dio dinamovih navijača bar ovaj na Zoni.Jer ako pogledaš komentare na fejsu svakakvi "stručnjaci" se nazivaju navijačem Dinama.

Nisam imao tu sreću da uživo gledam utakmicu pa ne mogu komentirat pozdravljanje ili ne pozdravljanje publike.Ako je istina minus za Miška.Ništa zbog čega bi se trebalo dramit.I on je čovjek i ima pravo na grešku.

Što se tiče starta na Fruka i svega daljnjeg u toj situaciji podrška za kapetana.S prljavima prljavo nikakvo glumljenje gospode.
    Drago mi je vidit da mu je stalo,da je nervozan kad ne ide...Srali bi da ga boli kurac i da se prešetava.

Na domaćem terenu nikome ne uzmaknut ni koraka.
  • ShanKu
    1.9k
    Ouu šta je ovo, najgori start na Maksimiru godinama unazad :sweat: nekad mi fali takvih scena na terenu u Dinamu.. hvala mu za to.
    Ali ono ponašanje na kraju tekme prema sjeveru mu nije trebalo.
  • mali M
    8.8k
    Žuta minuta? Prodavačica u Konzumu koja radi za 3 nule manje od njih si ne smije dopustit žutu minutu jer će dobit otkazKepec

Kak me živcirate sa ovim glupim argumentom... Užasno me smeta ta lažna patetika i moraliziranje kao da ste vi sveci ili čak štoviše da igrači sa milijunima trebaju biti sveci jer imaju novaca... I veći svjetski igrači i kapetani sa milijunima po minuti su imalo ovakve glupe reakcije, doslovno identične.. pa daj prestanite biti uvređene frajle... Baš već deeeeebelo pretjerujete sa pljuvanjem Mišića...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet