• vjeko1701
    20.3k
    Cibona, RK Zagreb i Medvešćak moraju ostati primat

Ne želim HK Dinamo
    Hnlovac

U principu se slazem, samo kad je hokej u pitanju, tu je malo problematicno. Medvescak je ugasen, postoji Medvescak Mladi koji je preimenovani HK Kuna.

U cijeloj Hrvatskoj postoje 4 kluba sa seniorskim pogonom od kojih je Sisak trenutno najposlozeniji, imaju novu dvoranu i igraju regionalnu Alpsku ligu (jako dobro).

Ne tako davno, Sisak je bio daleko najslabiji hr. klub tako da njima svaka cast na rastu i ogromnom iskoraku. Nogometni ekvivalent ovom bi bilo da NK Rudes dvije sezone zaredom uspjesno igra ligasku fazu KL.

Alpska liga je prakticki EBEL 2 i realno je najvisa razina na kojoj neki nas klub moze igrati a da ima vecinski domacu ekipu.

Ostala tri kluba su iz Zagreba u kojem postoje 2 i pol ledene povrsine. Od te 2 i pol, Ledena se obnavlja, Salata je u losem stanju a Medvescak ml. ulaze u svoj balon. Ne znam u kojoj je fazi al mislim da se u njemu ne moze igrati ozbiljnije natjecanje. Ak nis drugo, barem ce rasteretiti ostale plohe kad je u pitanju trening.

Iz novog Medvescaka dolaze neki signali da bi u obnovljenoj ledenoj pokusali i oni uci u Alpsku ligu samo je onda pitanje dal uopce postoji dovoljno hrvatskih seniorskih hokejasa za dva kluba na toj razini. Mozes dovodit strance, al oni ipak kostaju.

Mladost i Zagreb ne pokazuju nikakvu ambiciju za natjecanjem van Prvenstva Hrvatske i IHLa koja su u najbolju ruku poluprofesionalna natjecanja.

Cijela poanta je ta da nasem hokeju ne bi bilo na odmet jos jedan klub koji je uz to ambiciozan (za svoje prilike), ima svoju skolu i potencijalno neku mini natkrivenu ledenu plohu.

Teoretski HK Dinamo mozda nikad ne bi imao kultni status nekadasnjeg Medvescaka al bi sigurno mogao imati pozitivan efekt u razvoju hr. hokeja. Posebno ako bi bio voden na razini futsal ili KK Dinama.

U nijednom sportu kvalitetan i ambiciozan projekt nije na odmet.
  • Zagreb1992
    2.8k

Trebao je i Bošnjak doći ..Od Cibone je tražio npr 30 posto više love nego kaj je imao u Splitu ..i onda ode za manje love u Široki
  • rioda
    11.1k
    Od Cibone je tražio npr 30 posto više love nego kaj je imao u Splitu ..i onda ode za manje love u ŠirokiZagreb1992

Uračunao je čovjek i onih par mjeseci za koje u Ciboni sigurno ne bi bio isplaćen
  • Zagreb1992
    2.8k

I ja sam to mislio ali imaju novce za isplatiti sve uredno

Šamanić je otišao u Rusiju jer ća imati kvalitetnih tekmi i bez eurolige ..al opet ako nije probleme s glavom sredio onda neće nikad i tempirana je bomba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.