• miro
    7.7k
    Jedini na razini, profesionalac
  • Crni86
    16.4k
    Mora biti blize golu pa da moze ic riskantnije i pokazat sav raskos i na kraju radit razliku.

Na osmicu sa njim uz jednu desetku i misica da im cuva leda i super.
  • don
    16.5k
    vi ste od svih danas krenili na Bennacera? Šta nam svima Dinamo radi...

ko je očekiva da nas on večeras izvuče, nastavite igrat FM i Fifu, utakmica je završila.
  • Dzoni
    2.5k
    Debelo najbolji od svih, kombinacija travnjaka, mesara i ove ćelave gnjide ga je spriječilo da dođe više do izražaja
  • Sibirski plavac
    7k
    Doktorčina kojeg ne zaslužuju ovakve oranice, a kamoli momčad sa ovakvim pristupom.

Divota ga je gledat, u svakom potezu se vidi klasa. :fire:
  • Keyser Soze
    16.6k
    Da su svi kao on bilo bi 0:5
  • Kumerle
    1.8k
    Covjek je igrac utakmice, 13 od 14 duela i 4 od 5 dribling. On i stoperski par jedini dobri danas.

I Neva prolazan da ga pohvalim malo za promjenu. S naglaskom na prolazan, ne odličan zbog par sitnih nesigurnosti.
  • Praskaton
    4.5k
    Ne znam mozda smo gledali drugu utakmicu al jako loš.Pri tom ne umanjujem njegovo znanje,vještinu i uspjehe do sad u karijeri.
    Al za sad nam nije donio puno.Takva klasa od igrača mora i može bolje.
  • Masto
    322
    kad nema s kim odigrat svi guše loptu
  • Nousername
    829
    Treba proc tri igraca i gurnit loptu Kuletu da zabije na prazan gol da bude dobar
  • Kumerle
    1.8k
    Prošao je jučer u jednom navratu 3 ili 4 igrača i nije imao kome dodati jer svi stoje i skrivaju se.

PTSP
  • prefontaine
    4.7k
    Baš sam mislio da sam svega i svačega pročitao, kad tamo...
    Flop transfer, tolike novce dat da ti igra samo hnl a profilno vec imas 3-4 slicna igraca. Po meni veliki minus za BobanaZg123

Ne znam jel se više čudim prvoj ili drugoj rečenici. Sreća pa su samo dvije.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Užas od igrača, umjesto da oduzima lopte, igra obranu, smiri loptu kad treba, diktira igrom, napravi par driblinga i sam puca ili puca iz daljine odmah ili da podvali igraču prema naprijed loptu s očima on ništa. Eventualno tu i tam neko alibi dodavanje prvom do sebe. Uostalom kaj je tak teško proći 3, 4 igrača sam i zakucati tu loptu u gol. Nije ni čudo da su ostali bili tak loši kad su vidjeli njega, a dobre novce ga je Boban platio!!

A za što?!
  • nemapredaje
    6.4k

Pa trebao bi nekad nešto i obraniti ili barem izletiti na cemtaršut.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Pa trebao bi nekad nešto i obraniti ili barem izletiti na cemtaršut.nemapredaje

To isto, dakle katastrofa. Di je on bio kad smo primili gol?? Vjerojatno šetao negdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.