• Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Mi možemo pronaći drugog golmana ako se potrudimo, a može li Livaković klub koji će mu dat sve utakmice na proljeće bez da postoji opcija otkupa, postotak od prodaje ili sličan deal, pitanje je. Neka dođe tu, može nam cijelo desetljeće bit golman i vodit Hrvatsku na još 3-4 natjecanja.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Fruk je baš klasa za ovu ligu i ja bih ga probao nekako dogovoriti iduće ljeto. I njemu bi bilo bolje nego otići u nekog mid table Serie A ili istanbulskog velikana i vucarati se tamo. Možemo imati 5-6 sezona ozbiljnog igrača i reprezentativca
  • Goncalo Santos
    1.9k
    za novce koje bi misko trazio mozemo bennacera kupiti.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Zato kažem, nekako probati. Mora ići jer bu ušao u zadnju godinu ugovora, i ako već bude Gospa,a dobre ponude nema na vidiku, mislim da se može dogovoriti
  • LA BOMBA
    465
    za novce koje bi misko trazio mozemo bennacera kupiti.Goncalo Santos

Možda se može dogovoriti za zamjenu igrača. Šalješ im Galešića i Mudražiju i još nešto novca za Frunka.
  • Mazalo
    410
    Sinoć raspucavanje 11m, dva nesuđena igrača iz ove teme u daleko Americi. Kahlina skinuo penal Ojedi u 8 seriji raspucavanja..
  • Pavinho
    406
    To nije taj Ojeda
  • Blueshadow86
    4.4k
    Fruk je baš klasa za ovu ligu i ja bih ga probao nekako dogovoriti iduće ljeto. I njemu bi bilo bolje nego otići u nekog mid table Serie A ili istanbulskog velikana i vucarati se tamo. Možemo imati 5-6 sezona ozbiljnog igrača i reprezentativcaTvrdica McTvrdi

Slažem se. I ja bi ga dopeljao još jučer. Fruk se igra nogometa, to se vidi maltene na svakom dodiru lopte.
    Nama baš takav igrač i fali sada. Zamisli, imaš iza Mišića, Bennacera, Zajca... a ispred njih Fruka. Stari moj, derali bi guzove svima.
    Ali s druge strane, bojim se da je nemoguće da nam ga Miško proda, previše traži za njega. Jedino ako sam Fruk ne isforsira, al ne čini mi se on takav, čini mi se baš karakteran lik.
    Na kraju krajeva, čudi me kako nije otišao iz Rijeke nakon one savršene prošle sezone.
  • Zagi
    12.7k
    Jagušić, a ne Fruk.
    Fruka smo mogli dobit đabe, nismo i bok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.