• jakov1
    1.1k
    Evo isto iz sjecanja, ali mislim da je imao max dvije greske kakve ti opisujes.
  • Crni86
    16.6k
    znaci zbog jedne losje tekme ne treba vise dobivat prilike? Protiv osiejka je bio maestralan. Znaci dve tekme, jedna slabija i jedna super. Decko je mlad naravno da ce imat fluktuacije u izvedbi. Uz to Goda pokazuje itekako zamor materijala u nekim utakmicama tako da se ne slazem da je logicno da se perez ne koristi.

Mogu razumijet da nije starter i ne igra jace tekme, ali ne mogu razumijet da ga se ne koristi u rotaciji.
  • Masto
    341
    Mlad je igrač treba mu iskustva, kad ce igrat ako ne protiv vukovara i sličnih
  • Droljo
    22.3k
    u rotacijiCrni86

Haha. Dobra fora. Rotacija... Pojam iz izgubljenog vremena za dinamo ove sezone stari moj. Na žalost, krenuti će ozljede i kartoni pa se bu rotiralo silom prilika. Na sreću, tad bumo prodisali malo i proigrali lijepši i brži nogomet.
  • Jaki991
    495
    Oreč i majstorović su dvije ofenzivne bombe pa te nemremo koristiti danas Vinlofe, sori
  • CastAway1986
    4.4k
    imao je priliku protiv Vukovara protiv jos gorih igraca pa je bio kriminalan..
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Kriminalan?? Svasta procitat.. evo Goda briljira, muci se s kontrolom i obicnim pasom, ali igra u boljoj postavi koja vodi.. Eh, objektivno
  • CastAway1986
    4.4k
    Goda je kriminalan prema naprijed to vidi svatko ali ovaj protiv Vukovara je sluzio samo da zagrije njihovog vratara jer mu je svaki centarsut isao u ruke..I danas zakuhao priliku iz koje umalo gol primismo
  • Hebimir Strašni
    157
    Meni je on do sada najveće razočarenje od ovih novih igrača jer sam baš puno očekivao od njega i nadao se da konačno imamo pravog lj. beka. Za sada kod njega vidim samo bolukurčina stav vrlo nalik onom Vidovića.
  • Orc123
    13.6k
    kad ce dobiti kontinuitet i kad ce igrat sa najboljima, tad ce i on biti miljama bolji. Unisteno mu samopouzdanje sta i nije cudo jer je decko dijete jos od 19g koje je prikovano za klupu bez pravog razloga, pogotovo u hnl....Goda je odlican za Europu ali napadacki ne postoji! Vinlof ima sve da u buducnosti postane odlican bek, ali treba dobiti povjerenje i podrsku trenera. Neki drugi tu podrsku dobivaju i pretjerano a neki skupljaju mrvice od naseg, nadam se uskoro bivseg trenera.

Naravno svi ocekukemo vise od njega nego sto je pruzao do sad.
  • Hebimir Strašni
    157
    Ja se nadam da se bude digao i postao ono šta može, ali mu je za sada njegov voljni moment ravan onom Vidovića. Pa nek si pogleda samo Bakrara čovjek je svaku ulazio ko zvijer makar je u početku dobivao po par minuta i bio 3. napadača,a tu su neki dobivali živčani slom kad je dolazio. Za ovog smo svi mislili da bu zvijer i bio je par tekmi u prvih 11 al baš ništa nije pokazao,a sad kad ulazi s klupe nema ni volje. Mislim da njemu treba 2-3 edukativne iza uha da se trgne :lol:
  • miro
    7.8k
    Nula bodova, nikakvog fighta ništa
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url