• Praskaton
    4.5k
    preko jednog tateOlmic

Tipujem na tatu jednog potencijalno Dinamovog igrača
  • Danko
    2.5k

Kaj mu je bijel!?
  • sanjinlego
    4.1k
    "Pierre-Gabriel je od prvog kola ozlijeđen, onda se vratio pa se opet ozlijedio, na magnetu se pokazalo da ima rupturu mišića. Neke stvari i ja saznam iz medija, iako nisu istinite. On bi idući tjedan trebao biti u momčadi."
    Kova.
  • Maximo
    820

I opet će se nakon ovog nać pacijenti koji govore da čovjek mulja...imaš dobrog igrača koji je ozljeđen i ti ga ideš vrijeđat da glumi...takve stvari će ga sigurno motivirat da ostane u dinamu.
  • Mr Anderson
    14.6k
    na magnetu se pokazalo da ima rupturu mišićasanjinlego

Tzv. dicksickness.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    hahahahaha:rofl: od koga li nu je samomprešlo da mi je znati
  • fakin
    1.6k
    ti si naivniji od francuske sobarice
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Ne će sigurno trener na pressici reć znate on fejka ozljedu i zapravo toča noge u Opatiji, nemojte bit naivni
  • NitkoBitan
    32.5k
    Sta je bilo bilo je. RPG je i kao oporavljenik bolje rjesenje za desnog beka od svih improvizacija i nedokazanih klinaca. Daj Boze da izgura do zimske stanke, odnosno Valincicevog povratka.
  • Niko1986
    4.3k
    Što je stvarno bilo nećemo nikada znati. RPG je sigurno među boljim bekovima lige kada je zdrav i može pomoći na terenu. Ostalo je manje bitno.
  • rokikaciga
    6.5k
    Kada je zdrav i motiviran RPG je najbolji bek lige, komotno mogu rec da je bek i za dobar dio liga petica sto je uostalom i bio pokazao.
  • Mr Anderson
    14.6k
    Puno se družio s BP.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    na njega sam i mislio :rofl: odnosno tog sam se i bojao , a pošto je mrki onda bi mu bolja bila dijagnoza cocksickness, nekako bolje zvuči , a ove dicksickness su za nas obične smrtnike :lol:
  • hardek
    7.1k
    Kada je zdrav i motiviran RPG je najbolji bek lige, komotno mogu rec da je bek i za dobar dio liga petica sto je uostalom i bio pokazao.rokikaciga

Po meni je malo overrated. Odličan je bek za HNL al ima svojih mana. Koliko je dobar u obrani 1 na 1 toliko mu ljudi uletavaju iza leđa, baš je puno puta ispao kada su išli centaršutevi na drugu stativu. Fizički je moćan i solidan u napadu ali uopće ne koristi lijevu nogu npr. što ga isto limitira. Osim toga malo ga jebe i taj mentalni aspekt čim se nigdje nije uspio dugo zadržat a evo i kod nas je u problemima.
  • scooniepenn
    5.8k

Vidjeli smo ga na razini Lige prvaka gdje se brutalno nosio sa krilima jednog Milana, Monaca ili Arsenala. To niti jedan bek iz HNL-a ne moze niti pod razno. Mozemo pricati o cudljivom karakteru, ali potcjenjivati njegovu kvalitetu mi je onako, malo deplasirano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet