• Kruno
    1.1k
    Bas FM mora izlaziti kad mi igramo.
  • fatalerror
    65

Taman mi odigramo i skine se.
  • Kruno
    1.1k
    Pomaknuli na 21h
  • Dzoni
    2.4k
    Beta je i službeno vani
  • jedan u nizu
    15.9k
    Osim razocaranja u Svedskoj, jos me i FM totalno razocarao.

Totalno ne igrivo, uzasan UI. Covjek se navikne s vremenom da nesto nije gdje je navikao ili nesto, ali ovo je nesto grozno.
    Da dodes do neke informacije koja je bila na 2 klika, sada ti treba 7-8 klikova.

Sve je nabacano, puno informacija koje su nebitne, samo ti smetaju i ne vidis nista. Hoces vidjeti jednu stvar, a vidis 1000 drugih informacija i nigdje na nades ono sto si trazio.

Ne mozes mijenjati nista, nikakve kucice, nikakve pop-up ove, nikakva personalizacija, ne mozes ni boju ocjena promijeniti, boju imena igraca koji je na posudbi kod tebe, ili od tebe.

Recenzije na sluzbenom forumu su grozne, vecina ljudi je uzasno razocarana igrom. I to ne bugovima u ovoj ranoj fazi, jer ce se to ispleglati, ali sama igra i user interface se nece promijeniti.

Ja sam zattrazio povrat novaca jer to jednostavno ne mogu igrati (a vidim da je puno ljudi vec trazilo refund).

Bojim se da je ovo kraj jedne divne igre.
  • Kruno
    1.1k
    Ma debilana od stvaranja trenera, do pitanja jesi on ili ona. Trebali su ostaviti sve kao na fm 24.
  • rokikaciga
    6.4k
    I na FM 24 si mogao biti žensko...
  • luftwaffe
    702

Ajme kak su outdated, vjeruju u 2 spola/roda
  • Kruno
    1.1k
    Ma nije stvar toga fm je oduvijek muska igra. Zene tu nemaju sta traziti.5 posto ljudi to nece igrati.
  • luftwaffe
    702

Ma znam, hvala Bogu šalim se,
    Prvi FM mi bio 2004, još ga čuvam u ladici
  • Dzoni
    2.4k
    Isprobao sam novi FM nešto sitno da bih postavio taktike i neke osnove prošao, ne bih se složio baš da je sve nabacano i teško dostupno, treba vremena da se naviknem ali sam se u osnovi odmah snašao sa svime manje više. Bugova za sad nema.
    Kako će biti kad zapravo proigram, vidjet ću
  • rokikaciga
    6.4k
    Sve više se navikavam na ovo čudo. UX je sranje da se razumijemo ali radim u Outlooku cijeli život pa ću se naviknuti.

Ovo mi je bilo zanimljivo hehe

JNre0sm.png

Ugasio sam prvi prijelazni rok jer ga je Zvone već odradio i odabrao sam ono da mi igrači dolaze i odlaze kao u stvarnosti. Tipa 16.7. su potpisani McKenna i Beljo. Zato trenutno ne mogu dovesti drugog golmana. Ali ta se restrikcija miče sa 2.9. pa će vjerojatno netko od besplatnih golmana doć.

Kova, Vidovića na desetku, ajmo.

K7jNesV.gif
  • Sajla
    14.4k
    meni ti ovo vuče na zaleđe, jesu povlačili crte? ;)
  • rokikaciga
    6.4k
    Nisu, VAR van funkcije. :gasp: Par minuta nakon se kao slučajno upalio
  • OsamŠest
    6.2k
    Naučit će, mladi su..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.