• Goncalo Santos
    1.7k
    Farizej se pogubio detaljno.

Vec se i sam zaplice u svojim kriterijima i izjavama, beljo i kule s golovima u europi ni blizu reprezentacije ne dolaze, matanovic zato siguran s puno losijim ucinkom u losijoj ekipi. Misic koji ima vise nastupa u europi nego pola repstacije zajedno ne moze prismrditi, ali eto more s iskustvom copa italie.

Jagusic? lol
  • KtcGoat
    1.7k
    Meni je Jagusic lajk, prica se stalno kako se ne daje prilika mladim igracima, pa eto.
  • DiddyGuela
    4.7k

Jagusic i Valincic su mu zapravo jedini dobri potezi na popisu. Tu je reklo bi se izasao iz svoje comfort zone. :rofl:
  • Miro Vugrinec
    9.8k
    Po čemu je Toni Fruk neizostavan član repke osim sto je igrač od njegovog frenda Miskovica koji mu svake godine iznajmi brod na 7 dana?
  • Goncalo Santos
    1.7k
    cime je jagusic to opravdao? To ko da je zvao lisicu ili valincica dok su u istri bili ili sirokom brijegu. Je li slaven razina reprezentacije, prema njegovim rjecima nije jer europa je mjerilo.

Jedan misic sta ima vise pobjeda u europi od njegovih vlasica mora pasalica zajedno se ponizava ignoriranjem, ali eto.

Ovog ivusica kad vidim nije mi dobro isto.

Bravo rvatino nasa.
  • Goncalo Santos
    1.7k
    Voda do grla, a ponuda nema za najveceg igraca u ovom dijelu europe. Mora zlaja uskocit da misko ispliva na povrsinu. Sve je to u interesu hrvatskog nogometa.
  • DiddyGuela
    4.7k

Pa pogledaj koju utakmicu mlade repke ili Slavena u ligi pa ce ti biti jasnije. Decko je klasu iznad svih sa kojima igra bilo u repki ili u klubu. Kada bi ga mi mogli dovesti, za 6 mjeseci bi bio najbolji igrac u klubu. Radi se o ogromnom talentu i radniku pred kojim je ozbiljna karijera ako se ne dogodi nekakva ozbiljna ozljeda. To sto se kroz jebeni Slaven B. izborio najprije za glavnu ulogu U21 repke je velika stvar a ovaj pretpoziv mu je samo nagrada za dobar rad.
  • Zagi
    12.6k
    Meni je Jagusic lajk, prica se stalno kako se ne daje prilika mladim igracima, pa eto.KtcGoat

Koja prilika ? Pa na pretpozivu je. Jedina svrha ovome je usluga menađeru.
  • rioda
    11k
    Za pretpozive mi je ok, tu možeš staviti igrača tipa Jagušić iako ga 99 posto sigurno nećeš zvati, ali si mu time pokazao da si primijetio njegove igre i motivirao ga za dalje. No pozivi Vlašiću i Matanoviću su mi recimo užasno glupi.
  • KtcGoat
    1.7k
    Koja prilika ? Pa na pretpozivu je.

I to je napredak, nadam se da upada na glavni
    Zagi
  • DiddyGuela
    4.7k

Joj Mirek, pa smiri se. Upast ce i Baturina, samo nek nastavi radit u Comu i popravi povratnu trku kad ga posalju u svlacionicu po vodu.
  • Goncalo Santos
    1.7k
    jasno je meni to, ne pisem nista protiv jagusica, nego po svim dosadasnjim izjavama farizeja ne zadovoljava kriterije za reprezentaciju; igra u hnl klubu koji nije u europi i nema velik uzorak dobre forme
  • Facke
    6.8k
    Vlasic je kapetan svoje momcadi i igra ne losu sezonu.
    Prije je on zasluzil biti v repke nek Baturina, Luka Sucic teri sediju na klupe. Al nije mi jasne cemu je Fruk dale zasluzil biti dio repke.

Vidim da se vodi rasprava o Belje , Kulenovicu itd.
    Po mene niti je zasluzil poziv Matanovic , niti Kovacevic , nit Beljo i Kulenovic. Mene je recimo Kovacevic tipicen one season wonder u Slovenije. Niti prvi niti zadnji.
  • Zagi
    12.6k
    I to je napredak, nadam se da upada na glavniZagi

Menađerska usluga. Nama će biti skuplji , a reprezentaciju neće vidjeti dok se ne proda.
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    Gledam poziv sad i nemogu se načuditi ,pa sekin odigrao par utakmica i odmah poziv , zuji kao dildo , Moro? Oba ispred Majera koji je izmislio nogomet za obojicu. Jedino pravi kreativac i po meni mora imati mjesto u momčadi. Nije mi krivo za ovog Kovačevića, po njegovoj statistici killer , ali ga nikad nisam gledao. Kakav je igrač ? Da li ga j neko gledao ? Matanović mi je bio drag dok nas nije odjebao pa potpisao za njemački Real Madrid aka fraiburg i nemože priprdit prvoj postavi. Na osnovu j on na predpozivu s Beljo ,Kule nisu. Miško je podigao svoj novo igre sa ovom našom momčadi i postao pravi vođa. Ali gospon Dalić ga mrzi očigledmćno iz dna duše. Bojim se da Miška nećemo nikad gledati u kockastom dresu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.