• jp23
    3.4k
    Iako je kapetan, i stvarno ima snage za puno utakmica, mislim da protiv Vukovara ne bi trebao igrati. Trenutno je na tri žuta kartona, i sa sljedećim bi izgubio pravo nastupa protiv Rijeke, gdje će nam biti potreban.jp23

Moje isprike kapetanu, i nadam se da će ga zdravlje poslužiti. Bez njega očito nažalost ne možemo. 4-5 godina je tu, i očito kada on ne igra, ne igra ni Dinamo
  • miro
    7.7k
    Ali to i je problem....svaka njemu čast, ali ne možemo mi na njemu sezone i sezone temeljit, pogotovo ne u njegovim godinama
  • hardek
    7k
    Ljudi o čemu mi pričamo, pa Mišić je igrao 90 minuta u porezima protiv Gorice i Lokse? Možda bi bilo bolje da je igrao, ali iskreno ne vidim šta bi to bilo drukčije da je igrao.
  • jp23
    3.4k
    Iskreno ne znam, vjerojatno bi bio isti drek. Hvatam se za slamke jer si ne mogu objasniti što se događa
  • hardek
    7k
    Razumijem te u potpunosti, i da smo pobijedili problem bi ostao a on je postavka igre. Ismijavani Garcia je od derbija s nama promjenio 3 formacije i probao razne postavke da nađe dobitnu kombinaciju. Mi stalno igramo po istim postavkama samo tu i tamo zarotiramo nekog igrača. Evidentno je da ovo što igramo ne fukcionira, problem je puno dublji od toga igra li Mišić, Villar ili netko treći.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Nema ovo veze s Mišićem, to je samo mazanje očiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet