Crni86
Crni86         
         Knjiga izmedu ostalih povlaci zakljucak temeljem dugogodisnje analize utakmica (vecinom PL) da je 50% vjestina 50% sreca. — Filip B
U momcadi Dinama protiv Dinama iz Kijeva taj dan su igrali: Vrsaljko, Brozovic, Kovacic, Vida. Ova 4 su osvojila jednu ili dvije medalje na svjetskim prvenstvima. — Filip B
Ne bi. Jer je igra i dalje za k. Kao sto sam napiso to bi nam usminkalo dojam i zavaralo nas sve skupa. Istu pricu smo prosli protiv osijeka gdje se i razvila velika rasprava na forumu. I vise volim kriticare jer radi tih kriticara ce se uvijek netko trudit vise, najgore je vikat sve je okej i uljuljat se - tu stari napredka nema. Za dinamove pojmove zapravo nikad nije dobro i uvijek moze i mora bolje. To je gard šampiona.Ja nisam spekulirao sta bi bilo da je lopta otisla 10cm lijevo ili desno, ja sam ti tocno rekao kako bi isti defetisti pisali ode. — Filip B
Koji igraci? Njih 14. Istina ostalih 10 je u skroz novoj situaciji da su zakucani na klupu vec dva mjeseca.Trener se trazi, igraci se traze — Filip B
 Crni86
Crni86         

jedan u nizu
jedan u nizu         
         Prije bih rekao da je 50% novac uložen, a 50% vještina. — Dzoni
 Dinamovapriča
Dinamovapriča         

Crni86
Crni86         
          Dr Hofmann
Dr Hofmann         

Pesca90
Pesca90         
          Jos-Optimus
Jos-Optimus         

Dinamo-SB
Dinamo-SB         
          prefontaine
prefontaine         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.