• Jaki991
    476
    Danas smo imali vjerojatno najvise centarsuteva u svim tekmama ove sezone, plus sto igras protiv ekipe koja te ceka na njihovih 30 metara 70% tekme, ako u ovakvoj utakmici gdje od poluvremena gubis nije dobio minuta mislim da je dosta daleko od nekakve ozbiljnije rotacije
  • Ljubo
    155
    Najviše od svih mi je zao kaj ovaj dečko ne igra jer ono sto je pokazao me oduševilo i siguran sam da ima još puno toga vise za pokazati. Nadam se da će već protiv Vukovara dobiti ozbiljnu minutažu.
  • Goncalo Santos
    1.7k
    to da on nije blizu ozbiljne rotacije razlog je da se upale svi alarmi u klubu
  • miro
    7.7k
    Ljudo, ne bih vam htio razbijati iluzije, ali ono sto sam ga ja gledao, on je obrambeno rupa
  • Jaki991
    476
    ironija ili ? Ne kazem da se radi tog trebaju paliti svi alarmi u klubu al da mu nedas pol sata u situaciji di ganjas rezultat mi nema bas smisla
  • Paggini
    73.6k
    on je obrambeno rupamiro

Ali kad ekipa s druge strane igra bunkerčinu, ni ne treba nam obrambeno stabilan igrač, nego napadački orijentiran bek.
  • miro
    7.7k
    Ok, ja samo kažem zašto ga se Kova nije usudio staviti u gostima kod prvaka Švedske. Sigurno nije očekivao ovakvu bunkerčinu
  • Ljubo
    155
    Možda je defanzivno slab, ali je mlad i sigurno taj segment mora podignuti, ali opet u utakmicama gdje nam protivnik sa svih 11 igra stoji iza lopte mislim da bi sigurno dao vise nego Goda. Dva su suprotna igrača skroz sto je meni super ali onda ih se tako treba i koristiti inače nema smisla kaj smo ga doveli.
  • Paggini
    73.6k

Pa slažem se, ali bi mi bio prva izmjena osobno na poluvremenu.

Igrali su bunkercinu na 0:0, zabili slučajan gol i sad će se otvoriti? Pa neće sigurno.

MPV na poluvremenu, pa oko 60. ostatak
  • Goncalo Santos
    1.7k
    nije ironija, prva dva kola odigrao vrlo dobro do odlicno, nakon toga nestao jer je novim projektom imenovan goda, koji odmah ima vise kredita iz nepoznatih razloga.

Vidovic, villar i ostali koji slabije igraju imali su losih izdanja, ja ne mogu shvatiti i dalje sto je vinlof napravio toliko pogresno da ga se odstrani i da nema kredita nikakvih
  • miro
    7.7k
    Ne znam kakvo je desno krilo Steaue, ali evo, to je možda tekma u Europi gdje bi mogao dat doprinos. Protiv ostalih...ne znam, čini mi se da ga svaki dupli pas izbaci...ali nisam ja sad neki znalac, samo kazem kakav mi je dojam ostavio ovo kaj sam ga gledao.

Ja bih ga volio vidjet protiv npr protiv Vukovara i Rijeke, barem po poluvrijeme, jer slažem se - premalo rotiramo, a ne usudimo se napravit ono kaje Bjelica doktorirao - 2 ekipe, jedna za HNL druga za Europu
  • LilScav
    26
    Dečko je odlično igrao sve što je igrao do sada, izuzev onih 20-ak minuta u prvom poluvremenu kada je zamijenjen na poluvremenu.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube