• Agramc
    80
    to je ono što sam ja rekao na početku, oni u manjini koji svojim maloumnim, glupim i jadnim komentarima umanjuju cibonine uspjehe su nebitni i realno možeš ih samo žalit
  • Zagreb1992
    2.7k
    Blass je mogao otići kao i ostali ameri ..Samo kaj je ostao i na kraju vodio Cibonu do naslova ABA lige ,,,Ova ekipa danas koju imamo možda nisu top po imenima , ali takva su klapa od prvog dana pa se vraća sve
  • cibona
    6.6k
    Predivna večer! Kad već ne može dinamo u nogometu, barem nas cibona uveseljava rezultatima. Neuništiva je, a nama zagrepčanima bila i ostala najdraži i jedini relevantan klub u gradu.
  • Crusades
    19.6k
    To je samo dokaz da će zagrepcanima Cibona uvijek biti i ostati glavni košarkaški klub u gradu.cibona

Neuništiva je, a nama zagrepčanima bila i ostala najdraži i jedini relevantan klub u gradu.cibona

We get it the first time
  • Keyser Soze
    16.7k
    Meni je jedan od dražih stranaca bio Zack Wright, strašan atleta i igrač, igrao dok je Repeša bio trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.