• E46
    1.8k
    mislio sam na galesica u smislu ako je vec placen 3-4 milje mora bit barem prva zamjena stoperskom paru ili da dijeli minutazu sa mckennom, jer ocito se nevistic gura jer je placen 3 milje eura jer bolji golman sjedi na klupi a naseg golmana koji je imao manje kikseva nego sadasnji smo poslali na posudbu. Kako se u slučaju golmana moze trpiti kikseve i direktno utjecanje na rezultat a u slučaju stopera koji je puno mladi od tog dotičnog golmana ne moze? Sto se tice posjeda, za mene je sve ispod 70% slabo pogotovo protiv ekipa u hnlu to sam vec par puta i napomenuo, vjerujem da ce se ovo s godinama mjenjati jer je dosao covjek iz barcelone voditi skolu nogometa i da ce se u skoli ici na taj stil igre kao sto ga ima barcelona a onda posljedicno da ce se nakon Kovacevica ici u potragu za trenerom koji vidi nogomet kao i nas voditelj skole. Ja sam ocekivao vise od Kovacevica i bio sretan kad je izabran za trenera, ocito sam ga slabo popratio kroz trenersku karijeru al to nije onaj isti trener koji je vodio Varaždin, ljudi su odlicno igrali i napadali i akcije su imale smisla, sve suprotno do sad viđenom u Dinamu, bojim se samo da se prekasno skuži da ovo ne vodi nikud i da na kraju ne bude kasno kao prošle sezone, vjerujem da ce mu se dat prilika do kraja prvog dijela pa onda podvuc crta gdje smo i što smo i ako ovako nastavi da je razlaz najbolja opcija za sve, bez obzira na rezultat.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Poanta stoji, jedino se malo varaš kaj se tiče Garcijine igre. Oni su sad vezali 2 pobjede s dobrom igrom i rezultatom, sveukupno imaju 3 ili 4 takve dosad, sve ostalo je bilo krumpir-penal-crveni. Ako se to nastavi sad još nekoliko kola onda je ozbiljna pričaTvrdica McTvrdi

Iskreno ne znam kad su zadnji put zabili 6golova dvi gostujuće tekme za redom
  • E46
    1.8k
    Ako već nemamo bas bajna krila onda treba mozda promjenit sustav u 3-4-3 i to da onda Vinlof i Valincic budu vislje i manje obrambeno odgovorni sto im vise i odgovara. A na prednja dva iza belje bakrar i stojkovic, nesto ovako:

Dominguez McKenna Galesic
    Valincic Misic Bennacer Vinlof
    Stojkovic Bakrar
    Beljo

Ovako pocinjat pa po potrebi mjenjat ovisno o rezultatu sustav i uvodit ljubicica/vidovica. Ovdje moze i umjesto Galesica Goda u europskim tekmama s obzirom da je ljevak i cini mi se kao idealan branic za sustav sa 3 iza zbog iznosenja lopte.
  • mrgud
    545
    Boban inzistira igru sa četvorkom odazada.
  • E46
    1.8k
    moras igrat najbolje sto imas, boban mu sigurno nije doveo godu kao prvog beka ali eto. A i to nije potvrdeno da inzistira na 4 iza
  • Droljo
    22.1k
    Šta boban ima inzistirat na bilo čemu što je u trenerovoj domeni!? Nema tu ništa...
  • Masto
    309
    Sta nije bilo da se u svim uzrastima gura 4 3 3
  • NerminB
    57
    Uvijek ista prica na jugu, nafuraju se u prvoj polusezoni, prvaci svemira. Na proljece strmoglav pad. Sve u svemu, ne sikiram se..
  • Crni86
    16.3k
    Boban inzistiramrgud

Ovo mi vec ide na jetru polako. Boban ovo boban ono.

Pa naravno da boban inzistira - boban kroji sportsku politiku. Sportska politika nisu samo transferi vec cijelokupna nogometna filozofija u sto spada i formacija da, nacin igre i sl.

Kaj mislite kak se trazi trener? Kak se slaze momcad?
    Zadaju se ciljevi kako zelis da momcad izgleda, u kojoj formaciji da igra te kako da igra te se onda biraju trener i igraci na temelju tih postavki.

Sve ostalo je lutanje i nema apsolutno nikakve dugorocne strategije za klub. I to nije samo tako u sportskom klubu vec u svakoj i malo ozbiljnijoj firmi i organizaciji.
  • Omake
    12.9k
    Bekovi istre stvarno najgori u ligi.

Edit. Krivak se pošteno obrukao.
  • sport
    5.2k
    Naš "prijatelj" Mateo Erceg četvrti sudac,šteta što nisam u Zagrebu da ga "srdačno" pozdravim.
  • Warrior
    11
    nikad ne treba hvaliti suce, a ovdje sam puno puta procitao kako se Ercega hvali kao najboljeg. Sve su to nesposobna i pokvarena govna.
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Mi moramo naše sve utakmice do derbija pobjedit jer smo jednostvano puno kvalitetnija ekipa od svakog, nije da nema mjesta kiksu jer je prvenstvo još dugo ali nema potrebe kiksat protiv ovakvih ekipa. Što se tiče našeg najvećeg konkurenta, očekujem da će pobjedit Slaven i Osijek, izgubit na Rujevici, pobjedit Varaždin nekakvim sumnjivim penalom i onda je sve na nama da ih zakucamo ponovno na tlo.
  • rakurs
    1.9k
    Milina je gledati Jagušića kako igra. Odličan je mali, baš odličan. Nadam se da ćemo ga zakaparit na zimu, bilo bi ga šteta propustit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet