• cibona
    6.6k
    Sad će se naći oni koji će nas uvjeriti kako zbog dominacije u posjedu i broju dodavanja mi uopće ne igramo loše, dapače.

Bitno da se kovačević uči i da će izvući pouku iz ovoga.
  • NB86
    17.3k
    Problem je sto ne uci i sto ne rjesava probleme u igri, da smo mi isti ovaj broj kikseva imali ali odigrali nesto u tim utakmicama bilo bi smjesno pricat o otkazu al bome s ovakvom igrom je zeljko sopic u niskom startu za caretaker ulogu
  • Odani Zgd
    879
    Nadamo se da bar otpremnina neće bit velika,sumnjam da ima neki milionski ugovor.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Mi nemamo udarac po golu protiv Vukovara ,žalosno za gledati
    A da su uloge obrnute u napadu, on bi već odavno zamjeniti Belju. Čovjek nam treba u 16 ,kad ga misliš ubacivati???
  • Navijač Dinama
    10.7k
    Mislim da Boban nije tako kratkovidan i da će dovesti ozbiljnije ime od navedenihSibirski plavac

Koga god, al dosta je bilo lutanja i učenja na Dinamu. Ako vec nems nikog u rukavu, Šafarić ili Carevićadovest kao privremeno ili šok riješenje koje se može pokazat, od Maria i pomenute dvojice nije i ne može biti lošiji.
  • SAS1987
    18.9k
    Mislim da Boban nije tako kratkovidan i da će dovesti ozbiljnije ime od navedenihSibirski plavac

Ak se ide na smjenu onda treba uzeti Rieru.
  • rokikaciga
    6.4k
    Sprdao se Bayern jer su doveli nekakvog Kompanyja za trenera. Nadao sam se da će Kova biti taj. Nisam još odustao od toga da može preokrenuti, ali kad vidim da Kompany ima ovakve ideje i da mu ekipa stvarno i odigra te neke njegove ideje...sve manje imam vjere.

Kad vidim da Stanišić sa ljevog beka ulazi između linija i završi de facto kao napadač...pa moram priznat da mi se digne na pola koplja.
  • Debelko
    369
    Ovo je za otkaz nazalost.
  • Odani Zgd
    879
    Rieru je Bara već nudio Dinamu,tj bivšoj upravi...tako je u Inkubatoru govorio nedavno
  • SAS1987
    18.9k
    Rieru je Bara već nudio Dinamu,tj bivšoj upravi...tako je u Inkubatoru govorio nedavnoOdani Zgd

• San Lorenzo
    22.7k
    Xavi je slobodan, produbimo ljubav s Barcelonom :heart: :fire: :sparkle:
  • Odani Zgd
    879
    Neno,ljubavi,treba li ti šta?
  • Crni86
    16.4k
    Moj mario, nije problem grijesiti. Svi smo ljudi. Ali u 2 i pol mjeseca grijesiti u 5 istih utakmica je za pedalu. Sori.
  • Sibirski plavac
    7k
    Izgleda da će opet gorit tema Novi trener Dinama xy...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.