• The Undertaker
    10.3k
    Budući da se opet relativizira i stavlja u usta nešto što ja nisam napisao ili tvrdio, da pojasnim...

Ja ne mislim da su navijači na Sjeveru glavni problem Dinama, čak ne mislim da su problem uopće (barem ne u zadnje 2-3 godine), dapače.
    Ja ne mislim da ne treba skandirati protiv Mamića. Dapače, tribina i jest mjesto za to.

Ali ja mislim da nitko nema pravo nekoga, pogotovo u javnom prostoru, nazivati srpskim kopiletom i vrijeđati mu ženu koja nema ništa sa klubom. Bez obzira na razloge.

Originalni post nije bio kontemplacija na stanje u klubu već komentar viđenog na utakmici.
  • Crusades
    26.1k
    Da bar s ovakvom žustrinom raspravljaš i kritiziraš krađu iz Dinama i bespotrebno maltretiranje malodobne djece na ulazu u sjever.

A ne da za krađu nalaziš alibije, izgovore i rikverce.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ja ne mislim da su navijači na Sjeveru glavni problem Dinama, čak ne mislim da su problem uopće (barem ne u zadnje 2-3 godine), dapače.
    Ja ne mislim da ne treba skandirati protiv Mamića. Dapače, tribina i jest mjesto za to.
    — The Undertaker

Što je glavni problem Dinama?
    Zašto treba skandirati protiv Mamića i što treba skandirati po tvom mišljenju?
  • Ali
    2.7k
    Moze li netko objasniti zasto baklja leti prema Livakovicu? Pa decko je jucer obranio penal, a i inace je olicenje dobrote i skromnosti.
    Ak je vec bio plan bacit baklju, ok, ali nek mi netko kaze zasto ne u prvom poluvremenu kad je Livi na jugu?
  • deda
    48.5k
    Nema objašnjenja, tko god ju bacio prema Livi je idiot.
  • Crusades
    26.1k
    Tko je rekao da je bačena namjerno prema Livi?
  • Zambatine škude
    5.2k
    odnosno nije, za pizdinu dlaku jer je ovaj crvena krpa sa svojom pojavom na klupi, u medijima i sl. — Kwedi

S obzirom na sve što se događa u Dinamu zadnjih 15 godina, očito i kao takva sasvim dovoljna.
  • Ali
    2.7k
    Pa ajmo vidjet tko je taj, naime tri su poletjele.
    Ako smo prava navijacka skuoina onda se mora znat hijerarhija, kao u vojsci zna se tko su casnici za vezu, tko vrhovni zapovjednik, tko zapovijeda satnijom a tko nosi municiju...
    Ako je netko bacio bez znanja zapovjednika onda mora snositi sankcije, ako je zapovijednik znao i odobrio , nek objasni zasto protiv Livija?
  • deda
    48.5k
    Ali, ti previše zahtjevaš, Boysi takve stvari rješavaju među sobom, i vjeruj mi rješavaju.
  • Ali
    2.7k
    @Crusades1986, bacena je sa udaljenosti od preko 70m i pala je 5m pored Livija!
    Pa ti je i po NATO standardu priznato kao meta napada.
    Zakaj nije letjela u prvom poluvremenu je pitanje?
  • Crusades
    26.1k
    Isuse Bože...
  • Ali
    2.7k
    Ne rjesavaju, jer se realtivizira problem. Ako se kaze nismo njega gadjali, znaci nikom nista to je netko krivo protumacio.
    I za mjesec dana ce opet poletjeti i sta da ga pogodi?
    Zakaj Livi, to ne kuzim, i kaj je najgore decko je na kraju lijepo prisao sjeveru, skinuo rukavice i pljeskao... Decko je heroj i sad vec uz bok Ladari i Vlaku.
  • The Undertaker
    10.3k
    Što je glavni problem Dinama? — Mali Zeus
    Glavni problem Dinama je da sa ovim rukovodstvom nema perspektive. Prošle dvije godine su nagovijestile kakav klub bi mogli biti uz nekakve zdrave odnose u klubu i oko njega.

Zašto treba skandirati protiv Mamića i što treba skandirati po tvom mišljenju? — Mali Zeus
    Tribina je glavno mjesto gdje navijači iskazuju svoje mišljenje o klubu (igri, igračima, upravi, itd...), bilo pozitivno bilo negativno. Neka svatko skandira po svom nahođenju. Meni osobno ne smeta da ga nazivaju i neznalicom, lopovom ili sl. kad to, evidentno, i jest. Ali, mora postojati neka granica ispod koje se ne može ići. Valjda vam je to svima jasno. I ona je, po mom mišljenju, jučer obilato prijeđena.
  • Krizy
    76.9k
    Mene zanima što se dogodilo u međuvremenu pa ih sad braniš :rofl:
    edkve56fi6ekdywj.jpg
  • Kwedi
    3.9k
    Livakovića su gađali jer su ljubomorni zato što ima zgodnu curu i planira karijeru u diplomaciji.

To je ključan razlog pa da se sjaše s rasprave oko Livakovića i terorističkog napadanja na njega kao hrvatsku svetinju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.