• mosad
    2k
    u bih samo iskra Bugojno
  • LA BOMBA
    357
    Najviše mi smeta u modernom nogometu što nema više golmana koji bi izvodili slobodne udarce.

Brazilski golman Rogerio Ceni je zabio 60 golova sa slobodnih udaraca. Bojim se da ovakvo nešto nećemo nikad više vidjeti.

• Gringo
    515
    Najviše mi smeta u modernom nogometu što nema više golmana koji bi izvodili slobodne udarce.LA BOMBA

Možda nemamo golmana koji izvodi slobodne udarce al zato imamo golmana koji izvodi slobodne padove.
  • Dzoni
    2.5k

S obzirom da je sve veći trend da golmani su dobri u igri s nogom, ja bih rekao da je moguće da vidimo golmane na slobodnim udarcima
  • Georg Koch
    6.9k
    Nevidjena senzacija u kupu BiH.
    Borac ispao od amatera iz 3.lige - HNK Kruševa :clap: :clap:
    Kruševo je inace selo izmedju Čitluka i Mostara.
    Koef. na Borac je bio 1.01.
  • miro
    7.7k
    iznenađenje se vjerojatno i krije u koeficijentu
  • LA BOMBA
    357
    S obzirom da je sve veći trend da golmani su dobri u igri s nogom, ja bih rekao da je moguće da vidimo golmane na slobodnim udarcimaDzoni

Bojim se da i ako bi postojao golman koji bi bio odličan sa slobodnim udarcima da mu danas ne bi dozvolili da ih puca.

A sve veći trend je i to da čak i napadači i veznjaci nisu više dobri na slobodnim udarcima, uopće ne znam koga bi danas mogao smatrati kao free kick majstora, a ponekad ih je bilo 30, 40 u top ligama a još mnogi u manjim klubovima.
  • Sajla
    14.4k
    Najviše mi smeta u modernom nogometu što nema više golmana koji bi izvodili slobodne udarce.LA BOMBA

ako je to najveći problem modernog nogometa, dosegnuli smo vrh tog sporta kao ljudske aktivnosti. znao sam da od sad sve ide prema dolje :sad:
  • Georg Koch
    6.9k
    svi generali poslje bitke :cool:
    Nemoj zamjerit, samo nama Hrvatima u BiH ovo je bas drago :)
  • miro
    7.7k
    Pa i meni je drago naravno :grin:
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Neka, nadam se da ce pokopat nogomet kao sto je kosarka razbacana u stilu boksa. Sve manje me zanimaju ostale lige, LP gledam uglavnom multiprijenos.. Pokopaj sve malo je para, igraj u Miamiju.
  • LA BOMBA
    357
    Ja bih podupirao stvaranje nekakave superlige u Evropi ali bi trebala imati sistem relegacije i promocije.

Mislim da je to potrebno jer ako pustiš stvari kakve jesu, Premier League klubovi će totalno dominirati a sve ostale evropske lige bit će feeder lige što i večinom i onako jesu.

Ono što nam je najviše potrebno je nekakav nogometni BREXIT gdje bi izbacili Engleze iz svih natjecanja ili stvorili EU ligu gdje bi igrali svi najbolji klubovi iz EU u jednoj ligi. Onda bi imao EU drugu ligu i treću ligu i tako dalje.

Dakle imaš npr 30 klubova u prvoj Superligi, 30 klubova u drugoj, onda imaš regionalna natjecanja i državna prvenstva po Evropi gdje bi se klubovi mogli kvalificirati u Superlige. Ne znam zašto bi u tome bio problem. A može to sve još dalje biti pod Uefom.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

UEFA sama sigurno ne bi micala Premierligaše jer su oni postali veći od ostalih zajedno. Samo Real i Barcelona se donekle mogu nosit s tom popularnosti na svjetskoj razini. Superliga bi bila dobra da ovih 20 najvećih koji ionako drže 90% novca se maknu sa strane, ali bilo kakve reforme koje idu ka tome da se napuštaju nacionalna prvenstva su loša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.