• austrijanac
    8.1k
    Ja, moja žena i pive.
    U krug...
  • NORTE
    20.9k
    RPG-u se otvara jebena šansa upast u prvih 11 na duže vrijeme.
    Poslije Rijeke do kraja polusezone imamo još 6 kola.
  • Zagi
    12.6k
    RPG-u se otvara jebena šansa upast u prvih 11 na duže vrijeme.NORTE

Sasvim slučajno se baš sada oporavio. Baš sretna okolnost za njega.
  • ElDorado
    6.6k
    Lik na Insta stavlja kak se ubija u teretani
  • Zagi
    12.6k
    Uskoro se mora prodati nekome drugome. Malo samopromocije nikada ne škodi.
  • NitkoBitan
    32.5k
    :heart:

"Isto tako, svjesni su i Kovačevićevih grešaka, ali smatraju da su i one nužan proces aklimatizacije za rad na ovoj razini. Boban je spreman dati Kovačeviću šansu čitavu sezonu i tako promijeniti praksu smjena trenera nakon prve prave krize."

Napokon ispravnim putem!
  • fakin
    1.6k
    Ja se nadam da je ovo potpuno netocno. Ispravan put je dati priliku nekome tko zna, a ne nekome bez trofeja, uspjeha, ijednog velikog kluba koji je vodio. Znaci svjesno se ide u moguci novi gubitak naslova samo da imamo Kovacevica za trenera cijelu sezonu?
  • ElDorado
    6.6k
    Čeka se da završi dva semestra engleskog
  • fakin
    1.6k
    Zapamtite, nitko nije iznad Dinama.
  • K3p
    349

Nadam se da si pod čokom :blush:

Svjesno mu se daje prilika da ispravi ono što je krivo napravio. Veći bi bio problem da krenemo putem prošle sezone. Da su do kraja ostali jakir ili bjelica mislim da bi sezona bolje završila nego s 4 različita trenera
  • fakin
    1.6k
    A sta ako se i dalje nastave ovako ocajne igre i uzasna taktika? Trpit cemo ga samo da ne mijenjamo trenera i gubiti prvenstvo?
  • K3p
    349
    Ne, al još nije vrijeme za smjenu. Ideja igre se vidjela sve do trenutka dok nismo krenuli u cet ned ritmu. To je donekle normalno. Napravljene su greške i to je evidentno i vidljivo i na njemu da ih je svjestan. No bolje to nego bolikurčina koju je canavaro emitirao. Barem meni.
  • Fan
    1.6k
    Veći bi bio problem da krenemo putem prošle sezone. Da su do kraja ostali jakir ili bjelica mislim da bi sezona bolje završila nego s 4 različita treneraK3p

A kad bi probali, ne znam...dovest trenera sa renomeom da može vodit Dinamo? Ono, koji gaji napadački nogomet i ima određene uspjehe u ligama jačim od naše (možda koji kup ili top 4 mjesta u top 10 liga)? Ili da je u tim jačim ligama dogurao iz druge lige u prvu?
    Mogu se složit s tobom da ćemo pogriješit ako damo otkaz Kovi i dovedemo nekog tipa Cannavaro, ali nitko me ne može uvjerit da nema debelo boljeg kandidata za Dinamo koji bi u roku par tjedana doveo Dinamo u red. Koga točno? Definitivno nije na meni da odredim, ali ako takvog nema, onda se debelo precijenjujemo u europskom pogledu.
  • Ritam Ulice
    2.2k
    Treba ga sutnut u 3 pm priie nego napravi jos vece sranje.
  • Sibirski plavac
    7k
    "Isto tako, svjesni su i Kovačevićevih grešaka, ali smatraju da su i one nužan proces aklimatizacije za rad na ovoj razini. Boban je spreman dati Kovačeviću šansu čitavu sezonu i tako promijeniti praksu smjena trenera nakon prve prave krize."NitkoBitan

Koji portal je ovo objavio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube