• Fan
    1.6k
    Iako se ni meni ne sviđa to kaj puca, ali meni se čini da je to pucanje više iz frustracije jer nitko drugi neće, bilo da su u boljoj ili istoj situaciji. Inače, pozicije na kojima se nalazi su jako dobre za šut, samo eto, imamo nesreću što se na njima nađe on a ne netko drugi.
  • Borovljanin
    342
    Meni prema nazad odličan bio. Baš je 2-3 opasne lopte očistio i uzeo.
  • Kreten
    162
    lik je nekoliko zadnjih sezona rekorder po broju šuteva bez gila u HNL-u jedini imalo blizu mu je bio Ristovski. Lik već 4 godine nije zabio iz igre nogom ne kužim zašto forsira taj šut koji ne ide nigdje blizu gola u 90% slučajeva.
  • flexXy
    3.1k
    Jedna od 100 ce ucNitkoBitan

Nece, ako sofascore ne laze, trenutno je na 138 udaraca za redom bez gola
  • NKDZ86
    6.1k
    da igra američki nogomet, bio bi najbolji
  • bobanzg
    74
    Miške je u svojih 210 nastupa za Dinamo zabio 6 golova. Ako uzmemo neki prosjek od 2 šuta po golu po utakmici, šansa da zabije je 1,14%
  • Beowulf112
    419
    Miske je precjenjen drugim rjjecima.Dajte Villaru da igra
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Mišić jedino može biti podcijenjen. Previše igra definitivno, ali precijenjen sigurno nije
  • Mali dioničar
    18.2k
    Ovi kojima je Mišić precijenjen zbog broja postignutih golova, valjda nikad ne bi Busquetsa stavili u momčad.
  • MarK
    1.1k
    Čudno mi je da se Mišić i Villar stavljaju u isti kontekst jer mi nisu ni nalik jedan drugome. Mišić je defenzivniji igrač dobar u duelu, krađi lopti i ima oštre i precizne paseve, Villar je tehnički dobar igrač, mekši igrač sredine terena dobar u čuvanju lopte. Nekako mi više sliči Zajcu nego Mišiću. On definitivno ne može preuzeti Mišićev posao destrukcije i agresivnosti.
  • Doktor Kunić
    5.5k
    to su isti oni koji kažu "po čemu je modrić zaslužio zlatnu loptu?"
  • NerminB
    64
    Kapetane vrijeme je da odmoris, krepat ces nam
  • Droljo
    22.1k
    Sam deri Miško. Pucaj pun šuber!
  • Jaro
    10.9k
    Normalno da treba pucat u svakoj prilici koja je za udarac. Ono kaj mi se cini nelogicno je da nakon prekida on ispada opcija za koju se priprema prilika za sut kad ima bas poraznu statistiku.
  • Fatos Beqiraj
    258
    Zabit ce ga Miske kad najpotrebnije bude
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention