• Markelo
    3.5k
    U Grčkoj je srdačno pozdravio navijače Paoka iako je skupa sa ostalim igračima bio osramoćen na terenu. Tada ga valjda stres i pritisak nisu mučili iako su dobili 5 komada
  • E46
    1.9k
    ovako se kapetan Dinama ne ponasa, ovako se ponasa mozda jedino kapetan neke tvoje zamisljenje imaginarne ekipe a jedini jadnik i bijednik si ti koji to opravdavas, srami se i ti i nas divni kapetan, OVO DANAS NIJE BIO DINAMO.
  • Ljubo
    177
    Ponašanje nakon utakmice je bas razočaravajuće…
    To nije kapetan Dinama
  • serbus
    5.4k

A prema sjeveru , da bebica jedina ne može dići ruke zapjevati dinamo Zagreb ... ? Kapetan ? Malo se moraju spustiti na zemlju igrači, ljudi uzimaju na rate, posuđuju lovu da ga prate a kapetan ne može dići ruke zapjevati s nama ...
  • E46
    1.9k
    do kad ce admini trpiti opetovano vrijedanje ovog velikog nogometnog znalca?
  • Krulek
    959
    ¹
    "neznalica iz Bosnjaka"
    Jel ovo od presudne važnosti ili bi bilo drugačije da je recimo iz Podsuseda..
  • E46
    1.9k
    moze bit neznalica iz madagaskara, kova je recimo neznalica iz bosne, potpuno nebitno je mjesto odakle je.
  • Crni86
    16.6k
    Od navijaca se ocekuje da budu gospoda al zato se igrace podrzava da budu seljacine aj top.
  • Krulek
    959

Pa zašto je onda važno to navesti ili ti daje na važnosti.
  • Marc
    649
    Ponašanje danas.. no comment..
  • Mlađi referent
    14.7k
    Boli me ona stvar hoće li pozdravljat navijače, ali ne imat dovoljno mozga da ne riskiraš ostavit ekipu u onoj situaciji je za kaznu

Sekljakluk što dalje od Dinama
  • E46
    1.9k
    ne znam, napisem kad sam bijesan na nekog to je moj nacin komunikacije, isto kao sto livaju zovem srbin iz kastela tako ovog recimo neznalica iz bosne, nije uvreda ali ako nekog vrijeđa nije mi problem nepisat.
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Usao si u klub najvecih ljigavaca lige ovim ponasanjem danas.

Livaja,Uremovic,Misic…
  • Goncalo Santos
    2k
    Ajde ljudi malo stanite na loptu, ovakve gadosti pricati kapetanu koji do sad nikakvih ekscesa nije imao niti je pravio probleme. Preko 200 utakmica u klubu od kojih je 90 posto vrhunsko. Uvijek je pozdravljao navijace, nikad nismo citali da radi probleme, ne forsira odlaske ni nista slicni. Daj smirite se.

Covjeka vjerojatno boli sto je Dinamo ovako los i sam je svjestan da je svlacionica puna problema. Pukne covjek nekad, pomracenje uma, svakom se dogodi. I onda se nadu mudraci koji kazu da ga boli k za klub? Da nega boli k ne bi tu bio nit bi imao ovakve reakcije.

Za Dinamo je sam rekao, da je tu jer su ga zvali kad ga nitko nije htio i da ce biti tu dok god ljudi u klubu to zele. To je pravi dinamovac, a i na terenu to pokazuje.
  • Mr Anderson
    14.7k
    do kad ce admini trpiti opetovano vrijedanje ovog velikog nogometnog znalca?E46

Nisi dostojan da Mišiću kopačke očistiš, a ne da ga vrijeđaš. Koji si ti faktor da pametuješ ovdje? Na utakmice ne ideš, samo sereš po forumu i to onda kad nije dobro. Kad je dobro, i rupi si.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet