• Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Evo upravo objavio i story s rehabilitacije u Francuskoj, na rehabilitaciju dolazio u Dinamovoj opremi… nije sve tako sivo :smile:
  • Slodobnjak Marka Roga
    14
    Au jebote, nisam se ovako našpanao oko neke igračke drame još od onih propalih liječničkih
  • Orc123
    13.5k
    Kak se meni cini da je u slucaju njega istovareno pun kurac gluposti! Nitko iz kluba nije potvrdio nista. Mediji i forum razapeli covjeka koji mozda na kraju nije ni nista kriv . . .
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    “Naši doktori kažu da mu nije ništa te lažira ozljedu”, a čovjek na rehabilitaciji u Francuskoj.
  • wolfgang14
    3.1k
    za one koji nemaju instagram:

0a90c2a6-7462-4a73-b93e-6d7ecd19ee59.jpg
  • Crni86
    16.4k
    Frajer bas na dan kad izade ta vijest upali instagram i krene sve objavljivat. Teski damage control s njegove strane, a onda kada malo bolje razmislis pravi damage control bi bio da se klub javno izjasnio da su ti natpisi lazni. Zasto tog demantija nema nego je igrac sam od jednom krenuo u ciscenje svog imena neka svatko razmisli za sebe, ali ocito je dosta jasno koji je odgovor tu.
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Evo, sad sam bacio još jednom oko na njegovu jučernjašnju objavu.

Gotovo cijela ekipa mu je lajkala, a još su mu komentirali objavu Villar “Alleeeeeez frerooooot” (Ajde brate), RPG mu odgavara “Vamos hermanooo” i Hoxha “ :fire: :fire: :fire:” RPG mu je odgovorio “Neymar jr :kiss:”.

No komentar koji mi je najviše zapeo za oko je od korisnika svrv_267 (Sara :hearts:) “Aucun obstacle ne peut t’arreter Ta force et ton mental forcent l’admiration” (Toliko si snažan i mentalno jak da te ništa ne može zaustaviti, tvoja odlučnost i snaga izazivaju divljenje) RPG joj odgovara s “ :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:”. Očito mu je i ljubavni život ponovno na mjestu, zanimljivo da RPG i ona imaju isti opis na instagramu (Vjenčani prsten), izgleda da zdravstvenih, a očito ni ljubavnih problema više nema.

Očekujem da će cijeli rasplet priče uskoro završit, vjerojatno će se i Kova oglasit na press.
  • Krizy
    63.1k
    No komentar koji mi je najviše zapeo za oko je od korisnika svrv_267 (Sara :hearts:) “Aucun obstacle ne peut t’arreter Ta force et ton mental forcent l’admiration” (Toliko si snažan i mentalno jak da te ništa ne može zaustaviti, tvoja odlučnost i snaga izazivaju divljenje) RPG joj odgovara s “ :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:Ijayi Atiemwen

Ronaël legenda.
    Napravio lažni profil s 16 pratitelja i sam sebi piše srčeke kako bi prekinuo priče o ljubavnim problemima :razz:
  • JMastermind
    1.1k
    ni Sherlock te nije dostojan kad su detektivske vještine u pitanju :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention