• Tom Hanks
    4.3k
    Na leđima je vrag
  • Lihtmašinac
    616
    slično kao i tovari i demoni što znaju isfurat zastavu istre ili dalmacije, ne znači da su autonomaši ili za odcijepljenje od hrPaulie

Ne bih baš stavio ruku u vatru da ova izjava vrijedi za apsolutno sve frakcije navedenih. (Ali, istini za volju, nisam skroz u sceni unutra nego tipkam na temelju dojma stečenog kroz pokoji neformalan usputni razgovor s ljudima odozdo.)
  • Alkmar1312
    143
    imas pravo zaboravio, al opet to je s uzrekom welcome to blue hell i budala zna da se odnosi na navijacki pakao, ovo kaj su ovi napravili mi je next level kako je kolega NORTE rekao bas gadno.
  • Hnlovac
    3.6k
    Jako je izražen taj istočnonjemački sentiment još uvijek. Koliko sam skužio, dosta istočnih Nijemaca ima dojam da nikad nistu potpuno primljeni u novu Njemačku, te da ih zapadni Nijemci gledaju svisoka

Mislim, nije li da cijeli stadion Dynamo Dresdena zna skakati na "Ost, Ost, Ost Deutchland?"
  • Dino
    4.6k
    Ma ovi Kajzerovi su cisti sotonjare, ne treba ti neki ultra napredni latinski da skuzis. Jedno je zajebancija i ta neka "zastrasujuca" brija na pakao i demone, a drugo je kad totalno predes igricu.
  • Navijač Dinama
    10.7k
    TipaDroljo

Thor Steinar. Doberman Agressive kao njihova produžena ruka i sl..
  • Navijač Dinama
    10.7k
    koja navijacka skupina u njemackoj da ne vuce lijevo? FAlkmar1312

Mahom su većina skupina "apolitične" iako mi je taj naziv osobno bezveze, jer apolitičnost u mojem viđenju stvari i sustavu vrijednosti, percepciji znači isto sto i bezličnost.

Tiribine su mahom izmješane i mix svega, od lijevih i od desnih ekipa, ali gdje im je jedina ideologija/politika klub, i on je povrh/iznad svega. Pa recimo na Bayernovoj tribini imaš Shikeriu(nekada teške liberale, po novom centar ideoloski) i naprimjer Isarfront koji su tešksi konzervativci.

Od desničara van ovih nabrojanih istočno njemaca sto se nabrojalo, tu su također i grupe sa Bayernovog juga pomenuti nešto zešći desničari poput Isarfronta i nešto blaža desničarska ekipa poput Tavernier Crewa.

Mahom su huliganske ekipe u Njemačkoj desna brija, a Ultrasi lijeva ili centar/apolitika.
  • NerminB
    57
    Koliko znam eintracht je ljevica, dynamo dresden teska desnica. Ali bih se slozio u jednom: Klub iznad svega, svak nek fura sta mu volja.
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Zna li netko više kakve poveznice imaju židovi/Izrael s (Navijačima) Malmo? Upao mi je jučer ovaj veliki transparent u oko

5-B3986-A7-CC2-F-4-BE8-8270-5372-A34-C416-A.jpg

A bilo je i manjih transparenata na drugim tribinama

5266-D8-CB-7-FE1-416-B-B96-A-B69-B28-A6-CC87.jpg
  • BW1986
    170
    šesterokraka zvijezda je simbol grada(vuče svoju simboliku iz najstarijeg pečata grada). Ukratko nema veze sa židovstvom nego je povijesna simbolika.
  • Paggini
    73.7k

A je ih posralo, sesterokraka zvijezda i plavo bijela boja hahahah
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Nama je u to vrijeme svećenik na misi objašnjavao da se to ne smije pjevat :grin:miro
    Sredinom '90ih je dinamova himna bila u katoličkom katekizmu za 1.razred srednje škole kao primjer lošega
  • jakov1
    1.1k
    Tipa?Droljo

Brcici.
  • Paulie
    230

tipa poruke kontra lgbt propagande, terora ilegalnih imigranata i slično
  • Paulie
    230
    buraz pa shickeria je ideološki centar isto kolko i bbb..

407620984-1730884026-v16-9-1600.jpg

52e6c33d-e00d-4514-b480-82134fd79b56.jpg

d0d2124f-8056-4278-a9b1-a77b0fdf5c47-1920x1080.jpg

što se tiče minhenskog Tavernen crew, netko je u temi nostalgija,vjerojatno @Stihl, stavljao slike iz dinamovog sjevera 2005, fotke njih sa našim ZCB-ima..bio je i intervju s njihovim glavnim likom gdje spominje kak su oni više desno a nova ekipa iz schickerie da briju lijevo, da su znali imat manje konflikte međusobno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.