• miro
    10.3k
    Jedini na razini, profesionalac
  • Crni86
    25.1k
    Mora biti blize golu pa da moze ic riskantnije i pokazat sav raskos i na kraju radit razliku.

Na osmicu sa njim uz jednu desetku i misica da im cuva leda i super.
  • don
    22.6k
    vi ste od svih danas krenili na Bennacera? Šta nam svima Dinamo radi...

ko je očekiva da nas on večeras izvuče, nastavite igrat FM i Fifu, utakmica je završila.
  • Dzoni
    8.3k
    Debelo najbolji od svih, kombinacija travnjaka, mesara i ove ćelave gnjide ga je spriječilo da dođe više do izražaja
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Doktorčina kojeg ne zaslužuju ovakve oranice, a kamoli momčad sa ovakvim pristupom.

Divota ga je gledat, u svakom potezu se vidi klasa. :fire:
  • Keyser Soze
    21.3k
    Da su svi kao on bilo bi 0:5
  • Kumerle
    3.6k
    Covjek je igrac utakmice, 13 od 14 duela i 4 od 5 dribling. On i stoperski par jedini dobri danas.

I Neva prolazan da ga pohvalim malo za promjenu. S naglaskom na prolazan, ne odličan zbog par sitnih nesigurnosti.
  • Praskaton
    6.3k
    Ne znam mozda smo gledali drugu utakmicu al jako loš.Pri tom ne umanjujem njegovo znanje,vještinu i uspjehe do sad u karijeri.
    Al za sad nam nije donio puno.Takva klasa od igrača mora i može bolje.
  • Masto
    2.6k
    kad nema s kim odigrat svi guše loptu
  • Nousername
    839
    Treba proc tri igraca i gurnit loptu Kuletu da zabije na prazan gol da bude dobar
  • Kumerle
    3.6k
    Prošao je jučer u jednom navratu 3 ili 4 igrača i nije imao kome dodati jer svi stoje i skrivaju se.

PTSP
  • prefontaine
    11.5k
    Baš sam mislio da sam svega i svačega pročitao, kad tamo...
    Flop transfer, tolike novce dat da ti igra samo hnl a profilno vec imas 3-4 slicna igraca. Po meni veliki minus za Bobana — Zg123

Ne znam jel se više čudim prvoj ili drugoj rečenici. Sreća pa su samo dvije.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Užas od igrača, umjesto da oduzima lopte, igra obranu, smiri loptu kad treba, diktira igrom, napravi par driblinga i sam puca ili puca iz daljine odmah ili da podvali igraču prema naprijed loptu s očima on ništa. Eventualno tu i tam neko alibi dodavanje prvom do sebe. Uostalom kaj je tak teško proći 3, 4 igrača sam i zakucati tu loptu u gol. Nije ni čudo da su ostali bili tak loši kad su vidjeli njega, a dobre novce ga je Boban platio!!

A za što?!
  • nemapredaje
    6.9k

Pa trebao bi nekad nešto i obraniti ili barem izletiti na cemtaršut.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Pa trebao bi nekad nešto i obraniti ili barem izletiti na cemtaršut. — nemapredaje

To isto, dakle katastrofa. Di je on bio kad smo primili gol?? Vjerojatno šetao negdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.