• Nolifer
    13k
    Ne zajebavam se. Kruno Jurcic.Boycie

IMG-6543.jpg
  • Sava Krpa
    683
    vidim da se provlače jedna te ista imena pa zato njega spomenu'. Znam da novac i izazov nisu ni približni ali tko zna. Ta i on je svjestan da je gore potrošni materijal kao malo gdje.
  • El Madrigal
    673

Slažem se. On ima simpatije samo zato sto je klinac. Činjenica je da mali ima talent, da je malo čak i iznadprosječan, ali ne radi tu razliku sigurno. Ok 17 godina, fizikalije, iskustvo... Ali trenutno uopće nije među boljim igracima Dinama.
  • LA BOMBA
    331
    Riera si je zaslužio posao u Dinamu ako ne zbog drugog zbog njegove pobijede protiv žutog govna AEKa.

U ovoj utakmici se je vidio nevjerovatan mentalitet Celja, i ako su dobili odmah neki bezvezan gol oni kao da nije ništa, napadaju, napadaju, i lagano zabiju tri AEKu, i kod 3-1 oni još dalje igraju ultra-napadački i traže četvrti gol. Nevjerovatno da jedna slovenska ekipa može to napraviti AEKu koji ima 7 puta skuplju ekipu po transfermarktu.

Povijesno ponizenje AEKa kojeg će još dugo pamtiti.

Navijači AEKa su na toj utakmici čak i stavljali i neke parole protiv Dinama i BBB a Riera se je lijepo popišao na njih haha.
  • NoSkillan
    139
    jesmo sigurni da bi Riera u ovom trenutku htio preci u Dinamo? Radi super posao u Celju, zašto riskirati sa Dinamom koji je u toplo-hladno formi, mislim da on nigdje nece prelaziti ove sezone, eventualno na polusezoni a mislim da je do tada Kovacevic vec bivsi
  • mali M
    8.7k
    Daj me ne zezajte! Kakav Kruno "Zdravko je stvorio Dinamo" Jurčić...
  • Mihaljević
    13.9k
    GHl_L9EXMAAKe7l.jpg
    Sad nam treba trener stranac koji je iznad svih u svlačionici, kada su nam najbolji igrači stranci. Ne samo da je odličan trener, nego zna osjetiti kako je igraču jer je i sam bio top igrač. Albert je velika faca i vjerujem da bi znao ozbiljno posložiti ovu ekipu. Veliki glas za Rieru.
  • ToTo96
    154
    Mislim da ZB zeli dati jos jednu priliku Kovi, ako ne - kakve su sanse da nam dodje ovaj trener? https://www.transfermarkt.com/edin-terzic/profil/trainer/14226
  • NoSkillan
    139
    jel se svi slazemo da ako izgubi protiv rijeke kuci da je to lapapa,cao,zbogom?
  • wolfgang14
    3.1k
    da ako izgubiNoSkillan

ako ne pobjedi*

I sa X-om bi trebao biti bivši
  • Blueshadow86
    4.3k
    jel se svi slazemo da ako izgubi protiv rijeke kuci da je to lapapa?NoSkillan

Ne slažemo se. On tu utakmicu treba gledati u svome dnevnom boravku.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Ma meni je ovo najgori dio neke sezone, kad svi vide da je trener hodajući mrtvac, ali se čeka da zareda sa još kiksom ili dva da ga se makne, a tad je bodovna situacija biti puno lošija.

Imamo dobru, ali stvarno dobru ekipu, a trenutno je opet onaj mentalitet da čekamo da se netko drugi raspadne i da na tu foru ugrabimo prvo mjesto...to je jadno...
  • NoSkillan
    139
    https://en.wikipedia.org/wiki/Stefano_Pioli

Pioli tener kojeg je izabrao Boban u Milanu, trenutno u Fiorentini u 8 ligaških utakmica bez pobjede taman da se sa Bennacerom malo prekali u Zagrebu
  • Sibirski plavac
    7k
    Ako i Rijeku ne pobjedimo ozbiljno ću se počet brinut, ne radi trenera nego radi tijeka ove sezone. Jel moguće da čak i ove sezone nakon silnih milijuna koji su uloženi mi zaostajemo za ekipom kojoj u prvih 11 igraju "tići" i pojačanja iz Gorice, Lokse, Leccea, Al Qadsiaha?
    Iskreno se nadam da je do trenera i da ćemo s novim trenerom pokazati svoj puni potencijal, jer inače...
    Odbijam vjerovat da je momčad sa pojačanjima iz Bundeslige i La Lige lošija od ekipe s pojačanjima iz talijanskog davljenika, hnl klubova sa sredine tablice i pustinjske lige.
    Magaradi kao da se već 3 sezone zaredom otvara da uzmu taj naslov i oni nikako da ga uzmu, ali evo, opet smo mi tu da im dignemo moral i šanse svojim zajebavanjima.
  • Noel
    16.6k
    Adi Hütter je slobodan. Marco Rose je slobodan. Bruno Lage je slobodan. Halilhodžić stari lisac iako u godinama je uvijek tu. Realna rješenja i ozbiljni treneri. Terzic, Riera, Kek i Bjelica treći put su već nerealnija rješenja ali moguća. Ima jakih trenera dostupnih na tržištu samo treba Boban prelomit i donijet pravu odluku za nastavak ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.