• De Oliveira
    1.9k
    Kapetane, ikono, igracino. Samo nastavi zacepljivati usta dezurnoj psihijatriji. Jos uvijek u mali dzep stavi Moru, Vlasica i Pasalica
  • NVKOD
    8.5k
    Molim Mišiću zabraniti pucanje po golu. Hvala.
  • DrRatoljub
    343
    Ne mora Misic sve igrati 90. Imamo 12 veznjaka, moze nešto i odmoriti moj Kova.
  • jp23
    3.4k
    Iako je kapetan, i stvarno ima snage za puno utakmica, mislim da protiv Vukovara ne bi trebao igrati. Trenutno je na tri žuta kartona, i sa sljedećim bi izgubio pravo nastupa protiv Rijeke, gdje će nam biti potreban.
  • NKDZ86
    6.1k
    Puca ko ja na školskom, e Miške, pa kaj radite na treninzima...
  • Infinity
    20k
    Dao zadnji gol pod Cacicem. Jel realno da mu sesti trener nakon Cacica dopusta da suta? Nije da suta jednom u mjesec dana, covjek ima po 2-3 pokusaja suta po utakmici. Volim ga, obozavam, ali bih ga vadio nakon prvog suta prema golu.
  • Crni86
    16.3k
    Danas neki govor tijela, brzina odluka. Ne znam da li je igrao zdrav, al ovo danas nije imalo veze sa miskom od ove sezone vec vise sa onim od prosle.
  • Markelo
    3.4k
    Već sam prije rekao, čudi me da se protivnički igrači ne povlače kad vide da on ide pucat, kao u košarci kad vidiš da je loš šuter na trici
  • NitkoBitan
    32.4k
    Treba mu zabranit pucat izvan 16 metara, ZABRANIT. Jedna od 100 ce uc, 99 sjebanih akcija i posjeda.
  • Mihael2305
    597
    Treba mu općenito zabranit pucat, sjećam se prošle sezone protiv gorice kod njih, decko svaku loptu koju dobi a ne zna sta ce s njom, ide u semafor il na gradiliste
  • Sibirski plavac
    7k
    Čovjek zabio golčinu Gorici u kupu 2021., a od tada svaka druga lopta nebu pod oblake...
  • Zvonkec
    379
    Možemo ga prodati u nfl ko kickera svaka mu ulazi
  • GOAT
    4.1k
    Jedan brzinski trait fix i bit ce dobar
    xd.png
  • Kreten
    161
    protiv Varaždina je pogodio aute na parkiralištu iza gola
bold
italic