• Tom Hanks
    4.3k
    sotonisticku koreografiju gdje su prizivali sotonu na utakmici doslovnoAlkmar1312

:lol:
    Klupski nadimak crveni vragovi,samim time i razne koreografije na tu briju,kakav sotonizam
  • Droljo
    22.1k
    gdje su prizivali sotonu na utakmici doslovnoAlkmar1312

Kak se to dela? I jel radi?
  • bongo
    1.3k
    nisu li navijaci kaisera imali onu sotonisticku koreografiju gdje su prizivali sotonu na utakmici doslovno?Alkmar1312

Imali smo i mi "welcome to blue hell" koreografiju po uzoru na dugogodišnji transparent. Predstava iz 1993. godine iz Kerempuha u jeku borbe za povratak imena se zvala "Dobrodošli u plavi pakao".

U himni doslovno pjevamo "...i u nebo s njim i u pakao..."

Kakav bi se tu zaključak dao navesti o nama?
  • miro
    7.7k
    Nama je u to vrijeme svećenik na misi objašnjavao da se to ne smije pjevat :grin:
  • Paulie
    225

ko i dosta klubova tipa man utd ili milan vrag im je klupska maskota,nema to veze sa sotonizmom..inače dio ekipe im je dobar sa hellas veronom, valjda najdesnijom grupom u italiji.. hsv brijem da su blaga ljevica ili čak apolitični..
    jako je teško nać neka desničarska obilježja kod njemačkih ultrasa, to je tam strogo kažnjivo, al neka, doći će afd kad tad na vlast pa će se i to promijenit
  • Droljo
    22.1k
    neka desničarska obilježjaPaulie

Tipa?
  • Sajla
    14.4k
    nedavno sam čuo priču o svećeniku koji se povodom jedne proslave u mjestu zahvaljivao raznim sponzorima, udrugama, firmama i obrtima, te izvođačima koji su nastupili. pa je to njegovo obraćanje išlo otprilike ovako:
    "Hvala diskontu Jure, mesnici Perić, pekari Klas, Ivanu Horvatu i grupi "Sound", ženskoj klapi "Amfora" te Đavolima!" - naime, Neno Belan je nastupio s bendom :lol:
    umjesto da ga proglase sotonistom, okupljeni su se samo dobro nasmijali, skupa s njim.
  • Alkmar1312
    143
    ne znam kako sliku staviti, koreografiju obrnutog pentagrama( da ispadnu rogovi) su napravili i na ogradi im je visio ogroman natpis na latinskom na kojem je pisalo lucifer nesto...... ne lici mi bas to kao da rade zbog nadimka, al oke...
  • Tom Hanks
    4.3k
    Nije im to prva koreografija sa vragom,imali su i prošle godine u Berlinu sličnu stvar na kupu
  • Alkmar1312
    143
    images-4.jpg
    ovo sam mislio. glup komentar si dao, welcome to blue hell usporedivati s ovime... okej...
    Mislim da ovakve koreografije ne bi trebale raditi desno orijentirane grupe... al to je samo moje misljenje
  • bongo
    1.3k
    glup komentar si dao, welcome to blue hell usporedivati s ovime... okej...Alkmar1312

Pa ako gledamo doslovno, a takav je bio tvoj komentar na koreografiju koja je razlika između poimanja vraga i pakla (doduše plavog prilagođenog našoj boji)?
  • NKDZ86
    6.1k
    čisti njemački đavli. svako bira svoj put.
  • Tom Hanks
    4.3k
    Na majici welcome to blue hell od grupe imaš vraga.Tako da je dobru usporedbu dao samo je jedno koreografija a drugo majica sa istim likom
  • Alkmar1312
    143
    oni doslovno su napravili prizivanje lucifera koreografijom svojom al dobro.. nmvz..
    mislim da nije vrag vec kosturska glava sa sljemom, ne znam meni ovaj obrnuti pentagram uz ovaj latinski natpis nema sta trazit kod desnih grupa, za vraga ih mogu shvatiti zbog nadimka kao i man u. Al hvala vam na odgovorima.
  • NORTE
    20.7k

Ma Kaiserovi imaju i ta sotonistička imena svojih grupa i takvu ikonografiju, meni baš preodvratno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.