• Dani Olmić
    2.1k
    Nadam se iskreno
  • Dino
    4.6k
    Hvala lepa decki! Ne znam zakaj sam uopce ocekivao ikakve bodove u Vinkovcima. Mislim da je jednostavnije pomirit se s nekom dugogodisnjom krizom nego stalno imati nekakva ocekivanja kao nafurana klinka pa u dvadesetima izbrijavat frizuru ko Misic.
  • Kristijan992
    640
    Ovo je jedna od najlošijih utakmica Dinama u zadnje vrijeme. Čak mogu razumijeti poraz, ali govor tijela igrača već u prvom poluvremenu je sve rekao. Možda banalno, ali svaki prekid, igrači Vukovara lagano po loptu, nema nikoga da požuri, izvrši mali pritisak, nešto. Agresije u igri nema, ko da su na haklu. Nažalost zaslužen poraz
  • Krulek
    942
    Šta imaš protiv gena kamenih?
  • don
    16.5k
    obolit ću mentalno, izgubit sve emocije zbog Dinama.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Nevjerojatno je da većina ljudi je znala da će ovako bit, uvik ista šablona koju gledamo već u reprizama iz sezone u sezonu. Nez šta reci nebi me iznenadija otkaz vcrs
  • reziser
    7.9k
    da ima obraza, dao bi sam ostavku sad kod izjava nakon tekme
  • Xpert1992
    79
    Mislim da je kova gotov sa dinamom. Boban ce ga satrat kad se vrate u Zagreb. Aj lako za poraz, ali stari moj decki ti ne mogu odigrat dupli pas, uopce ne znaju igrat na malom prostoru, da je meni znat kaj vi radite na treningu. Cuvate se od ozljeda pretpostavljam.
  • Nolifer
    13k
    Ali nema veze i dalje geni kameni sviraju....Murtidzg

Da i?
  • Zagi
    12.6k
    Odma bi ti iskomentirao momčad... Protiv zadnjih mi ko papci. Pa Lisica je kriminalan već nekoliko tekmi,mali M
    Lisica je problem za ovakvu igru? Od svih , Lisica?

Poslužiti ću se tvojim riječima..
    Okej tu prestaje svako naš daljnji razgovor...mali M
    Ali ću ih se , za razliku od tebe , držati.
  • Murtidzg
    440

Malo humora na kraju jer samo sviraju geni kameni kad god se nije igralo...
  • MatijasČago
    4
    To ti je kad jedan mali kepec od 160 ima veca muda i srce od nasih igracina..
  • Zagi
    12.6k
    Nismo bolji od Vukovara. Kriminalno.
  • db-izbjeglica
    18.9k
    Iskreno, ja čim sam vidio postavu, očekivao sam ovako nešto.

Ne možeš cijelu sezonu forsirati praktički istu momčad, onda ubaciti 6 novih igrača u prvih 11, na očajnom terenu i očekivati da će to ličiti na nešto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.