• Maki2
    927
    Bice ko i zadnje dvije zime na -10 i vise pa cemo se vadit
  • Goncalo Santos
    1.8k
    nas je vadila suludo dobra realizacij, a igra je kriminalna jos od belupa 4.1, samo dobra realizacija s kojom imamo srece
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Kojeg trenera još vidite u Dinamu a da je realan?
  • Sibirski plavac
    7k
    Ajmo Riera. Ekipa ti je na sigurnih +8 u prvenstvu, ne trebaš više vrijeme trošit u Sloveniji, Dinamo te čeka. Zajedno gradimo europsku povijest. Ako je s Celjem stigao do četvrtfinala konferencijske lige, što bi tek bilo da mu se da ovakav Dinamo u ruke. :fire:
  • Odani Zgd
    877
    Nije jedna loša utakmica u pitanju,nego mi već par tekmi izgledamo kako izgledamo.Da treba pustiti trenera da se uči na Dinamu i da nam konkurencija odmiče,pa bumo opet na proljeće vikali"A šta ako uspijemo".Kova nije level trenera za Dinamo i to je i večeras potvrdio.
  • Infinity
    20k
    Jel realno da toliko ljudi zeli trenera nekog Celjea nakon sto smo toliko puta fulali s HNL trenerom?

Taj Riera je jucer uspio ono sto je Kovacevic danas. Izgubio je na gostovanju kod posljednjeplasirane ekipe prvenstva. Naravno, sad to vise nisu.

Nemojte me zezati da po tko zna koji put podcjenjujete Dinamo i da pristajete na takvo rjesenje? Ne da pristajete, nego jos i zazivate.

Mi navijaci trebamo biti nerealni, zeljeti trenera kojeg vjerojatno ne mozemo dovesti, a ne da zazivamo tipa iz Celja. Kad vidim koliko smo zahtjevni, pa nije ni cudo da nas uprave caste kojekakvim Jakirima, Kovama, Perkovicima, Biscanima. Oh, Biscan, poharao Sloveniju, bio dobar u Rijeci, sve sto od trenera zeli jedan navijac Dinama.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Jedino krilo koje čini razliku je Varela, ali dečko ima 17 godinavlatkomarkovic

Ovdje je jedino istina da ima 17 godina ,lažemo sami sebe... ja ne vidim tu razliku ,osim nerezonskih poteza na terenu.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Rijeka prvo pol, Varaždin prvo pol, hajduk te Fener i Maccabi...to je bilo na vrhunskom nivou, ostatak prosječno do negledljivog, s tim da što dalje idemo, negledljivije postaje.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Nek ostane zabilježeno da je daliban bio veliki zagovaratelj Marija Kovačevića.
  • hardek
    7k
    Taj Riera je jucer uspio ono sto je Kovacevic danas. Izgubio je na gostovanju kod posljednjeplasirane ekipe prvenstva. Naravno, sad to vise nisu.Infinity

Ja mislim da Kovi nitko ništa nebi rekao da je danas izgubio od Vukovara a mi na kontu imamo +8 bodova i 37:13 gol razliku nakon 13 kola.
  • ToTo96
    153
    Nikakvog trenera desno od Trsta !!!
  • E46
    1.8k
    ti zivis u TOTALNOJ zabludi.
  • E46
    1.8k
    i sta ces kad za božić bude 10 bodova prednosti? A ulozio si u ekipu 20 milja eura, pa ljudi nije ovo nikakva zajebancija i prcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.