• Paggini
    73.8k
    Treba Bjelicu, ipak je uveo Perića na Poljudu, namjerno sjebao tekmu i imao 1.5 boda po tekmi samo da napakosti Mariću
  • crophantom
    2.2k
    "Halo Riera, oces doci u Dinamo? Sta nudimo? Nemaš desnog beka trenutno, momčad izgleda ko da je u bunaru, ozljedila su ti se 3 veznjaka i 2 stopera, golman ti je ispod bunara, zaostajes za 3 boda za konkurencijom, neke automatizme u igri bas nemamo, navijači pizde i slazu teorije kako Ivanka Kekin odreduje treneru ko ce igrati, slijede ti Rijeka, Celta i Istra, aj Celtu mozes sjebat, ali ove 2 da ti nije palo na pamet i ako do zime ne vratiš prednost ni nejdes na pripreme, smijenit cemo te ko zadnjih 5 trenera u godinu dana i zavrsit ces Tunguziji ko Cikla, al imas Mudrog na klupi!"

"Jebes Celje, prvo mjesto u KL i činjenicu da sam na ljeto slobodan i moći cu birati klub, di da potpišem??"
  • Keyser Soze
    16.6k
    Ma novi trener neće doći, jedino ako izgubimo iduće kolo, sve ostalo drži Kovačevića na klupi.
  • Odani Zgd
    879
    Ovu temu treba zaključati,Kovu neće smjeniti sigurno još koju tekmu.
  • pešća
    572
    Trener koji pobjedi Osijek, Rijeku i Hajduk u gostima te ima 7 bodova u EL nakon 3 odigrane utakmice zaslužuje priliku i kontinuitet. Idemo opet radit greške iz prošle sezone i promijenit nekoliko trenera u jednoj sezoni.

Kad smo kod "razine Dinama" može se primjetit kako i dobar dio navijača Dinama nije razina Dinama. Paničari i histeričari, gori od žena u PMSu.

Moja ekipa i ja smo hladni kao špricer, toliko nas je uznemirio jučerašnji kiks. Vidimo se na Rijeci.
  • fakin
    1.6k
    A zasluzuje li i dalje priliku trener koji izgubi od vukovara, gorice i lokomotive, a momcad mu izgleda uzasno?
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Moja ekipa i ja smo hladni kao špricerpešća

Predlažem da onda "trust the process" i "treba vremena" ekipa zakrpa proračun
  • pešća
    572
    Užasni kakvi jesmo osvojit ćemo naslov prvaka i prezimit u EL. Još kakvo glupo pitanje?
  • fakin
    1.6k
    Kao i prosle sezone?
  • Neron53
    2.2k
    Ako do reprezentativne pauze zareda sa losim rezultatima, tesko da ce Kova ostati na klupi.
    Nije Zvone bas takav naivac da ne reagira ako se zaostatak za tovarima poveca, koliko god verbalno podrzavali trenera
  • Jurki
    20.1k
    Trener koji pobjedi Osijek, Rijeku i Hajduk u gostima te ima 7 bodova u EL nakon 3 odigrane utakmice zaslužuje priliku i kontinuitetpešća

Jebes Osijek, Rijeku, tovare i 7 bodova u EL kad te dojucerasnji drugoligas pojede bez kruha.
    Nije cak ni stvar poraza, vec igre koja je totalno negledljiva i jalova.
    Svakome se moze dogoditi los dan, ali dan kad ne napravis u 90 i nesto minuta igre apsolutno nist i to protiv takvog protivnika se ne smije događati.

Pristup, angazman i igra momcadi su ogledalo trenera.
    Stvarno nista osobno protiv Kove, ali kad se trener stisne u kućicu i ne zna kaj da napravi... e jebiga pajdo tu je kraj price.
    Iz utakmice u utakmicu umjesto da izgledamo sve bolje i bolje.. nasa igra je kriminalan očaj.
  • Sava Krpa
    683
    ocito medalja ima dvije strane. Ako nisi u stanju ozbiljnije ugroziti redom Goricu, Lokomotivu i Vukovar onda je evidentno da ekipe koje se brane bolje prolaze od onih koje se pokušavaju nadigravati. Uzorak jeste mali ali je i dalje u 50 postotnom udjelu. Treneru mjenjaj nesto, igru/taktiku ili sebe.
  • Masto
    327
    A gdje je dalić
  • Dzoni
    2.5k
    Podijeljenog sam mišljenja, s jedne strane imamo očigledan pad igre, a po novom i rezultata, a u slučaju gubitka još jedne titule i upitno i Konferencijske lige, upadamo u velike financijske gubitke gdje bi nam dovođenje Mudražije bila premija, a ne grijalica za Recaro.
    S druge strane, koji je smisao mijenjati trenera ako će opet doći neki HNL trener koji ima stav čvrsto iza, a naprijed što bude i trenirali su klubove na način koji nema dodirnih točaka s Dinamom. Ovo stanje u kojem se Dinamo nalazi je kao neki ovisnik o drogi, napuca se njom, bude dobro neko kratko vrijeme, ali se dugoročno srozava.
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Ja i dalje stojim kod onog da Kovi treba još kredita, ali ako bi išli na novog, iskreno nije me briga da li je stranac ili domaći, samo da se radi o čovjeku s autoritetom i iskustvom. Zaboravljamo da je ovo nova ekipa i da se igrači jos uvijek ne znaju i ne bi bilo loše da imamo čovjeka koji može vladati svlačionicom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.