• ruicosta
    334

Iskopati ce capellas nekoga
  • blue heart 72
    2.8k
    Ne znam, vjerujem da i vrhuška u klubu vidi da Kova jednostavno nije taj. Mi izgledamo iz tekme u tekmu sve gore i gore. Kova je izgubio kontrolu nad ekipom i mislim da je kraj neizbježan i da je razlaz samo pitanje trenutka
  • LA BOMBA
    467
    Celje je na putu da zabije 100 golova ove sezone. Gol razlika 39:12 nakon 14 utakmica, već su na +9 od drugog Maribora.

To je to što bi trebao raditi Dinamo u Hrvatskoj.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    vjerujem da i vrhuška u klubu vidi da Kova jednostavno nije taj.blue heart 72

Ovo vjerujemo svi. Pitanje je samo koliko su spremni još trpiti ovakve predstave Dinama dok netko ne kaže "ej ljudi, vrijeme je za promjenu, al stvarno".
  • nemapredaje
    6.4k
    Uvjeren sam da je Riera sljedeći na redu ako/kad Kova ode
  • Blueshadow86
    4.4k
    Neka dođe doslovno bilo tko, pa eto i taj opjevani Riera, iako moram priznati da ne znam skoro ništa o njemu, nikada ni Celje nisam pogledao. Al neka dođe bilo tko jer ja ovog Kovačevića više ne mogu ni gledati ni slušati. Baš je teški uljez u ovom Dinamu.
  • Goncalo Santos
    2k
    A sumnjam da se njemu zuri i da ce otici prije nego sto uzme trofej s Celjem, moze birati gdje ce, a i nisu mu financije prioritet.
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Otisao je tako u Bordeaux, pa se Krznar okitio njegovim naslovom. Bar se tako pisalo.
    Pitanje je ponude, a mislim ako dode klub koji je dokazano konkurentan bar za ligaski dio LP da bi se dalo dogovorit..
  • Krizy
    63.1k
    Rieranemapredaje

Vučićeva igračka od kluba mu navodno nudi milijun eura + 600 tisuća bonusa po sezoni.
  • IceMan
    3.6k
    Užasno mi ide na živce teza “nova je momčad i treba vremena treneru”…

Koji to trener ima vremena i koji je imao toliko kao naš? Sa momčadi je 5 mjeseci, imao je cijele pripreme i sad je nakon 12 kola još uvijek potrebno vrijeme?

S druge strane, neki treneri uskaču u tuđe cipele i odma se nakon 2-3 kola vidi nešto.

Sve samo izgovori. Ili jesi ili nisi…
  • nemapredaje
    6.4k

Pokazuje dobre rezultate, ali još ni blizu nije ime za takvu lovu.
  • LA BOMBA
    467
    Neka dođe doslovno bilo tko, pa eto i taj opjevani Riera, iako moram priznati da ne znam skoro ništa o njemu, nikada ni Celje nisam pogledao.Blueshadow86

Jel uopće moguće gledati Celje na hrvatskim sportskim kanalima?

U četvrtak igraju protiv Legie u KL, možda možeš to pogledati.
  • Blueshadow86
    4.4k
    A moguće je naći streamove, kao i za svaku ligu.

Pogledam Celje u četvrtak ako ne budem imao drugih obaveza pa da vidim na šta liče Rierine trupe :smile:
    EDIT: Pa mi igramo u četvrtak, tako da ću još morati pričekati to Celje :rofl:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.8k
    ako ne budem imao drugih obavezaBlueshadow86

A Dinamo?
  • Blueshadow86
    4.4k
    Taman se sjetio i rekao prije nego si napisao :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.