• E46
    1.8k
    mislio sam na galesica u smislu ako je vec placen 3-4 milje mora bit barem prva zamjena stoperskom paru ili da dijeli minutazu sa mckennom, jer ocito se nevistic gura jer je placen 3 milje eura jer bolji golman sjedi na klupi a naseg golmana koji je imao manje kikseva nego sadasnji smo poslali na posudbu. Kako se u slučaju golmana moze trpiti kikseve i direktno utjecanje na rezultat a u slučaju stopera koji je puno mladi od tog dotičnog golmana ne moze? Sto se tice posjeda, za mene je sve ispod 70% slabo pogotovo protiv ekipa u hnlu to sam vec par puta i napomenuo, vjerujem da ce se ovo s godinama mjenjati jer je dosao covjek iz barcelone voditi skolu nogometa i da ce se u skoli ici na taj stil igre kao sto ga ima barcelona a onda posljedicno da ce se nakon Kovacevica ici u potragu za trenerom koji vidi nogomet kao i nas voditelj skole. Ja sam ocekivao vise od Kovacevica i bio sretan kad je izabran za trenera, ocito sam ga slabo popratio kroz trenersku karijeru al to nije onaj isti trener koji je vodio Varaždin, ljudi su odlicno igrali i napadali i akcije su imale smisla, sve suprotno do sad viđenom u Dinamu, bojim se samo da se prekasno skuži da ovo ne vodi nikud i da na kraju ne bude kasno kao prošle sezone, vjerujem da ce mu se dat prilika do kraja prvog dijela pa onda podvuc crta gdje smo i što smo i ako ovako nastavi da je razlaz najbolja opcija za sve, bez obzira na rezultat.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Poanta stoji, jedino se malo varaš kaj se tiče Garcijine igre. Oni su sad vezali 2 pobjede s dobrom igrom i rezultatom, sveukupno imaju 3 ili 4 takve dosad, sve ostalo je bilo krumpir-penal-crveni. Ako se to nastavi sad još nekoliko kola onda je ozbiljna pričaTvrdica McTvrdi

Iskreno ne znam kad su zadnji put zabili 6golova dvi gostujuće tekme za redom
  • E46
    1.8k
    Ako već nemamo bas bajna krila onda treba mozda promjenit sustav u 3-4-3 i to da onda Vinlof i Valincic budu vislje i manje obrambeno odgovorni sto im vise i odgovara. A na prednja dva iza belje bakrar i stojkovic, nesto ovako:

Dominguez McKenna Galesic
    Valincic Misic Bennacer Vinlof
    Stojkovic Bakrar
    Beljo

Ovako pocinjat pa po potrebi mjenjat ovisno o rezultatu sustav i uvodit ljubicica/vidovica. Ovdje moze i umjesto Galesica Goda u europskim tekmama s obzirom da je ljevak i cini mi se kao idealan branic za sustav sa 3 iza zbog iznosenja lopte.
  • mrgud
    545
    Boban inzistira igru sa četvorkom odazada.
  • E46
    1.8k
    moras igrat najbolje sto imas, boban mu sigurno nije doveo godu kao prvog beka ali eto. A i to nije potvrdeno da inzistira na 4 iza
  • Droljo
    22.1k
    Šta boban ima inzistirat na bilo čemu što je u trenerovoj domeni!? Nema tu ništa...
  • Masto
    305
    Sta nije bilo da se u svim uzrastima gura 4 3 3
  • NerminB
    57
    Uvijek ista prica na jugu, nafuraju se u prvoj polusezoni, prvaci svemira. Na proljece strmoglav pad. Sve u svemu, ne sikiram se..
  • Crni86
    16.3k
    Boban inzistiramrgud

Ovo mi vec ide na jetru polako. Boban ovo boban ono.

Pa naravno da boban inzistira - boban kroji sportsku politiku. Sportska politika nisu samo transferi vec cijelokupna nogometna filozofija u sto spada i formacija da, nacin igre i sl.

Kaj mislite kak se trazi trener? Kak se slaze momcad?
    Zadaju se ciljevi kako zelis da momcad izgleda, u kojoj formaciji da igra te kako da igra te se onda biraju trener i igraci na temelju tih postavki.

Sve ostalo je lutanje i nema apsolutno nikakve dugorocne strategije za klub. I to nije samo tako u sportskom klubu vec u svakoj i malo ozbiljnijoj firmi i organizaciji.
  • Omake
    12.9k
    Bekovi istre stvarno najgori u ligi.

Edit. Krivak se pošteno obrukao.
  • sport
    5.2k
    Naš "prijatelj" Mateo Erceg četvrti sudac,šteta što nisam u Zagrebu da ga "srdačno" pozdravim.
  • Warrior
    11
    nikad ne treba hvaliti suce, a ovdje sam puno puta procitao kako se Ercega hvali kao najboljeg. Sve su to nesposobna i pokvarena govna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet